In mei 2025 besteld en op 30 mei netjes geretourneerd volgens hun eigen voorwaarden. Nu bijna een jaar verder en nog steeds geen geld terug. Meerdere keren gemaild (juli, augustus, no... Toon meer
Retour ging naar een ander adres terwijl het hun retour label was. Maanden achter mijn geld aan moeten zitten. Uiteindelijk gedreigd met juridische stappen ondernemen en toen binnen 1 dag mn geld
Slechte tot geen communicatie. - Schoenen pas 1,5week later geleverd. - Schoenen an sich zagen er prima uit, maar retour gestuurd. - Geen retour bevestiging gekregen (via post nl kan ik zien da... Toon meer
Villamoo | De latest in mode trends
Nederland
- info@villamoo.nl
- www.villamoo.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Pakket geretourneerd, kreeg maar geen reactie. Na een mail gestuurd te hebben reageerden ze dat ze m’n pakket op 15-11 ontvangen hadden en dat ik binnen 14 dagen terugbetaling zou krijgen. 2 weken later nog steeds niks, nog een mail gestuurd. Toen kreeg ik als reactie dat m’n pakket nooit aangekomen zou zijn (?!). Nu zijn ze ineens onbereikbaar via de mail. Ik koop hier nooit meer!

Koop hier niks!!!! Slechte winkel
Verdienen niet eens 1ster… Hele slechte winkel.. koop hier niks!! Heb pantoffels besteld, helaas nooit niks ontvangen en geen geld terug gekregen daarvoor. Mail contact duurde heel lang. Het ene moment wilde ze me nieuwe opsturen en het ander moment ineens weer niet. Ze luisteren niet naar de klant! Klant staat bij hun totaal niet op nummer 1.. dus nogmaals koop hier niks

Top!
2 keer enkellaarsjes besteld en allebei de keren verliep alles super goed en ben heel erg tevreden met de schoenen, dus aanrader!!😍

Antwoord van Villamoo
Betalen de retourkosten niet terug
3 weken verder en nog altijd mijn geld van mijn retour terug. Ik bestel hier nooit meer.

Goed
Goed contact via de mail bij vragen en bij problemen komen ze snel met een oplossing. Ben erg tevreden!

Antwoord van Villamoo
Probleem is snel opgelost.
Ik bestel hier vaker en nog nooit problemen gehad.
Deze keer helaas wel.. de sandalen waren al snel versleten (1/2 Weken) kan gebeuren! Zeker omdat, het altijd normaal gezien altijd goed is bij jullie.
Ik heb gisteren gemaild hierover & Gelijk antwoord.
Echt top geregeld! Ik ben heel erg tevreden met de service.
Dankjewel Esther (:

Antwoord van Villamoo
Top webshop en erg klantvriendelijk!
Veel negatieve ervaringen hier, dus ik schrijf even een positieve review! Sandalen hier besteld en na 1,5 dag was de zool al aan het breken. Een bericht gestuurd en binnen een uur al een reactie hierop. Ik heb ze foto’s opgestuurd van de schade en de volgende werkdag kreeg ik de mail dat ze al een nieuw paar naar mij hadden opgestuurd. Deze kwamen een dag later binnen. Ze hebben hun excuses aangeboden voor de schade en het naar mijn idee perfect opgelost. Prijs is ook nog eens budgetproof dus zou deze site zeker aanraden!

Antwoord van Villamoo
Schoenen besteld waren vies aan de…
Ongelofelijk dat jullie de fout bijmij proberen te leggen!! Ik kreeg de schoenen binnen met plaksel aan de onderkant vervolgens stuur ik ze terug opmijn kosten krijg ik erna te horen dat ze vies waren en gedragen wat dus niet zo is!! En dan kan ik fluiten naar mijn geld en als ik de schoenen terug wil alsnog de verzendkosten betalen!! Grote oplichters koop hier niks en ben absoluut niet de enige die dit zo heeft ervaren hierbij grote waarschuwing naar andere mensen

Nooit bestellen bij Villamoo
Schoenen in maat 38 besteld en krijg maat 37 toegestuurd in een kapotte doos met maat 38 daar op. Terug sturen op eigen kosten terwijl hun de fout maken. En geen fatsoenlijk contact met de klant.

De slechtste ooit
ik bestel nooit meer met hun . Schoen maat 40 besteld en ik krijg maat 39 in een hele vieze stink doosje pfff . Pfff slecht niet te doen. Ik gooi die schoenen weg zoiets ga ik niemand als kado geven .

Schoenen
Ik had schoenen besteld. Deze kwamen wel snel binnen, maar de doos was compleet gescheurd en ingedeukt. Het zat er echt heel goedkoop en gehaast uit. Echt jammer, snap niet dat ze het zo durven opsturen!

Antwoord van Villamoo
Tot nu toe niet tevreden
Tot nu toe niet tevreden. Heb een bestelling geplaatst op 11 Juli. Ontvangen maar waren toch niet mijn ding, dus retour gedaan. Op 18 Juli een mail ontvangen dat mijn pakket goed was ontvangen en ze binnen 14 dagen de retour verwerkt zouden hebben.
Vervolgens na 17 werkdagen heb ik een mail gestuurd met de vraag waar mijn geld blijft, ondertussen ook al weer 1 week geleden nog steeds geen reactie. Vandaag een InstaDM verstuurd maar nog steeds geen gehoor!!
Slechte klantenservice, hoop op mijn geld terug, want items gewoon in goede orde geretouneerd en ontvangen door villamoo.

Antwoord van Villamoo
Nooit meer Villamoo voor mij.
Reageren niet eens op mails, slechte kwaliteit.
Nooit meer voor mij.

perfecte laarsjes gekocht
perfecte laarsjes gekocht, waren er snel en vallen goed op maat.
Aanrader!
Snelle levering, en een goede kwaliteit voor deze prijs! Erg tevreden.

Antwoord van Villamoo
Eerste keer schoenen besteld bij…
Eerste keer schoenen besteld bij Villamoo. De levering is erg snel en de schoenen zitten erg fijn.

Superr kwaliteit en komt snel
Superr kwaliteit en komt snel
Dankjewel villamoo

Villamoo review!
Hele mooie schoenen, die snel binnen kwamen!

Antwoord van Villamoo
Ik ben zeer content met mijn aankop
Ik ben zeer content met mijn aankop. De schoenen zijn heel mooi, kwaliteitsvol en allemaal voor een goede prijs. Villamoo is zeer een aanrrader!