Eerste keer dat ik iets via Vimodos besteld heb. Bestelproces duidelijk en makkelijk. Pakket werd inderdaad de volgende dag bezorgd (prettig die snelle levering). Retourdoos zit erbij (of beter gezegd... Toon meer
Voor kerstavond had ik nog een passende outfit nodig en bij maar weinig webshops kon ik op 23 december terecht. Gelukkig was daar Vimodos. Wat een gigantische collectie en wat verschrikkelijk veel mer... Toon meer
Mooie Jack en Jones broek gekocht, 15 euro goedkoper dan bij Jack en Jones zelf. Duidelijke teksten en foto's op de website. Snel geleverd, gloednieuw in plastic. Enige minpunt, in de verpakking... Toon meer
Super service, super producten
De service van Vimodos was super. De artikelen worden goed verpakt verzonden en mocht er iets mis zijn met de maat dan kan het zo worden terug gestuurd!
Snel geleverd en makkelijk te retourneren.
Alles was prima. Maar product was helaas niet goed. Ik bestelde maat 36 Ugg en kreeg Uggs die wel voor maat 38 leken.
Overzichtelijk en klantvriendelijk
Overzichtelijke website met mooie aanbiedingen en klantvriendelijke manier van bestellen. Klein minpuntje betreft door website gebruikt vervoersbedrijf. Dat biedt spullen alleen overdag aan en geeft niet bij buren af, zodat het per se moet worden opgehaald bij een postpunt. Dat zou makkelijker moeten kunnen, bijvoorbeeld door het invoegen van een functie "afleveren op een ander adres". Website zelf dus alleen prima.
uitstekende service
Snel geleverd en fijn dat je achter af kan betalen
Super mooi assortiment,al me vrienden gaan nu ook bij Vimodos bestellen
Snel besteld, volgende dag bezorgd
Snelle bestelling, werd meteen de volgende dag bezorgd. Wel jammer dat je apart moet betalen voor de verzendkosten, ongeacht de hoogte van het bedrag van de aankoop.
snelle en betrouwbare service.
Jullie maken de beloftes waar. Voor 9 uur besteld volgende dag in Huis. Ik vind die snelle service erg fijn
nog niks ontvangen..na 2 weken!
Ik heb een half uur aan de telefoon gezeten in de wacht...3x mijn nr doorgegeven om teruggebeld te worden....Wel al een afterpaylink ontvangen maar nog niks ik huis.Vimodos was vrijdag de hele dag niet te bereiken per telefoon maar ook op mijn mail van de dag ervoor is niet gereageerd...Ik heb nu al geen vertrouwen....vanwege de bereikbaarheid.....die er niet is!!!!
Ik blijf de website in de gaten houden in de hoop dat ik nieuwe artikelen zie die ik graag zou willen hebben.
Ik was erg tevreden. De kleding die ik heb gekocht waren goed. Ik heb hier dus verder niks op aan te merken.
Ruim assortiment, snelle levering alleen niet altijd correcte artikelen geleverd.
Ik ben oer het algemeen tevreden om vimodos. Ruim assortiment, alleen is er meerder malen iets fout gegaan tijdens de leering. (Andere artikelen) Verder zou ik vimodos zeker aanbevelen.
Snelle levering, breed assortiment en goede aanbiedingen
In de sale leuke deals gemaakt, volgende dag al afgeleverd. Enige minpunt is dat er verzendkosten moeten worden betaald, als je een item wilt ruilen kost het dus weer €6,95. Retourzendingen zijn wel gratis.
Ik ga hier vaker mijn kleding bestellen!
Ik vind het een zeer goede site, heel duidelijk.
Misschien kan er iets gedaan worden aan de leveringskosten, zodat je bij elke bestelling gratis bezorging krijgt!
Verder is alles top met de website, geen aan- of opmerkingen
Erg prettig
Makkelijk en snel. Jammer dat mijn jurk heel erg gekreukt was, en wat losse draadjes had
Ik ben half tevreden
Lieve Vimodos,
Bedankt voor jullie snelle levering. Ben blij dat ik mijn Tommy laarzen bij jullie heb kunnen bestellen. Ik vind het erg jammer dat deze laarzen beschadigd zijn. Ik heb gebeld met de klantenservice en helaas kon ik geen nieuwe krijgen, omdat dit de laatste paar waren. Ik mag de laarzen naar een schoenmaker brengen en de kosten worden door jullie vergoedt. Dit heeft jullie fout weer recht gezet.
Veel liefs,
Sevda
Goede site+levering
Alles op de site is goed te vinden, maar ook vaak nog goed leverbaar. 1 tip is misschien dat je het pakketje wat eerder kan volgen.
slechte service
Ik vind het een superleuke webshop.. alleen heel jammer dat mijn mails heel laat of helemaal niet beantwoord worden.
Ik heb mijn bestelling geretourneerd, het is al aangekomen. Maar geen bevestiging gekregen zodat ik mijn juiste maat kan bestellen.. ik wacht nog steeds op antwoord op mijn mail dat ook hierover gaat..
perfecte kwaliteit en service
makkelijke en veilige betaling, snelle bezorging en goede kwaliteit, zeker aanraden