Vefa Foto Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde bestilt et kamera, men glemte rabatkoden (visse produkter har deres egne rabatkoder). Skrev så til vafefoto, og fik hurtigt svar. De fik den skrevet ind på ordrebekræftelsen. Jeg fik både godt p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

For første gang prøvede jeg at bestille hos Vefa Foto. En Evertech DigiMate III Billedbank m/160GB Harddisk, samt en Canon Kursus DVD Tæt på EOS. Søndag bestilt, mandag besked om afsendelse, tir... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019) Supernem hjemmeside som giver godt overblik. Gode søgemuligheder. Bedst af alt nogle af de bedste priser jeg kan finde på kameraudstyr. Har senest købt rense... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet flere gange med Vefa via deres netbutik og har kun haft rigtigt gode oplevelser med dem. Kan varmt anbefale andre at handle dér. Ifm min seneste bestilling modtog jeg besked om a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fotowinkel

Geschreven door het bedrijf

Fotohandel i Vejle med stor teknisk ekspertise. Sender til hele landet. Forhandler Canon, Nikon, Sony, Fujifilm. Speciale i brugt fotoudstyr og stort udvalg af film til analog fotografering. Webshop på www.vefafoto.dk

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Vefa foto anbefales!

Vefa foto dækker mit behov for en old school fotoforretning med nærhed og empati. Samtidig som en moderne web-shop med en god service og levering.
Jeg kan varmt anbefale denne forretning til den moderne fotograf der ønsker en god service.
Som uddannet professionel mode- og portræt fotograf, men nu pensioneret og "amatør" natur fotograf dækker VEFA hele mit behov.
Min varmeste anbefaling til unge og ældre fotoentusiaster. Bjarne Johannsen (@Bamme Foto).

28 juni 2020

Rigtig fint

Rigtig god kundeservice og gode priser på nyt og brugt. Har man brug for hjælp til et produkt, skal man bare spørge dem, så hjælper de. Jeg handler der gerne igen.

15 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fornuftige priser og hurtig…

Fornuftige priser og hurtig forsendelse.

Faldt over et brugt produkt på deres hjemmeside. Bestilte søndag aften, sendt mandag og modtaget tirsdag.
Varen var i fin stand med original emballage og alle manualer og software. 5/5 og ikke sidste gang jeg har handlet der.

11 maart 2020

Perfekt service

Perfekt service! Rigtig god vejledning over telefonen. Og da jeg valgte at returnere den købte vare blev pengene øjeblikkeligt sat tilbage på min konto.

13 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

kundeservice .......

kundeservice ........ - det er ikke noget de kender !!!

13 januari 2020
Logo Vefa Foto

Antwoord van Vefa Foto

Hej Heidi. Jeg beklager din dårlige oplevelse. Vi kan desværre ikke kompensere for at produkter går i restordre ved leverandørerne. Det gør de hele tiden. Mvh Merethe Holm

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Manglende lagerstatus, men god pris

Den sidste stjerne får de, hvis man kunne se, om de reelt har produkterne på lager, når man bestiller. De var dog hurtige til at få fremskaffet varerne som var her en uge efter bestilling og fin kommunikation undervejs.

5 januari 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service som “i de go’e gamle dage”...

Fandt et lidt specielt og halvdyrt kamera på Vefas hjemmeside om eftermiddagen. Ringede og fik at vide at det var på lager. Aftalte at betale asap og at de pakkede asap. Pakken kom dagen efter! Og ikke nok med det, så kom et tilbehør, som ikke lige var på lager ved første forsendelse nogle dage efter sendt gratis. Alt som aftalt, service som “i de gode gamle dage”: Sådan er Vefa at handle med.

11 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice, handler gerne igen.

Har handlet flere gange ved Vefafoto. Jeg er meget tilfreds.

Har prøvet at kampagnevarer har været udsolgt, og leverandører derved havde længere leveringstid end normalt, men der var hurtigt besked på mail tilbage fra Vefafoto med forventning til leveringstid, og spørgsmål om det var ok med mig. Dejligt med den personlige kontakt, i stedet for et automatiseret svar.

3 december 2019

Glad kunde her

Fantastisk butik med lynhurtig forsendelse og gode priser. Kan varmt anbefales 👌

14 november 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God webshop - de bedste priser!

Ordre nr. 93892 (Ordredato: 17.04.2019)
Har senest købt renseprodukter til mit SONY A7R3 til rens af sensor, og til rens af optik. Alle varer var på lager og blev leveret næste hverdag.
Jeg vil bestemt benytte Vefafoto.dk igen.

28 april 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Velfungerende webshop og fin service

Har netop via Vefa Fotos webshop købt og fået leveret Nikon-objektiv og diverse fototilbehør. Selvom det pågældende objektiv ikke var på lager, blev det skaffet til veje i løbet af ganske få dage. Alt omkring bestilling, betaling og levering fungerede således hurtigt og perfekt uden problemer af nogen art. I forbindelse med købet havde jeg desuden behov for nogle supplerende produkt- og leveringsinformationer m.m. og talte ved 2 lejligheder med forretningen, hvor jeg hver gang tilsvarende fik fin betjening og klare svar på mine spørgsmål. Da Vefa's tilbud samtidig prismæssigt er absolut fornuftige, kan jeg derfor kun på det varmeste anbefale forretningen og dens webshop.

21 januari 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.