In mei 2025 besteld en op 30 mei netjes geretourneerd volgens hun eigen voorwaarden. Nu bijna een jaar verder en nog steeds geen geld terug. Meerdere keren gemaild (juli, augustus, no... Toon meer
Retour ging naar een ander adres terwijl het hun retour label was. Maanden achter mijn geld aan moeten zitten. Uiteindelijk gedreigd met juridische stappen ondernemen en toen binnen 1 dag mn geld
Ongelofelijk dat jullie de fout bijmij proberen te leggen!! Ik kreeg de schoenen binnen met plaksel aan de onderkant vervolgens stuur ik ze terug opmijn kosten krijg ik erna te horen dat ze vies waren... Toon meer
Slechte tot geen communicatie. - Schoenen pas 1,5week later geleverd. - Schoenen an sich zagen er prima uit, maar retour gestuurd. - Geen retour bevestiging gekregen (via post nl kan ik zien da... Toon meer
Villamoo | De latest in mode trends
Nederland
- info@villamoo.nl
- www.villamoo.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle levering en goede website
Snelle levering en goede website
Vriendelijke service
Toch nog de 15% korting gekregen na afrekenen. Vriendelijk en top service!
Mooi artikel en snel geleverd
Een mooie jas gekocht in de sale, super leuke prijs en een mooie jas! Is ook snel geleverd, ik ben erg tevreden!
Niet dezelfde schoenen
Ingeschreven voor schoenen die niet meer op voorraad waren. Wanneer deze weer op voorraad waren netjes een melding gehad en meteen besteld. Toen ze binnen kwamen, bleken het niet dezelfde schoenen te zijn waar ik me voor had ingeschreven. Ze leken erop maar het waren ze niet. Om ze terug te sturen moest ik ook nog eens 7,90 betalen.

Leuke schoenen, goeie service
Ik heb hier al enkele keren besteld en steeds leuke schoenen voor leuke prijsjes. Er staat ook steeds bij de beschrijving aangegeven hoe de schoenen op maat vallen. Indien er bij staat dat ze klein vallen heb ik steeds een grotere maat besteld en deze zaten voor mij steeds goed. Op mijn laatste bestelling wat langer moeten wachten door een probleem bij DPD maar na contact op te nemen met Villamoo via het contactformulier is alles opgelost geraakt en kreeg ik de dag erna mijn schoenen. Ik koop hier zeker nog!
Hele slechte klanten ‘service’
Ik heb sandalen besteld op deze site die met van die ‘leren’ touwtjes over je onderbeen vast gemaakt kunnen worden. Na nog geen 5 minuten lag ik helemaal open door die touwtjes en heb ik contact opgezocht met de klantenservice. Conculsie: Plak maar 300 pleisters op als je deze sandalen wilt kunnen dragen en zoek t verder uit, want het boeit ze niet! Ronduit schandalig! écht spijt dat ik aan deze zooi geld heb uitgegeven, gun jullie geen cent!
de service is top
de service is top! Mijn kortingscode deed het niet en had de laarzen wel besteld. Ik heb daarna gelijk een mail gestuurd en kreeg al snel een reactie terug en de korting is als nog toegevoegd en heb het snel op mijn rekening gekregen! Super fijn!!! Top service.
Review Villamoo
Ik vind Villamoo een fijne winkel om mijn schoenen te kopen. Ze hebben altijd leuke spullen (vooral de sandalen, espadrilles etc), deze koop ik eigenlijk alleen hier. De levering is ook altijd snel binnen!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen. Contact proberen op te nemen. Geen gehoor.. NOOIT MEER BESTELLEN

Slecht
Pakket retour gestuurd op eigen kosten omdat schoenen hele slechte kwaliteit zijn maar nu al meer dan 2 weken aan het wachten op mijn geld retour. Bedrijf reageert nergens op.

Bij retourneren GEEN geld terug
Bij retourneren krijg je je geld niet terug!
Pakket is al 3 weken geleden retour aangekomen, maar ik krijg het geld niet terug.
Heb al verschillende mailtjes gestuurd.
Geen reactie!
Zeer slechte service!
Lees nu helaas pas al deze slechte reviews.
Rechtsbijstand maar inschakelen!
!! KOOP HIER DUS NOOIT !!
En zoals altijd reageren zij precies hetzelfde als bij iedereen. Even een tip; lees deze reviews allemaal... het ligt gelukkig nooit aan jullie ... nog steeds nooit meer kopen hier!

Antwoord van Villamoo
geen reactie na retour sturen schoenen.
geen reactie na retour sturen schoenen.
Geen geld terug na 3 weken

KOOP HIER NOOIT
3 paar schoenen binnen gekregen en alle 3 te kleine maat. Schoenen schelen 1 tot 1,5 maat met originele maat. Daarnaast verschrikkelijk slecht kwaliteit. Je mag het op eigen kosten terugsturen en ze bieden geen fatsoenlijke service. KOOP HIER NOOIT

Antwoord van Villamoo
Slechtste online boutique waar ik ooit besteld heb!!
Het is dat ik een ster moet geven, maar het liefst geef ik niks! Dit is daadwerkelijk de slechte online boutique waar ik ooit in mijn hele leven besteld heb. Ik heb schoenen besteld, toen ze geleverd waren zaten er al 2 krassen op aan de zijkant wat ik erg jammer vond. Ook zat er ook op een laars een beschermpapiertje en bij de andere laars niet.. hier deed ik verder niet moeilijk om maar besloot wel dit product te retourneren want het was niet naar mijn zin. Nou 1,5 maand later nogsteeds geen geld terug dus ik had meerdere mailtjes gestuurd waar ik later pas een reactie op kreeg. Mijn retour was afgewezen omdat ik de laarzen zou hebben beschadigd!!! Ik heb de laarzen op die manier ontvangen en kreeg ik nu de schuld van alle schade. Belachelijk. Ik moest 5,99 betalen om de laarzen weer terug mijn kant op te laten sturen of anders dreigde dit bedrijf de laarzen weg te gooien!! Tip: bestel hier nooit. De service is belachelijk slecht en ze belazeren je waar je bij staat. Dus eindstand geld weg + 12 euro verzendkosten en beschadigde laarzen teruggekregen waarvan de beschadigingen er bij aankomst allang op zaten.
(Nu heeft villamoo geregeerd op mijn review)hier klopt helemaal niks van, de laars zat niet onder het zand en de beschadigingen zaten er al op. Ik vind de reactie van dit bedrijf schandalig.. eerst maar eens je eigen schoenen controleren voordat je ze opstuurt. Want hier is natuurlijk niks van waar. Bizar dit bedrijf.. En zoals je wel bij de meeste reviews kunt lezen, ben ik zeker niet de enige met deze mening. Aub meiden, kijk uit met dit bedrijf.. het is verschrikkelijk!

Schoenen besteld
Schoenen besteld , geretourneerd omdat deze te klein waren. 1 schoen in huis gepast , bleek te klein en direct ingepakt en geretourneerd. Nu zegt dit bedrijf dat de schoenen vies zijn en stellen voor dat ze de schoen terug kunnen sturen naar mij op mijn kosten of ze gooien ze weg maar ik krijg mijn geld niet terug. Ik vind dit echt schokkend! Ik ga zeker niet akkoord met dit voorstel en verwacht een normaal voorstel. Is dit een trucje of meten mensen in dit magazijn met verschillende maten want ik kan deze schoenen onmogelijk vies gemaakt hebben!

Antwoord van Villamoo
Slechte betalers bij retour!
Schoenen waren op zich prima die ik had besteld, maar waardeloze afhandeling van de retour.
Heb zeker 3x moeten mailen dat ik mijn geld terug wilde. (Ging om iets meer dan 40 euro!) en na dreigen met de rechtsbijstand had ik het in 10 minuten op m’n rekening. Waardeloos!

Antwoord van Villamoo
Snel geleverd en goed geprijsd
Snel geleverd en goed geprijsd. De schoenen waren voor mij echter iets groter, terwijl er wordt aangegeven dat ze op maat vallen. Gelukkig is dit op te lossen door er een goede stevige knoop in te doen.
Nooit meer
Met de kerstdagen vorig jaar 2023 schoenen besteld. In eerste instantie al geen email gekregen met een track & trace. Een email gestuurd naar hun klantenservice met het verzoek een track & trace te leveren. Enkele dagen geen beweging in de track & trace. Na een paar dagen zie ik in de track & trace van DPD dat het geleverd is in een hele andere stad, waar ik niet eens in de buurt woon. Vervolgens weer contact met klantenservice van Villamoo opgenomen. Diende een verklaring af te geven aan DPD dat ik het niet heb ontvangen. Anno januari 2024 krijg ik een bericht terug van de klantenservice van Villamoo dat het geleverd is. Nogmaals ik heb niets ontvangen! Gevraagd om een bewijs dat het geleverd is, wat blijkt, HANDTEKENING VERVALST door DPD. Geld kwijt en vervolgens nooit meer een reactie ontvangen van Villamoo. Geld kwijt en geen schoenen.
Erg tevreden!
12 januari besteld en 15 januari in huis. Een snelle service en ik heb leuke schoenen besteld die precies leken op de foto en ook perfect pasten. Bedankt!
5 januari besteld - niet ontvangen
5 januari een bestelling geplaatst, nog steeds niet binnen. Twee maal contact gezocht en geen reactie. Ik vertrouw het niet en ben bang dat mijn pakket niet meer komt…