Samen met mijn zoon kaartjes gekocht voor een voetbalwedstrijd 1 Köln. Kaartjes kwam netjes op de dag van de wedstrijd binnen. Echter bij aankomst werden de kaartjes geweigerd. Na enig contact... Toon meer
Getwijfeld om voetbalkaartjes te kopen door de slechte reviews, toch erop gewaagd en de kaartjes waren snel via mail verzonden en ze waren origineel. Enige nadeel was dat we vantevoren niet zagen hoev... Toon meer
Het bestelproces is makkelijk. De tickets had ik binnen een kwartier via de mail. App geïnstalleerd, zodat ik tickets snel bij de hand had bij de ingang. Ik was erg zenuwachtig of de tickets wel ech... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Tickets for Concerts, Sport, Theatre at viagogo, an online ticket exchange. Buy and Sell Tickets 100% safe and guaranteed.
Zwitserland
- trustpilot@viagogo.com
- www.viagogo.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Alles was duidelijk en werd correct…
Alles was duidelijk en werd correct afgehandeld.
Bedankt!
Ik was een beetje bang door de…
Ik was een beetje bang door de negatieve reviews maar de kaarten werden voor de verwachte levering bezorgd in m’n mailbox.
Een top avond gehad.
Alles duidelijk geregeld met handige…
Alles duidelijk geregeld met handige mailtjes voorafgaand.
Viagogo is BETROUWBAAR
Kaarten gekocht voor Direct het allerlaatste concert in de Kuip.
Ging gesmeerd kaarten via de mail met QR code.
Kortom wereldavond gehad,om nooit te vergeten.
Het kopen ging goed
Het kopen ging goed. Binnen 10 minuten de kaartjes in de mail en goede online begeleiding de volgende dag voor en na het evenement. Volgende keer weer kaartjes via viagogo
Niet nodig om bang te zijn.
Was bang over mijn tickets door heel veel slechte reviews maar dat was niet nodig. Tickets voor dua lipa heb ik op tijd gekregen zonder enkele problemen.
Heel blij mee met viagogo.
Kaarten gekocht en gelijk gekregen.
Kaarten gekocht en gelijk gekregen.
Werkte prima!
Goed geregeld
Goed geregeld, via Ticketmaster de kaarten veilig ontvangen.
Snel kaarten geregeld voor redelijke…
Snel kaarten geregeld voor redelijke prijs
Gelukkig betrouwbaar
zenuwachtig of de tickets wel echt waren en ik wel binnenkwam, maar de zenuwen waren nergens voor nodig, gelukkig. Het blijft natuurlijk een veel hogere prijs dan via Ticketmaster.
Gewoon prima
Ik snap dat mensen sneller een review schrijven als iets niet goed is, en vandaar de rating laag is. Maar moet zeggen dat ik een dag voor Billie eillish concert tickets had besteld en die een paar uur later ontving via de mail om te transferen naar ticketmaster.
Ik denk dat dat is waar je op moet letten als je tickets besteld via Viagogo: zorg dat de tickets in Ticketmaster staan.
Duur maar verkrijgbaar
Prijzen zijn veels te duur maar tickets zijn teminste verkrijgbaar. Bij ticketswap kan je als met je telefoon in je hand wachten op een melding om vervolgens in de app te zien dat je te laat bent. Dan maar iets meer betalen.
Leuke wedstrijdbgezien en een hele…
Leuke wedstrijdbgezien en een hele belevenis. Goed geregeld door Viagogo.
Verrassend goed
Verrassend goed na het lezen van alle negatieve reviews! Tickets binnen 1 uur op mijn mail, deze kon ik in mijn Ticketmaster account zetten zodat ik ook geen stress had of ik echte kaartjes had ja/nee. Daarnaast netjes gemaild meerdere keren voor het event met duidelijke links hoe je contact op kan nemen bij vragen of onduidelijkheden. Ook na het event kwam er nog een mail of het goed was verlopen! Enigste minpuntje waren de bijkomende service kosten en de ticketprijs was in Ponden. Goed opletten want je bent dus meer kwijt dan er op de website wordt aangegeven!
Vlotte en correcte service
Vlotte en correcte service. Steeds bereikbaar bij eventuele vragen.
Zeer tevreden over mijn aankoop !
We kregen onze kaartjes voor het…
We kregen onze kaartjes voor het concert van Rod Stewart ruim van tevoren, we hadden al een keer eerder kaartjes geboekt bij Viagogo en dat was goed bevallen. De dag zelf een mailtje met veel plezier bij het concert. Leuk!
Viagogo komt zijn afspraken niet na…
Viagogo komt zijn afspraken niet na koop hier geen kaarten je krijgt ze gewoonweg niet. zijn onbereikbaar reageren totaal niet terug meerdere malen mail gestuurd over tickets die niet ontvangen zijn maar je word gewoon gedwongen om te betalen bij klarna .
Het zijn oplichters /boeven . dit speelt al v.a 23/11/2024.