Eind november bestelde ik de StarlightVillage Decor, een op het oog mooi lijkend geheel. Maar schijn bedriegt! Eind december pas kreeg ik de zending aangeboden vanuit China en wat schetst mijn verbazi... Toon meer
Ik was op zoek naar een stijlvolle plafondlamp voor mijn woonkamer en vond de perfecte bij Velari Living. Het ontwerp is modern maar toch warm, precies wat ik wilde. De lamp geeft een prachtig, zacht... Toon meer
Niets kopen bij Velier. Zij doen aan misleiding. Ik kocht een artikel, het paste niet. Dan pas krijg je te horen dat het artikel niet retour mag. Er staat geen informatie op de site over het ret... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik kan helaas onderstaande reviews…
Ik kan helaas onderstaande reviews beamen. Levertijd was zeer lang (niet goed vermeld dat het product uit China kwam) en product kwam niet overeen met het product op de website (totaal andere kleur). Je mag hem op eigen kosten retourneren naar China (a 30 euro).
Ze leveren niet wat ze verkopen
Ze leveren niet wat ze verkopen maar goedkope namaak producten. Ik heb neppe lampen ontvangen. Van plastic ipv glas en met verschikkelijk fel licht. Retourbeleid is belabberd, ik moet het terug naar china sturen op eigen kosten. Oplichting dus!
Drop shipping bedrijf met goedkope…
Drop shipping bedrijf met goedkope troep!! Koop hier niet!!
Ik had een maanlandschap lamp besteld voor op de babykamer. Het duurde drie weken voordat die geleverd werd en het was gewoon plastic goedkoper rotzooi. En dat voor €75!!!
Terugsturen kan alleen naar China en dat moet jezelf betalen. Onder het mom van CO2 besparing bieden ze je 20% aankoopwaarde terug en mag je het product houden. Als ze echt zo om die CO2 gaven, dan shipten ze die troep niet uit China.
Ga je kapot schamen Valeri!!
Niet bestellen
Ik had een tas besteld in de veronderstelling dat ik deze met uiterlijk 2 weken in huis zou hebben. Na 4 weken had ik nog steeds niets ontvangen en de link om de zending te volgen bleef onveranderd, ik vermoed dat het drop shipping is. Nadat ik een email had gestuurd en gevraagd of ze het konden terug storten, stond het binnen 3 dagen op mijn rekening, dat is wel netjes afgehandeld. Wel vervelend, want het was een verjaardags cadeau, dus moest ik alsnog op zoek naar iets anders.
Oplichterij
Slechte kwaliteit. Komt niet overeen met de foto's op de website (onderbedboxen). Dropshipping bedrijf. Koop hier niet!!
Wacht al bijna 3 weken op mijn…
Wacht al bijna 3 weken op mijn bestelling. In contact komen lukt ook bijna niet met hun klanten service. Telefoon nummer is niet in gebruik.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Tas die geleverd is klopt niet. Foto s op de site zien er echt anders uit. Op de foto heeft de tas een rits en vakken. Ik krijg een tas met knoopsluiting en zonder vakken. Tig keer heen en weer gemaild maar krijg steeds dezelfde reactie. Telefonisch kun je ze niet bereiken. Staat wel een telefoon nummer maar is niet in gebruik.
Bestel hier niet, oplichters eerste klas! Fout wordt niet erkent, wordt dus ook geen passende oplossing geboden!
Oplichters
Oplichters! Een lamp voor €75 besteld terwijl exact dezelfde lamp op aliexpress staat voor €20. Vervolgens mogen we het voor eigen kosten terugsturen naar China. BESTEL HIER NIET!
Oplichters en dropshippers
Oplichters. Helaas gaat het om een dropshipper met nul kennis over de DOORverkochte producten. Ik bestelde een setje van 3 lampen (Bubble Girls). Volgens de beschrijving ging het om draadloze lampen met 3 standen helderheid. De beschrijving is deuidelijk klakkelos overgenomen vanuit andere websites. De lampen (NIET BESTELLEN DUS!) zijn zeker niet draadloos en er is maar een stand helderheid. Het licht is ook nog een sort neonkleur ipv warm geel . Als je bestelt heb je geen idee dat de producten vanuit China verstuurd worden. Je komt er pas achter op het moment dat je de verzendbevestiging in je mail ontvang. Annuleren mag niet. Terugsturen is op eigen kosten en risico (stel je voor: 3 grote dozen terugsturen naar China). Ik heb duidelijk het verkeerde product ontvangen. Volgens de webshop zal Velari in het geval van een verkeerd of defect product het ophalen van het product regelen of andere oplossingen bieden aan de klant. Uiteraard is het niet waar. Ik heb ze wel elke dag lastig gevallen. Eerst zouden ze navragen aan het Chinees leverancier. Na 8 dagen stilte ging ik weer mailen. Toen reageerden ze dat het om een model gaat dat niet draadloos werkt (!!!) Ja bedankt. Had ik het soms niet door. Toen moest ik nog vaker mailen totdat ik uitendelijk mijn geld terugeisde. Zeeeeer lange emails iedere keer :-) Eerst boden ze 30% terug en ik mocht de lampen houden en zelf doorverkopen. :-D :-D Dat is hun handel, niet de mijne. Geen sprake van. Daarna was hun laatste aanbod 50%. Geen sprake van. Mijn laatste "aanbod"was 75% terug en ik hield de lampen of zou ik meteen juridische stappen nemen (wat ik ook WEL zou gaan doen). Ik heb mijn 75% terug en de lampen waar ik helaas niets aan heb voor waar ze bedoeld waren. Oplichters. De beschrijving van de lampen hebben ze op de website laten staan. Niet aangepast, dus. WEGBLIJVEN!!
Prachtige opbouwspots precies zoals op…
Prachtige opbouwspots precies zoals op de foto netjes geleverd het bestellen dubbel en dwars waard .
Het zijn vuile oplichters ik had een…
Het zijn vuile oplichters ik had een lamp gekocht ze hebben de lamp terug ontvangen ter waarde van 244 euro vervolgens heb ik het aangetekend verzonden nog 53 euro betaald nooit mijn geld terug gehad ze reageren niet op de mails nergens op
Oplichter - dropshipper
Oplichter. Chinese dropshipper! Product na 3 weken zg niet leverbaar. Ervoor wilde ik annuleren. Nul reactie. Geld terugkrijgen is kennelijk ook niet mogelijk. Nooit bij bestellen
Broek besteld na twee weken wel…
Broek besteld na twee weken wel ontvangen een vod 100 procent POLYESTER made in CHINA. Jammer jammer nooit meer velari.
Oplichting
Oplichting! Bestelde lamp is nooit geleverd, ondanks track and trace code dit aangeeft. Klantendienst antwoordt steeds met standaard antwoorden dat het pakket wel geleverd zou zijn. Ik eis mijn geld terug. Nooit bestellen bij deze website gezien het een dropshipper is!!
One big scam!
One big scam!
Procuten besteld en betaald, maar nooit gekregen en als je vraagt waar je product blijft beweren ze dit te zullen navragen bij de transporteur.
Geld terugvragen, blijkt ook niet mogelijk/
Een ramp
Een ramp. Ik heb het niet goed gezien. Ze verkopen Chinese troep voor veel geld. Baal echt enorm.
OPLICHTING!!
OPLICHTING!!! lijkt een Nederlandse site maar is een wederverkoper van alles uit China!! je krijgt standaard reacties per mail bij de klantenservice. Er staat makkelijk retour en geld terug, dat is niet waar!!! je moet het zelf op eigen kosten terugsturen naar China en pas dan als het aangekomen is krijg je je geld terug. Nou dat gebeurd dus nooit. Of ik zou 20% van mijn aankoop terugkrijgen. Niet kopen ver weg van blijven is geen eerlijke verkoper!! Daarnaast lijkt het product en materiaal totaal niet op wat er op hun site staat.
Onlangs heb ik een bijzettafeltje en…
Onlangs heb ik een bijzettafeltje en kandelaars besteld bij Velari Living. Alles is van topkwaliteit, mooi verpakt en op tijd geleverd. Erg tevreden, zeker een aanrader.