Veepee France Reviews

31.101

3,7

Al jaren tevreden Premium klant echter sinds nieuwe site en verzending met Mondial Relay ipv Post.nl sowieso minder tevreden. 1 van mijn bestellingen is verstuurd op 15-11-2022. Al 2x bericht ge... Toon meer

Ervaring met premium account: Redelijke aanbieding, oprecht goedkoper dan normaal. Levering met premium nog steeds 3 tot 9 dagen. Klantenservice vrij goed, reacties duren af en toe wat langer.... Toon meer

Ook ik kijk raar op van deze negatieve reviews. Jarenlang ben ik al een tevreden klant. Bij bestellingen die je doet, staat de ongeveer te verwachten levertijd erbij. Wanneer een item niet leverbaar b... Toon meer

Veepee biedt vaak mooie artikelen aan tegen goede prijzen. Dat ze van de snelheid van hun afnemers afhankelijk zijn is echter soms een probleem. als je echt iets op tijd moet hebben zou ik het risico... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Bienvenue sur veepee.fr, le site des ventes événementielles. Chaque jour les plus grandes marques à prix discount : vêtements, lingerie, électroménager, gastronomie et vins…

Gemiddeld

31K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(31.101)

8.638 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestel geen dure spullen bij VEEPEE!!!

Bestel geen dure spullen bij VEEPEE!!!
Mijn bestelling Geographic Norway VP 401827586 heb ik nooit ontvangen, hoewel bij de bestelling staat dat het geleverd is. Ik heb tientallen mails gestuurd maar geen reactie ontvangen.

9 november 2022

Ook hier niet blij met VeePee

Ook hier niet blij met VeePee. Reageren niet op mails en telefonisch ook niet te bereiken....Op geen enkele wijze kan ik mijn klacht over een beschadigd produkt kwijt. Ook nog een dure kast van 600 euro.
Ben erg teleurgesteld in VeePee. Toen het nog Vente Exclusive was, was het veeeel beter. Denk dat ik hier niet meer wil kopen.

Geen respons

Na 1,5 week nog steeds geen antwoord gekregen op mijn schrijven.
Chat is ook al 1,5 week niet mogelijk.
Telefonisch contact of rechtstreeks mailadres hebben ze niet.
Weerom zeer moeilijk contact te krijgen met veepee😔

Al jaren klant van Vente Exclusive, Veepee niet te bereiken

Al jaren klant van Vente Exclusive.
Vaak ging het goed. Soms wel eens mis.
Ideaal dat de klantenservice goed te bereiken was.
Telefonisch en als dat niet ging via de chat.
Nu ervaar ik dat het niet meer het geval is.
Ik probeer een artikel retour te sturen. Dat kan alleen als je een retourstikker en retourformulier(zelf) uit print. Maar, als je geen retourformulier en sticker krijgt, wordt het lastig. Als ik hier achteraan wil gaan, is er geen mogelijkheid meer om in contact te komen met iemand van Vente(inmiddels Veepee). Je kan op de site een vraag stellen en hier zou op gereageerd moeten worden. Maar, ik ben inmiddels 3 berichten en 5 dagen verder en nog geen reactie. Ik hoop dat deze nog komt.

Veepee zeer slechte service

Sinds het veepee is geworden is de service dramatisch! We zijn al een maand aan het wachten voor geld terug te krijgen. Er is geen contact mogelijk en ze reageren niet op mails. Vroeger bij vente exclusieve ging het wel allemaal goed maar nu is het diep triest. En idd retour sturen via mondial relay is helemaal een aanfluiting!!

7 november 2022

Retourneren van je artikelen via Mondial Relay

Ik heb mijn artikelen tijdig (tijdens het door Veepee aangegeven tijdvak) gekregen. Dat ging goed. Het retourneren echter is zorgwekkend. Ze stimuleren om dit via Mondial Relay te doen, maar dat gaat niet goed. Lees dat iemand anders precies dezelfde ervaring heeft. Ik begrijp niet dat Veepee zaken doet met Mondial Relay als dat zo slecht loopt. Daardoor zal ik niet snel meer bij Veepee iets bestellen, omdat als het me niet bevalt, het retourneren dus niet goed gaat. En dan kan je lang op je geld wachten...

7 november 2022

Heb op 21 september een bestelling…

Heb op 21 september een bestelling gedaan,ging aankomen tussen 10 en 18 oktober
Ondertussen 6 november,nog niks gezien
Tientallen mails gestuurd,denk nu ni dat ik al 1 mailtje terug gekregen heb he,
Dit was dus de laatste keer,en ik blijf in blijde verwachting……….hopelijk

6 november 2022

WAARDELOOS

WAARDELOOS, VROEGER WAS EEN FIJN BEDRIJF MET GOEDE SERVICE....IK KAN NERGENS MEER ARTIKELEN RETOURNEREN. ZE GEVEN GEEN ANTWOORD OP MAILS. TELEFONISCH NIET BEREIKBAAR. HELAAS HEB IK NOG WAT BESTELLINGEN ALS ZE NIET GOED ZIJN KAN IK NAAR MIJN GELD FLUITEN.....NOOIT MEER VEEPEE VOOR MIJ EN VOOR MIJ KENNISSEN.

27 oktober 2022

Artikel niet geleverd wel verzonden

Artikel niet geleverd wel verzonden, helaas er kan ook wat verkeerd gaan bij de bezorgingsdienst. Veepee heeft heel snel het geld teruggeblikt en stond al na 2 dagen op de rekening! De overige bestellingen die ik heb gedaan bij Veepee gaan sltijd goed.

1 november 2022

Nooit iets ontvangen.

Ik heb een aantal producten besteld. Via de e-mail zeggen ze dat ze geleverd zijn. Maar ze zijn nooit aangekomen. Nu proberen contact te zoeken met Veepee maar reageerden nergens op. Heb al een aantal mails gestuurd.

15 september 2022

Trage service

Zelf jarenlang klant bij eerst Vente Exclusive, en nu Veepee, en tot nu nooit problemen gehad. Waarschijnlijk zijn in het kader van efficiëntie de activiteiten (deels) verplaatst naar België, en dat laatste blijkt geen vooruitgang. Het belangrijkste punt is dat voor retourneren van een bestelling nu een pakket met Mondial Relay (MR) naar België moet worden verzonden, waarbij MR minstens een paar weken tot een maand(!) over het bezorgen van je pakket zal doen. Uiteraard is MR in die tijd niet bereikbaar via telefoon of e-mail, en ook Veepee lijkt steeds lastiger bereikbaar. Ik snap dat je bij scherpe concurrentie steeds efficiënter probeert te werken, maar hier lijkt men door de bodem van minimale dienstverlening gezakt. Alleen voor mensen met veel geduld...

2 oktober 2022

Was prima, is drama. Koop hier NIETS!!

Ik ben al meer dan 10 jaar lid. Was prima, is nu drama.

Product defect. Service onbereikbaar. Chats en berichten lijken in zwart gat te verdwijnen. Chat staat vervolgens dagen helemaal uit.

Dan eindelijk contact: vervangen kan niet, geld terug kan ook niet … een waardebon (die beperkt geldig is) kan ik krijgen … Voor wat, geen idee!? Ik ga niet akkoord. Wordt aan Manager voorgelegd, u hoort van ons … nooit meer iets gehoord.

De prijzen bij VeePee zijn te hoog en de Service zeer slecht (geen service!). Koop liever bij een goede webwinkel, dan bespaar je sowieso veel gedoe en frustratie.

Update: inmiddels 3 weken verder. Veepee heeft een tegoedbon toegezegd. Echter, niets ontvangen.

28 oktober 2022

Zeer slecht

Voorheen was het een prima bedrijf, maar tegenwoordig niet meer. Vorige week een mail gestuurd over bestelling, maar geen contact te krijgen. De chat doet het ook niet. De producten zijn vaak ook slecht tegenwoordig.

27 oktober 2022

Al heel wat jaren klant hierzo

Al heel wat jaren klant hierzo, voorheen was het Vente prive en dat was een topbedrijf. Sinds dat het Veepee is geworden is het bar slecht geworden. Bestellingen die niet binnen de levertermijn die zij zelf aangeven niet wordt geleverd. Ik denk red je het niet stuur dan een bericht naar je klant met de mededeling dat het vertraagd is maar nee hoor helaas. En leuk om met de klantenservice te chatten en dat ze het zogenaamd erg vinden en dat ze echt wel hun best doen, kom op als ik bestel laat me dan ook pas betalen wanneer ik mn levering heb gehad. Ik ben er klaar mee!

3 oktober 2022

Al jaren klant en tot de zomer…

Al jaren klant en tot de zomer tevreden, maar de laatste 2 bestellingen zijn een drama. Meer dan de helft kon niet geleverd worden door logistieke problemen (begin juni besteld en uiteindelijk eind augustus na vele onbeantwoorde mails mijn geld retour en nu verkeerde maat geleverd. Afgelopen 2 weken twee mails over gestuurd maar tot op heden geen enkele
Reactie.

28 september 2022

Heel slechte klantendienst

Heel slechte klantendienst ! Mensen koop hier niets want bij leveringsproblemen niets dan problemen !
Heel lange wachttijd (tot een maand) en dan nog geen oplossing ! Je wordt aan het lijntje gehouden, en ondertussen heb je wel betaald voor je bestelling en geen levering, en geen terugbetaling.... ik wacht nog altijd op terugbetaling bestelling 28/7 - leveringsprobleem - tot op heden geen oplossing

2 september 2022

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden.
Ik heb tot hier toe nog geen slechte ervaringen gehad. Alle producten die ik bestel heb zijn in perfecte staat aangekomen en binnen de aangegeven tijd.

26 augustus 2022

Nooit meer

Vaker bij hun besteld nooit geen problemen tot nu.
Wat besteld maar nog niets ontvangen. Een mail gekregen met track en tracé nummer helaas bij PostNL hetzelfde bericht dat pakket nog niet ontvangen is. Dus waar is mijn pakket.
Via chatbox VeePee zelf diverse malen een bericht achter gelaten want je kunt ze niet bellen maar reageren doen ze niet.
Ik bestel daar niets meer. Enzo te lezen eerder berichten geven ze ook nog PostNL de schuld.

19 augustus 2022