VistaPrint SEReviews

2.067
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Visitkorten är fina och leverans var snabbare än utlovat vilket ju var bra. Möjligtvis var de vita askar som som korten låg i vid tidigare beställning från er lite finare än den bruna lite grövre papp... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag blev väldigt nöjd med kepan men besviken på att dekalerna var så väldigt små! Jag måste ha missuppfattat storleken eller missat att läsa om hur stora dom var. Beställer en större storlek nästa gån... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel

Geschreven door het bedrijf

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.067)

695 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snabb och smidig affär

Snabb och smidig affär

10 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för ditt femstjärniga betyg för den beställda strandflaggan. Det är fantastiskt att transaktionen gick snabbt och smidigt. Tills nästa beställning på VistaPrint.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Supernöjda

Snabb leverans fastän vi ej tog express :) jättefina kort och kuvert

10 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är mycket glada att veta att du är nöjd både med leveransen och vykorten och kuverten, vi vill alltid bara det bästa för våra kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har fortfarande inte fått…

Jag har fortfarande inte fått leveransen?

17 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för att du skrev till oss och vi ber om ursäkt för eventuella missförstånd, men din beställning betalades för att komma fram den 29/06 så det är fortfarande 5 dagar kvar och var säker på att vi kommer göra vårt bästa för att se till att den kommer fram enligt angivning. Och om du behöver något står vår kundtjänst till din tjänst på en av de dedikerade kanaler som du hittar på denna länk: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trist upplevelse

Beställde en större gamingmusmatta med tryck, dessvärre blev trycket inte särskilt bra samt musmattan skickades ihopvikt i en kartong så den är inte slät och fin utan har en massa veck som än mer förstör upplevelsen. Varför rullar man inte mattan när den ska skickas? Samt hur misslyckas man med ett enkelt svartvitt tryck, där linjer blir oskarpa i kanten.

23 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för att du rapporterade din feedback via Trustpilot om den beställda musmattan och gamingmattan. Vi ber uppriktigt om ursäkt för att vi blev besvikna, eftersom avtrycket på gamingmattan inte är särskilt bra och mattan levererades vikt i lådan, så den är inte fin och slät, utan full av vikningar.
För att följa upp och lösa detta tillsammans med dig skickar vi ett e-postmeddelande och ser fram emot ditt svar.

Bra som alltid

Bra som alltid. Fina muggar.

16 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att kunna erbjuda dig endast utmärkta produkter och tack för att du alltid väljer oss.

Anteckningsblock

Det var svårt att se när jag hade beställt eftersom blocken var konstigt vända. Så var fyra skadade och jag reklamerade dem direkt och det skulle beställas nya men har tilldags dato inte hört något om dessa fyra block.
Sen var det lite dyra för mmitt lilla företag.
MVH
Lena Gustavsson

5 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Tack för din 3-stjärniga recension på Trustpilot för de anteckningsböcker du beställde. Först och främst ber vi uppriktigt om ursäkt för att fyra av de beställda anteckningsböckerna blev skadade. Vi förstår att du har lämnat in ett klagomål om detta till vår kundtjänst, nya skulle beställas, men du har hittills inte fått några nya anteckningsböcker. Ursäkta detta.

När vi granskar din beställning på ditt konto ser vi att vår kundtjänstkollega skickade dig ett mejl den 18 juni för att dubbelkolla att hon beställt rätt anteckningsboksdesign. Tyvärr har vår kollega ännu inte fått något svar från dig, så de nya anteckningsböckerna har ännu inte beställts. Vi vill be dig att kolla din brevlåda och svara på e-postmeddelandet från vår kundtjänst. Tack på förhand och vi ser fram emot ditt meddelande.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trots kontakt flera gånger till…

Trots kontakt flera gånger till fraktbolag har jag fortfarande inte fått leverans.
Att ni dragit pengar innan leverans känns inte helt etiskt.
Dessutom är leverans från början försenad gentemot vad som angavs vid beställning.
Jag hoppas på en bra leverans inom kort att annars får ni reklamera.

15 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi beklagar att få veta på Trustpilot att du har kontaktat operatören flera gånger, men att du fortfarande inte har fått beställningen. Vi ber uppriktigt om ursäkt för besväret. När vi kontrollerar beställningen på ditt konto ser vi att de tre produkter du beställt har skickats till dig av oss i tre olika leveranser. För att ta detta vidare med dig och följa upp leveranserna med dig, skickar vi dig ett e-postmeddelande. Vi ser fram emot din feedback som svar på mejlet.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

1 av 4 beställda varor levererades och…

1 av 4 beställda varor levererades och de andra är bara "försenade" hos FedEx utan någon annan information.

Jag beställde dem bara för att det stod att de skulle komma innan jag åkte på semester.

Synd eftersom det jag fick var toppen.

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du är nöjd med de produkter du fått. Vi är verkligen mycket ledsna över att få veta om leveransförseningen, också för att detta inte är den upplevelse vi vill ha för våra kunder. Vi är glada att se att du har kontaktat kundsupport och att du har fått hjälp på bästa möjliga sätt. Vårt mål är din tillfredsställelse och du kan vara säker på att vi alltid kommer att göra vårt bästa för att förbättra oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alla stjärnor, 10/10. Absolut superb firma.

Det gick väldigt lätt att beställa vad jag behövde, deras verktyg gjorde det väldigt tydligt och enkelt att göra rätt.
När jag hörde av mig till de gällande en oro jag hade fick jag tillbaka ett väldigt utförligt och proffesionellt svar vilket gick in i djupet på min fråga och var även väldigt förstående.

Aldrig har jag fått ett sådant bemötande från någon kundservice! Detta är av absolut högsta klass.
Kan inte rekommendera det ännu starkare!

Välj VistaPrint om du söker premium kvalité, väldigt enkel beställnings process och bred service samt underbar kundtjänst.

Mvh Daniel

21 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du har varit helt nöjd med både kundservicen och beställningsprocessen. Vi är alltid redo att erbjuda dig en förstklassig service. Det har varit och kommer alltid att vara ett nöje att tjäna dig.

Lätt att beställa

Lätt att beställa.
Snabb leverans.

4 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att veta att du är nöjd med produkterna, produktionen och leveransen, vi vill bara det bästa för dig.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det som kom var bra men lite många…

Det som kom var bra men lite många leveranser från olika håll. Svårt att följa.

6 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi är glada att veta att du är nöjd med de produkter som har kommit, eftersom vi vill det bästa för våra kunder. Vi vill istället be om ursäkt för besväret som leveransen har orsakat, det kan hända att om en produkt är klar så skickas den och då kan man dela upp en beställning i flera paket, om kvantiteten är liten delas den upp för att bättre skydda produkterna. Men vet att om du behöver det kan du alltid lita på oss, kontakta oss bara via någon av de dedikerade kanalerna: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/ så klargör vi gärna eventuella tvivel.

Superfina visitkort

Superfina visitkort, bra kvalitet. Snabb leverans.

Antwoord van VistaPrint SE

Det är alltid ett nöje att veta att du är nöjd med de produkter du väljer, eftersom vi endast väljer utmärkta produkter och försöker skicka så snart som möjligt.

Bra mycket bra!!!!

Antwoord van VistaPrint SE

Glad att läsa en recension på Trustpilot som sa att den beställda Fruit of the Loom® T-shirt i unisexmodell är mycket bra. Ha så kul med beställningen och vi ses nästa gång!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

The stickers were much smaller than I…

The stickers were much smaller than I thought and the colours on the cards not very sharp.

9 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

We're sorry to hear that the size of the stickers ordered did not meet your expectations and that the color on the cards was not as sharp. We'll be happy to look into this matter further and so will be sending you an email with additional information.

smidigt

Snabbt, smidigt och enkelt! känns väldigt seriöst. Bra kvalite på tröjorna och skyltarna vi har beställt.

5 juni 2026

Antwoord van VistaPrint SE

Vi kommer alltid att hjälpa dig med samma professionalism. Tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse till oss alla.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.