Virkelig god service! Bestilte 8 spiegelau, men der manglede af uransalige årsager et enkelt glas i den ene pakke ved leveringen. Skrev til kundeservice, og fik med det samme sendt det manglende glas.... Toon meer
Bestilte en gave d. 29.6. som skulle leveres d. 3.7. Da gaven ikke var modtaget d. 8.7. kontaktede jeg VMV, som kunne fortælle at vinen enten var forsvundet eller slået i stykker, men at de da kunne s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virkelig god service! Havde bestilt en pakke en uge før, jeg skulle bruge den. To dage inden var den stadig ikke kommet (fragtfirmaets skyld). Efter at have tjekket op med fragtfirmaet to dage i træk,... Toon meer
Bestilte 2xsmagskasse "rundt om frankrig" vinene kom hurtigt og vigtigst af alt, alle vores gæster og os selv, var begejstret over vinens smag/kvalitet. Utrolig god/dejlig oplevelse. Vh Henrik
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vin, Champagne, Whisky - Alt du finder i en velassorteret vinhandel. Meget billig dag-til-dag levering, gode priser og et stort sortiment.
Enghaven 5-7, 7500, Holstebro
- +45 77 34 21 64
- info@vildmedvin.dk
- www.vildmedvin.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super service fragtmanden var kommet…
Super service fragtmanden var kommet til at smadre nogle flasker jeg havde købt men da jeg sku bruge flaskerne lidt akut fik jeg lov at åbne pakken og tage dem der ikke var gået i stykker og så godtgjorde vild med vin de to flasker der var gået i stykker super super service

Rigtig god service
Rigtig god service, da jeg afhentede mine bestilte vare i butikken. Jeg ville gerne have haft lidt mere tid til at kigge rundt i butikken, der så ud til at være rigtig mange spændende ting.
Det må blive næste gang.

Fantastisk service
Fantastisk service, fremragende produkter, kæmpe sortiment og hurtig levering. Bruger VildMedVin igen og igen

Glimrende webshop
Det virker bare, nemt at handle, overskueligt. Hurtig levering. I'll be back

Fragtmænd ødelagte pakkerne
Fragtmænd ødelagte pakkerne, men Frederik fra kundeservice fik styr på det hurtigt og effektivt.
Super kundeservice

Vildmedvin Svendborg
Vildmedvin Svendborg, i nyåbnede lokaler . Flot butik og virkelig top profesionelle ansatte. En vinbutik at anbefale!

Antwoord van Vildmedvin
Fin hjemmeside med gode priser
Fin hjemmeside med gode priser. Hurtig levering af varene, som var pakket godt ind.

Antwoord van Vildmedvin
Så gode tilbud og virkelig hurtig…
Så gode tilbud og virkelig hurtig levering. Dejligt sted at handle

Topklasse 😋
Igen en topklasse handel med Vild Med Vin, & oven i købet med en lynhurtig levering af min vare.
UG 🤩🥃😋🥃🤩🥃😋

Antwoord van Vildmedvin
Hurtig levering-og et hav af gode vine!

Go'e flasker
Go'e flasker, hurtig, helt problemfri levering - hvad mere kan man ønske sig? Tak!

Antwoord van Vildmedvin
Vild med vin is a very fine company…
Vild med vin is a very fine company that recommends good vine to really nice price and a very fast delivery I can strongly recommend this company Vild med vin in Denmark 🇩🇰 best wishes from Leon

Fantastisk god service
Fantastisk god service, hurtig levering og fine priser

Antwoord van Vildmedvin
Meget tilfreds med både pris 🙏🏻og…
Meget tilfreds med både pris 🙏🏻og bestilling til meget hurtig levering, der blev leveret af en meget venlig fragtmand😊.
Jeg behøvede hjælp med bestillingen og fik en den bedste hjælp over telefonen til det.
Rigtig go oplevelse, så derfor kommer min aller bedste anbefaling her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Vildmedvin
Har handlet hos Vildmedvin et par gange…
Har handlet hos Vildmedvin et par gange efterhånden. Altid forsvarligt pakket ind, og vinen er jo god :)
Desuden elsker jeg deres "live", som giver os gode muligheder for at prøve noget nyt, uden at skulle købe os fattige i 6 eller 12 flasker!