Eind november bestelde ik de StarlightVillage Decor, een op het oog mooi lijkend geheel. Maar schijn bedriegt! Eind december pas kreeg ik de zending aangeboden vanuit China en wat schetst mijn verbazi... Toon meer

Niets kopen bij Velier. Zij doen aan misleiding. Ik kocht een artikel, het paste niet. Dan pas krijg je te horen dat het artikel niet retour mag. Er staat geen informatie op de site over het ret... Toon meer

Ik had een tas besteld in de veronderstelling dat ik deze met uiterlijk 2 weken in huis zou hebben. Na 4 weken had ik nog steeds niets ontvangen en de link om de zending te volgen bleef onveranderd, i... Toon meer

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,3

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb een vloerkleed besteld bij…

Ik heb een vloerkleed besteld bij Velari Living en ben erg tevreden. Het kleed is zacht, de kleuren kloppen en de maat is perfect. De levering duurde iets langer, maar de klantenservice hield me goed op de hoogte.

18 september 2024

Denk dat de eigenaar gestorven is

Er is niemand die de telefoon opneemt. Niemand die reageert op berichten en niemand die reageert op e-mail. 4 pogingen gedaan om op een simpele vraag antwoord te krijgen. Tja jammer als wel al iets gekocht hebt.

In andere reviews staat veel overdreven taal als prachtig geweldig etc. Denk dat er geen serieus persoon achter deze site zit.

30 september 2024

Ik heb bij Velari Living een prachtig…

Ik heb bij Velari Living een prachtig dekbedovertrek met kussenslopen gekocht. Zacht materiaal, luxe uitstrahling, precies zoals op de foto's. Snelle levering, zorgvuldig verpakt. Mijn slaapkamer voelt nu helemaal opgefrist aan!

17 september 2024

Wat een schandalige site!

Wat een schandalige site!! Iets besteld en iets totaal anders gekregen. En dan krijg ik geen geld terug en moet retour kosten betalen. En een of ander Chinees niet weekend telefoonnummer er onder. Koop hier NIET!!!!!!!

22 september 2024

Velari Living heeft een geweldige…

Velari Living heeft een geweldige collectie woonaccessoires. Ik heb een aantal prachtige sierkussens en een deken besteld. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan. Helaas duurde de levering langer dan verwacht, ongeveer drie weken. Ondanks de langere levertijd ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en kan ik Velari Living zeker aanbevelen.

10 augustus 2024

Verrast

Ik was op zoek naar een stijlvolle plafondlamp voor mijn woonkamer en vond de perfecte bij Velari Living. Het ontwerp is modern maar toch warm, precies wat ik wilde. De lamp geeft een prachtig, zacht licht en was makkelijk te installeren. De levertijd was iets langer dan verwacht (ongeveer 10 dagen), maar het was absoluut de moeite waard. De klantenservice hield me goed op de hoogte, wat ik erg waardeer. Ik krijg nu zoveel complimenten over mijn nieuwe verlichting. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar mooie verlichting!"

1 september 2024

Let op: dropshipper!

Let op, dit is een dropshipper! Lamp besteld, maar er kwam geen bestel- of verzendbevestiging. Contact krijgen kostte veel tijd en moeite, uiteindelijk bleek de lamp (2 weken later, ze adverteren met 'zelfde dag verzonden' net op het postkantoor afgeleverd, waar ik wederom geen melding van had gekregen. Vervolgens bleek de lamp ook nog niet de bestelde maat en kleur te hebben en wilden ze me aanvankelijk slechts 20 procent terugbetalen of me voor de retourkosten naar China laten opdraaien. Uiteindelijk wel volledige bedrag teruggekregen, maar de communicatie is erbarmelijk en de website misleidend.

29 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (56 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken