Balaken No 1 i Stockholm AB Reviews 304

3,5

Bra idé med appen som sådan men jag vill varna för att de regler som man uppmanas läsa gäller inte,du får sälja mobiltelefon men betalar du "boost" för att annonsen ska synas så tar de pengarna ,avslu... Toon meer

Jag har använt Vinden under lång tid och det har funkat hur bra som helst, men när det uppstod problem så vart det inte mycket till service. Min förvaring hade inte skötts väl och slutade med merkostn... Toon meer

Fantastisk tjänst! Upphämtning, magasinering och leverans, allt i ett! Så himla härligt att det är så flexibelt också, att man kan boka/ändra datum och tid så tätt inpå ifall något dyker upp, samt at... Toon meer

Tack vare Vinden kunde vi förvara våra saker när vi var mellan boende i två månader. När vi beställde hem allt till det nya boendet kunde jag smidigt lämna kvar lådorna med sommarkläder som ändå bar... Toon meer

3,5

Gemiddeld

Enkel, smidig tjänst.

Jo, jag tycker det har varit bra. Det enda är väl att priset gått upp lite under "hyrperioden". Men enkel översikt i er app, bra flyttkillar och smidigt att beställa lämning etc. Ni får nog 4,5 av mig :-)

10 mei 2022

Bra service!

Bra service, tillmötesgående personal och snabb leverans om man vill ha ut något från magasinet!

7 mei 2022

Ändamålsenlig tjänst!

En mycket bra och smidig tjänst! Värt pengarna!
Enkelt att boka även via telefonsamtal. Hämtning och dokumentation gjordes enligt avtalat tid och önskemål. Perfekt!****

3 mei 2022

Punktliga och trevliga

Punktliga och trevliga, försiktiga med möblerna. Ringde dock fel nummer innan ankomst, jag hade angett ett särskilt nummer för denna upphämtning.

26 april 2022

Vinden är grymma

Vinden är grymma. Extremt prisvärt. Dom är snabba, tillmötesgående, och alltid i tid med bra kommunikation och är samtidigt alltid trevliga. Så jag kan bara rekommendera dom helhjärtat.

21 april 2022

Men detta är ju sååå smidigt

Men detta är ju sååå smidigt. Var tvungen att magisinera en del saker pga renovering i källaren. Nu 2 månader senare behövde jag mina sommarkläder. Och då de har tagit kort på alla lådor så gick det supersmidigt i appen och jag fick dem dagen efter 😍

20 april 2022

Bra prisbild

Bra prisbild. Lätt att få kontakt med. Har hållit tider de lovat.

8 april 2022
Logo Balaken No 1 i Stockholm AB

Antwoord van Balaken No 1 i Stockholm AB

Hej Bertil,
Tack för dina fina ord. Så att vi kan lära oss och bli bättre, vad hade vi kunnat förbättra i vår tjänst för att förtjäna ett 5-stjärnigt betyg från dig?
Vänliga hälsningar,
Team Vinden