Fuldstændig fantastisk personale, der går ekstremt langt for st hjælpe. Efter påkørsel var jeg helt ude af den og da jeg ingen har at ringe efter-kontaktede jeg Martin på Vendsyssel. Han kom samme... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk oplevelse, netop som vi havde givet helt op på at fikse vores DSG gearkasse, trådte Søren fra Autoopretning vendsyssel til, skaffede en ny, satte den i og programmerede den til vores bil.
Super god service inden lukke tid. Hvor andre først havde tid i kalenderen om 14 dage. Jeg fik på 15 min stemplet nyt stel nr i traileren og nåede dermed synshallen inden de lukkede. Tak til den snaks... Toon meer
Bimmeren fik skiftet dyser, så den nu lyder rigtigt i det kode vejr. Hurtig og kompetent arbejde med fin dokumentation efter arbejdet. Fin pris oven i købet 👍😉 Altid god modtagelse og kommunikatio... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Autoreparatie en -onderhoud
- Autochemie winkel
- Autoruitreparatie
- Autobedrijf/Garage
- Autorestauratie
- Autoschoonmaakdienst
Geschreven door het bedrijf
Familievirksomheden har i sine 78 år serviceret flere generationer af kunder i firmaet og filosofien er bygget på altid være tilstede for deres kunder med en bred vifte af muligheder for at servicere og reparere såsom udbedring af alle typer af trafik skader og lakering, mekanisk service, olieskift og reparationer og alt bliver udført med korrekt udstyr og opdateret værktøj samt veluddannet personale som løbende deltager i relevante efteruddannelseskurser. Duoen Claus og Dorthe som er 3. generation af familien er i dag firmaets ansigt udadtil og ejere af virksomheden og arbejder bevidst på at yde den bedst mulige oplevelse og service for kunderne i huset ved hjælp af Martin som værkfører og trioen gør deres bedste i at følge med udviklingen i autobranchen hvor vi jo alle ved foregår med raske skridt med nye krav indenfor både sikkerhed og miljø på værkstederne.
Contactgegevens
Suderbovej 14, 9900, Frederikshavn, Denemarken
- vfr@vendsyssel-aps.dk
- www.vendsyssel-aps.dk
jeg fik min bil (ID4 pro) Elaskon…
jeg fik min bil (ID4 pro) Elaskon behandlet og jeg er meget tilfreds. Dejligt familie firma med god sans for kvalitet.
Lees meer over geverifieerde reviews.