Ik heb vandaag besloten om na acht jaar mijn weekendabonnement ('print only') op te zeggen. Dat blijkt alleen doordeweeks en telefonisch mogelijk, terwijl alle andere handelingen wél via de website ku... Toon meer
Vandaag voor de ontelbare keer geen krant ontvangen. Meestal lukt het 1 a 2 keer goed een krant te ontvangen en daarna gaat het weer mis. Het abonnementsgeld wordt afgehouden van je volgende factuur... Toon meer
Proefabonnement, maar fysieke krant is ruime een week na start abonnement nog nooit geleverd. Ook niet na het indienen van online bezorgklachten en na telefonisch contact.
1. De volkskrant dwingt je tegenwoordig om door te betalen als je de krant wegens vakantie afzegt. Vroeger verschoof de betaalperiode dan met die periode. WAARDELOOS 2. Vervolgens bezorgen ze de kr... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Krant dat aanzet tot jodenhaat
Krant dat aanzet tot jodenhaat, en alle burgers van Israël over een kant scheert.
Al 2 maanden geen krant op zaterdagochtend
Communicatie slecht, zeer moeilijk bereikbaar. Alle mail 'noreply'
Al 2 maanden geen krant op zaterdag (terwijl ik zaterdag abbonement heb) dan krijg je soms 2 euro korting zodat je zelf naar de winkel mag lopen om daar voor 5,80 en daarbij abbonement voor bijna 40euro per maand.
Dan kan ik de krant toch online lezen zeggen ze ...daar heb ik geen zaterdag abbonement voor, de enige dag dat ik 's ochtends tijd heb om uitgebreid te lezen en dan wel fysieke krant conform abbonement/ contract. Volkskrant voldoet bij lange na niet aan contract. Wel jammer want krant ansich fijn. Nu toch maar opgezegd en geld afgelopen 2 maanden terug gevraagd.
Inloggen en abonnement koppelen…
De Volkskrant vind ik een prima dagblad. Het online lezen is door het continu moeten inloggen en het abonnement koppelen een bijzonder vervelende gebeurtenis geworden. Daar schijnt geen oplossing voor mogelijk te zijn. Beetje flauw antwoord, lijkt me niet de bedoeling van de krant om hun lezers weg te jagen.
Voortdurend geblokkeerd
Voortdurend geblokkeerd, klantenservice nauwelijks bereikbaar. Hartstikke leuke aanbieding, kan al die fijne DPG media lezen. Behalve dan dat ik steeds de melding krijg dat ik op teveel apparaten ben ingelogd. Heb je eindelijk, na een uur bellen, een chagrijnige medewerker, zegt die dat je dan na iedere sessie in mijn omgeving moet uitloggen. NEEE!! Maar goed, ik doe dat dus, en…word opnieuw geblokkeerd.
Uitstekende krant, waardeloze klantenservice
Uitstekende krant, maar doe geen poging contact op te nemen met de klantenservice. Geautomatiseerde chat kan je niet helpen. Tijdenlang wachten op telefonisch contact. Onbeleefde, ongeïnteresseerde en onervaren medewerkers.
SLECHTSTE SERVICE EVER
2 weken geen krant gehad of de verkeerde. Online, whatsapp en telefonisch gemeld.allemaal AI.
Die begrijpt alleen als je over 1 dag klaagt.
Medewerker krijg je niet aan de lijn. Zelfs via een opzeggingsdreiging niet. Die verbindt je dan weer door met de bezorgtijd.GEKMAKEND.Wil geen geld terug maar een krant
De Volkskrant liet journalistieke ruggengraat varen tijdens de coronacrisis
In plaats van kritisch te zijn, fungeerde de Volkskrant tijdens de coronaperiode opvallend vaak als verlengstuk van overheidscommunicatie. Geen vragen, geen context, geen debat – alleen doorplaatsen.
Een pijnlijk voorbeeld: het bericht dat medische mondkapjes verboden waren in het OV, terwijl niet-werkende mondkapjes juist verplicht werden. Zonder enige kritische noot meldde de krant dat je beboet kon worden als je juist wél bescherming droeg. Journalistieke absurditeit.
Waar bleef de logica? Waar bleef de controle op macht? In een tijd waarin angst en beleid elkaar versterkten, had de journalistiek een ankerpunt kunnen zijn. De Volkskrant koos ervoor mee te deinen.
Veel lezers voelden dat er iets niet klopte. Maar wie daar vragen bij stelde, kreeg geen ruimte. Geen verdieping, geen tegengeluid – terwijl dat juist de kerntaak van een kwaliteitskrant zou moeten zijn.
Het vertrouwen in media begint met eerlijkheid, en met lef. Tijdens corona ontbraken beide.
Met teleurstelling,
Evert Lenos
Agressieve verkoopmethode
Agressieve verkoopmethode. Weinig inhoud
Abonnement
Na 36 mnd. Kortings abonnement kreeg ik geen bericht van het einde. Daardoor werd daarna het volledige maand bedrag afgeschreven. Reactie van de Volkskrant: u moet wel opletten wanneer het afloopt en weer korting wil
Waardeloze bezorging, waardeloze communicatie
Waardeloze communicatie. Als je op zaterdag keer op keer geen krant krijgt, dan geven ze je 2 euro korting zodat je zelf naar de winkel mag lopen om daar voor 5,80 alsnog een exemplaar aan te schaffen. Nabezorging is al lang afgeschaft, de Klantenservice is op zaterdag sowieso gesloten. En als je die al belt dan zeggen ze 'tsja, we hebben nu eenmaal geen bezorgers, dus dan kunnen we niet bezorgen'. En dat zeggen ze blijkbaar zo vaak dat ze het ook volkomen normale gang van zaken vinden. Wel beloven maar structureel niet nakomen. Treurig.
Reclame terrorisme.
Zoals bekend komt de papieren krant vrijwel nooit aan. Gelukkig kunnen we nog online lezen. Althans... Als je tussen de schreeuwende advertenties door het nieuws weet te lokaliseren. Een rustig ochtendje is er met de Volkskrant niet meer bij, de adverteerders hebben een aanslag op uw zintuigen beraamd. Als de reclameboys (m/v/x) maar blij zijn. Ik mag natuurlijk niet klagen, de Volkskrant moet ook geld verdienen. En als abonnee betaal je slechts een half duizend euro per jaar, daar kun je natuurlijk ook geen prettige ervaren voor verwachten.
Nooit krant ontvangen wel voor een half…
Nooit krant ontvangen wel voor een half jaar betaald, aan de telefoon zeggen ze dat het klopt omdat een ander collega hetzelfde zei, extreem klant onvriendelijk. Ze praten door je heen en luisteren totaal niet naar wat je wilt zeggen.
Krijg geen krant meer bezorgd na proeftijd
Ik heb sinds 5 weken een abonnement digitaal en op zaterdag de krant in de bus. Helaas is dat laatste niet waar. In de 2 weken proef de 1e keer wel de 2e keer een halve krant. Na het ingaan van abonnement geen krant meer in de bus gekregen. Wel betalen natuurlijk en volgens de klantenservice kan het niet meer opgezegd worden. Zit ik dus 3 jaar aan vast. Voorheen haalde ik iedere zaterdag de krant in de winkel. En las de nos app. Nooit problemen of irritatie!SPIJT VAN. !!
Dagelijks abonnement moeten koppelen
Op zich leuke krant maar ik moet telkens mijn abonnement koppelen. Alles ok volgens de Volkskrant maar ik vind het irritant dat ik me bij het lezen van een artikel aan herinnerd word dat ik een abonnement kan nemen terwijl ik dat al heb. Diverse keer contact gehad met de helpdesk. Dit speelt al maanden en ze kunnen het blijkbaar niet oplossen
Ik heb spijt van mijn abonnement
Ik heb spijt van mijn abonnement op de Volkskrant. Ze beloven levering voor 09:00 uur, maar geen enkele keer is mijn krant op tijd aangekomen - altijd rond 10:00 uur.
Nu ik mijn abonnement wil opzeggen, beweren ze dat dat niet kan omdat ik de late bezorging niet genoeg heb gemeld. Maar waarom zou je een melding doen als je alleen een geautomatiseerd antwoord per e-mail krijgt? Het is duidelijk dat niemand echt naar deze meldingen kijkt.
Dit is een klassiek geval van slechte service en oneerlijk beleid. Als je overweegt om een abonnement te nemen, doe het dan niet. Je betaalt voor een belofte die ze niet kunnen waarmaken en komt vast te zitten in een abonnement dat niet levert waar je voor betaalt.
Neem bezorgklachten serieus!!!
Krijgen sinds ruim een week, vanaf 17 maart de krant pas rond 8.20 daaromtrent bezorgd. Kennelijk een nieuwe bezorger. Via de telefoon wordt mijn klacht door de opbouw van het computerprogramma steeds teruggebracht tot een klacht over een specifieke datum. Quod non. Dit is je klacht niet serieus nemen.
Ben abonnee sinds vele, vele jaren.
Slechte service
Proefabonnement afgesloten voor mijn moeder.
Zou 8 maart ingaan. Nog geen krant ontvangen.
Elke keer de belofte dat ze er achteraan gaan. Helemaal klaar mee.
Voor mij geen abonnement.
ndaard…
Op klacht mail wordt met een op email klacht wordt met standaard mail gereageerd. Op telefonische klacht wordt ja en amen gezegd en vervolgens niets mee gedaan. Foute bezorging door zeer jonge bezorger die ondanks verwijzing de krant over het hek gooien. Volkskrant doet hier niets mee. Ik zeg op.!!!!!
3 maanden mijn Volkskrant compleet
3 maanden mijn Volkskrant compleet
Vrijwel NIET ontvangen!! Schandalig, zonder respect voor trouwe lezer, per direct opgezegd, na reeksen telefoontjes, mailtjes, klachten!
1 ster, omdat 0 sterren niet mogelijk is. Opeens al 2 weken geen krant meer ontvangen. Niets gehoord op mijn ingediende klacht of op het ingevulde klachtenformulier. De telefoonlijn of de chat heb je helemaal niets aan, je krijgt niemand te spreken. Je wordt er gewoon uitgegooid “omdat er al een klacht bekend is”.