Da vi overtog et ældre hus med et udtjent pillefyr, valgte vi at få en Viessmann Luft/Vand-varmepumpe. Her 2 år efter kører den stadig helt fint og støjsvagt og forbruget stemmer overens med de... Toon meer
Servicen er super fin Men anlægget skal påfyldes vand selv om det kun er en måned siden jeres service mand påfyldte vand og jeg fylder vand på flere gange om året Der var en servicemedarbejder de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi overtog i december 2022 et næsten nyt Viessmann Vitodens med vores nye hus. Nu havde jeg samlet et antal spørgsmål, hvoraf nogle var henvist fra deres servicepartner (der ikke kunne hjælpe). Tal... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik efter god dialog med Mariendal Electric anbefalet at montere et Viessmann Vitocal 333-G jordvarme anlæg i stedet for stoker fyr. Anlægget blev installeret yderst professionelt og med god... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Viessmann ApS er en af Europas førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Viessmann er bedst kendt for sine kvalitetsprodukter indenfor oliefyr og gasfyr, luft/vand-varmepumper, jordvarmepumper og ikke mindst boligventilation. I Danmark sættes dagligt Viessmann produkter i alle typer bygninger: Villaer Rækkehuse Boligforeninger og lejligheder Mindre erhverv og kontorer Kommuner, skoler, børnehaver og andre offentlige bygninger Industri og landbrug Viessmanns produktion ligger i Tyskland, og kvaliteten er helt i top. Det giver os mulighed for at give dig op til 5-10 års garanti på mange af vores produkter, således at du som forbruger altid er sikret bedst muligt. Vi samarbejder landsdækkende med en lang række autoriserede Viessmann installatører, som er selvstændige, uddannede fagfolk og har gennemgået kurser i de nyeste produkter indenfor opvarmning og energiteknologier. En Viessmann installatør sætter en stor ære i at levere håndværksmæssigt godt udført arbejde, så din totaloplevelse af såvel produkt som installation forhåbentlig lever op til Viessmann mærkets høje standard. Vil du vide mere om Viessmann, så klik ind på www.viessmann.dk
Guldalderen 2, 2640, Hedehusene, Denemarken
- info-dk@viessmann.com
- www.viessmann.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Vi går ud fra
Vi går ud fra, at der blev gjort det, der skulle til. Det var en behagelig ung mand, der var her. det var den 10.12.25

Antwoord van Viessmann Climate Solutions Danmark
Giver besked hvis noget er ændret i…
Giver besked hvis noget er ændret i vores aftale. Teknikeren hjalp med at rydde op.

Kompetente medarbejdere og god service
Kompetente medarbejdere og god service
Ved mine serviceeftersyn på min varmepumpe, har jeg kun oplevet dygtige og kompetente medarbejdere.

Faktura utilfreds
Er fuld telfreds med servisen. Er absolut ikke tilfreds med jeres faktura gebyr, hvad i har af udgifter er mig uvedkommen. Enten flytter jeg eller i vil blive pålagt et gebyr for at få lov til at yde servise på mit anlæg………

Professionelt service arbejde.
Professionelt service arbejde.
Venlige og ordentlige medarbejdere.

Servicen er super fin
Servicen er super fin
Der var en servicemedarbejder der sagde at ekspansionsbeholder er utæt og bør udskiftes så jeg håber at i udskifter den imens garantien gælder
Venlig Hilsen
Elo Damkvist

Antwoord van Viessmann Climate Solutions Danmark
Viessmann teknikere kommer til aftalt…
Viessmann teknikere kommer til aftalt tidspunkt, er venlige og kompetente. Det er bare en skam at vores varmepumpe er for gammel til den komplette service løsning, især fordi vi ikke har et vvs firma tilknyttet til den mere. Jeg har forstået at Viessmann helst handler gennem et VVS firma.

Antwoord van Viessmann Climate Solutions Danmark
Montøren var simpelthen så flink og…
Montøren var simpelthen så flink og forklarende. Dygtig og fleksibel - Perfekt oplevelse

Kom som aftalt
Kom som aftalt, var flink og imødekomme og var seriøs med sin udførelse at job

Antwoord van Viessmann Climate Solutions Danmark
Anlægget virker nu fint !
At anlægget nu har virket upåklageligt uden afbrydelser i mere end 1 år efter en tung start😁

Antwoord van Viessmann Climate Solutions Danmark
Lees meer over geverifieerde reviews.