Ik heb vandaag besloten om na acht jaar mijn weekendabonnement ('print only') op te zeggen. Dat blijkt alleen doordeweeks en telefonisch mogelijk, terwijl alle andere handelingen wél via de website ku... Toon meer

Vandaag voor de ontelbare keer geen krant ontvangen. Meestal lukt het 1 a 2 keer goed een krant te ontvangen en daarna gaat het weer mis. Het abonnementsgeld wordt afgehouden van je volgende factuur... Toon meer

Proefabonnement, maar fysieke krant is ruime een week na start abonnement nog nooit geleverd. Ook niet na het indienen van online bezorgklachten en na telefonisch contact.

1. De volkskrant dwingt je tegenwoordig om door te betalen als je de krant wegens vakantie afzegt. Vroeger verschoof de betaalperiode dan met die periode. WAARDELOOS 2. Vervolgens bezorgen ze de kr... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toen ik mijn beklag wilde doen bij de klantenservice werkte dat niet OMDAT DIT FORMULIER GEEN BELGISCHE POSTNUMMERS AANVAARD ! en dus was ik geblokk in CONTACT- TELEFOON werd niet opgenomen

DE OPDRINGERIGHEID !...ik zegde enkele jaren geleden al om die reden mijnabonnement op ...en nu krijg ik INEENS zonder enige vraag van mij ELKE DAG pop ups van de Volkskrant , dan nog gelieerd aan GOOGLE die dan nog berichten stuurt die ik dan MANUEEL ELKE KEER moet verwijderen als ik mijn laptop open...Nu is het zover dat ik TEGEN GELIJK WIE negatieve reclame zal maken over de VOLKSKRANT...Ik probeerde dit langs de website aan te geven en dat LUKT DAN NIET WANT

23 januari 2026

Vanmiddag heb ik met een collega van u…

Vanmiddag heb ik met een collega van u gebeld over mijn abonnement en de factuur die ik, zonder te weten ineens kreeg in de mail over een openstaande factuur.
Samenvattend, de meneer aan de lijn kapte me af en dacht niet mee aan een oplossing, en was naar mijn mening niet klantvriendelijk.
Over het algemeen vind ik het netjes dat ze een regulier abonnement hebben verlengd tot een maand en niet samen willen meedenken aan een mogelijke oplossing, omdat ik ook netjes uitlegde over het feit dat ik van bepaalde wetten niet af wist waardoor ze hem wel konden verlengen.

19 januari 2026

Treiterende E-mails

Treiterende E-mails - beneden alle peil.
De inrichting van de abonnementen service online schiet aan alle kanten tekort. Na veel geduld heb ik mijn poging om een betrouwbaar abonnement te kopen, opgegeven en het abonnement formeel beeindigd.
Sinds die tijd blijf ik facturen en aanmaningen ontvangen! Om daarop te reageren dien ik in te loggen en allerlei stappen te ondernemen. Waarom zou ik dat verplicht zijn om te doen? Ik heb een bevestiging van een opzegging. De Volkskrant blijf mij bestoken met treiterende e-mails.
Triest dat deze plagende praktijken bestaan.

10 oktober 2025

Volkskrant is een kutkrant

Volkskrant is een kutkrant, zeer slechte journalistiek, weinig invalspunten en een hoop arrogantie. Het zou beter zijn als deze krant voorgoed zou verdwijnen, als vrijhaven voor agressief links fascisme.

11 januari 2026

Slechte ervaringen met klantenservice

Onderstaande ervaringen met de Volkskrant zijn helaas herkenbaar. Kranten die niet bezorgd worden, kranten die niet aankomen op je vakantieadres, aanbiedingen die gedaan worden voor een abonnement waar je vervolgens geen gebruik van kunt maken e.d. Beschamend is ook hoe de klantenservice hiermee omgaat. Telefonisch en via de chat zijn ze slecht bereikbaar, ook het contactformulier is moeilijk te vinden op hun site. Vragen worden niet beantwoord, gedeeltelijk niet beantwoord, of antwoorden zijn tegenstrijdig met eerder ontvangen antwoorden en ook telefoonnummers op de website van de Volkskrant kloppen niet. Antwoorden vanuit een medewerker in de chat dat je ze je niet kunnen helpen en dat je maar de klantenservice moet bellen, zijn onacceptabel.
Aan slappe excuses en vage beloftes dat ze er alles aan doen om de klantenservice te verbeteren heb je ook niks.

15 december 2025

Proefabonnement van 4 weken gehad…

Proefabonnement van 4 weken gehad stopt automatisch stond er , daarna kreeg ik gewoon de krant heb gebeld om netjes door te geven maar toch weer de krant ,weer gebeld ze zouden het weer regelen ,maar deze week weer een krant ,ik bel niet meer wat een slechte klantenservice!!!

14 november 2025

Klantenservice is echt waardeloos

Klantenservice is echt waardeloos. Doen er alles om om je een krant aan te smeren, wringen zcih in 1000 bochten om je uit te knijpen, maar dan wel via valse beloftes en geniepig gedoe, Als je ze daar op aanspreekt geven ze niet thuis en krijg je met geen mogelijkheid contact met ze. Waardeloos dit.

7 november 2025

Ik ben al jaren lid

Ik ben al jaren lid. Sinds een maand of 2 komt de zaterdagkrant rond 11 uur. De doordeweekse krant komt rond 8.30. Na meerdere malen tevergeefs een klacht ingediend (je krijgt standaard een mail met excuses en dat er problemen zijn met de bezorging, meer niet) toch maar contact opgenomen via de chat. Ik kreeg Suzanne te spreken, die service duidelijk niet in haar woordenboek heeft staan. Toen ik aangaf dat ik rond de 60% van de zaterdag kranten niet had ontvangen de afgelopen 2 maanden, kreeg ik het brutale antwoord dat ik een compleet abonnement heb en dat dit dus een veel lager percentage is. Ik ben hier zo boos over zeker in combinatie met het standaard antwoord dat ik elke bezorgklacht moet doorgeven (daar stop je op een gegeven moment wel mee als blijkt dat het zinloos is) en dat ik te weinig klachten heb doorgegeven voor een onderzoek bij de bezorger.
Ik heb mijn abonnement opgezegd (helaas pas per 26 september 2026, omdat ik een 3 jarig abonnement heb). Jammer dat de achter de kwaliteitskrant een waardeloze service schuilt. Mijn advies voor de Volkskrant is: doek de klantenservice op zoals die nu is en start opnieuw en leidt je personeel goed op.

3 november 2025

De altijd opgedrongen linkse benadering van de Volkskrant. Geen verslaggeving maar propaganda.

Eenzijdige benadering v d politiek in Nederland. Soms meer een linkse politieke propaganda folder dan een daadwerkelijke krant.
Geen neutrale kijk op de gang van zaken. En altijd gemene ongefundeerde opmerkingen richting PVV of FVD. Partijen die beiden niet de kans krijgen v d volkskrant om zich hiertegen te verdedigen of een ongecendureerd weerwoord te kunnen plaatsen.
De verslsggever/krant hoort te publiceren en de lezer behoort zijn eigen mening te kunnen bepalen. Bij Volkskrant word je de Kartel mening door de strot geduwd. Alsof ze van bovenaf geciteerd worden. Zelfs een aanval op Lidewij. Ik ben er nu klaar mee. Adieu Volkskrant.

1 november 2025

een gemiste betaling wordt Kafka

iik had in mn vakantie een betaling gemist. om vervolgens weer aansluiting te krijgen moet je de betalings alsnog uitvoeren. tot zover geen klachten. maar de link omdat te doen is ondertussen verlopen en het is bij de klanten service volstrekt onduidelijk hoe je dat kunt oplossen. ten eerste krijg je als je zoekt op abonnementen volkskrant al een telefoonnummer dat onjuist is om vervolgens allervriedelijk overigens nog niet geholpen te worden, kortom kies een andere kant als je niet in de DPG gekte wil belanden

29 september 2025

Inloggen ellende Volkskrant, Nu.nl en Puzzelfit van DPG-media.

Ruim een week ben ik bezig in te loggen op mijn accounts van de Volkskrant-app, de NU.nl app en de Puzzelfit-app alle van DPG. Ik ben er spontaan uitgegooid en er moest een update worden gedownload indien dat niet automatisch gebeurde. Berichten hierover, de Volkskrant, werden beantwoord door Klantenservice @Volkskrant.nl. Dat blijkt een noreply te zijn!!! Via een verificatiecode lukte het weer eens in te loggen op mijn Volkskrant-app om er vervolgens direct weer uitgegooid te worden. Het enige wat ik te zien krijg tijdens een inlogpoging, en dat geldt ook voor de eerdergenoemde apps, is dat slechts een blanco pagina verschijnt, niets meer en niets minder. Het is een breder probleem. Inloggen via mijn account op internet is geen probleem.

12 september 2025

Volkskrant

Volkskrant: Hasan Piker is de linkse tegenhanger van Charlie Kirk – en beseft dat hij daardoor ook een doelwit is.

Sorry maar Hasan Piker steunt Terroristen en geweld. Deed Charlie Kirk dat? Nope

15 september 2025

Triest

Ik ben begin 40 en mijn ouders lazen thuis altijd de Volkskrant. Ikzelf vervolgens als student en jongvolwassene ook. Maar ergens tijdens de afgelopen 10 à 15 jaar is er iets gaan verschuiven bij de krantenredacties. Lange inhoudelijke artikelen werden geschrapt of beknot. Kritische geluiden werden onderdrukt door 'woke' en linkspolitiek correct. Zwaargewichten werden steeds meer vervangen door iets te luchtige journalisten. Recensies zijn samenvattingen geworden, het niveau is afgezakt naar absolute middelmaat, om maar aan zoveel mogelijk mensen te appelleren. We lazen laatst weer eens een zaterdagkrant en konden de interessante en goed geschreven artikelen makkelijk op één hand tellen. Triest. Daar komt nog eens bij dat de Volkskrant heel erg ver van neutrale nieuwsvoorziening af is gaan staan. Er wordt nadrukkelijk gestuurd in de berichtgeving, denk bijvoorbeeld aan de schamperige toon richting een Trump en de spionage en sabotagesituatie rond 2016 (Steele dossier); een zaak van Watergate-niveau. Maar je zult de heldhaftige Volkskrant er niet over horen. Net zoals ze wetenschappelijk nieuws (feiten) over de bende met de corona vaccins en hun bijwerkingen tot het einde zullen negeren. Geen enkele ruggengraat, geen enkele pioniersfunctie meer. En in toenemende mate antisemitisch op de koop toe. Én slecht geschreven.

22 augustus 2025

Zeer slechte service.

Garanderen bezorging vóór 07.00, komt pas tegen 08.00 als ik al vertrokken ben naar werk. Geen enkele reactie op meldingen over te late bezorging. Op gegeven moment niet eens meer mogelijk om te late bezorging te melden. Op mijn terugboeking werd wel snel gereageerd, dreigen met incassobureau. Heel moeilijk om klantenservice te bereiken, alleen via contactformulier, waarop no-reply antwoord komt (zoals hier al eerder aangekomen), waardoor de communicatie volledig langs elkaar heengaat.

1 juli 2025

Dubbel betalen, géén krant!

Inhoudelijk altijd graag gelezen. Een jaarabonnement digitaal met de fysieke krant op zaterdag beviel erg goed. Totdat ik afgelopen april benadert werd door de sales afdeling met de vraag of ik geïnteresseerd was in het verlengen van mijn jaarabonnement met een aanbieding waardoor ik ipv €38,- (wat een bedrag voor 4 fysieke kranten!) per maand maar €19,- per maand hoefde te betalen. Daar had ik wel oren na, de medewerker nam het gesprek op waarin werd toegezegd dat de Volkskrant mijn huidige abonnement zou omzetten in t nieuwe. Vanaf mei kreeg ik ineens geen krant meer. In juni viel me op dat ik dubbel betaalde, zowel oude als nieuwe abo werden afgeschreven. Gebeld, lang in de wacht, was een foutje, ik kon storneren, geen excuses of niks maar daarna zou t in orde zijn. Niks was minder waar, de krant kwam nog steeds niet, wel aanmaningen en opnieuw dubbele betaling in juli. Weer bellen, weer kang in de wacht. Nu een medewerker die aangaf, u had niet mogen storneren, u moet eerst dat bedrag betalen en daarna kunnen we u verder helpen. Inmiddels een incasso brief. Wéér bellen, deze medewerker zei dat ik zelf met incassobureau contact moest opnemen en daarna met het debiteuren beheer van de Volkskrant. Pardon?! Uiteindelijk gaf deze medewerker aan het zelf intern te regelen maar dat gestorneerde bedrag moest en zou betaald voordat ik ook maar iets terug kreeg of een krant kon ontvangen. Dus maanden dubbel betalen en géén krant ontvangen. Vervolgens krijg ik één krant van de week ervoor en op maandag een email dat mijn abonnementen beiden (?!) zijn opgezegd. Ik dacht: Laat ook maar, wat een aanfluiting. Wat schetst mijn verbazing, er wordt diezelfde week opnieuw een bedrag geïncasseerd en nog altijd niet één bedrag terug gestort van de dubbele betalingen en ook geen krant. Wéér bellen weer geen enkel excuus. Inmiddels geeist dat ik alles bevestigd krijg en nooit maar dan ook nooit meer de Volkskrant. Wat een bizar bedrijf dat DPG.

11 augustus 2025

Zeer slechte ervaring met de Volkskrant / DPG Media en dubbel gefactureerd…

Ik ben maandenlang dubbel gefactureerd voor een tweede digitaal abonnement waar ik nooit toestemming voor heb gegeven. Pas na toeval ontdekte ik dit "tweede abonnement", dat tot 2027 zou doorlopen(!) zonder dat ik hiervan wist. Telefonische klantenservice erkent het probleem, maar kan niets doen. Klachtenformulier gestuurd, maar krijg enkel een automatische reactie dat ik op een "noreply"-mail zou hebben geantwoord – wat absoluut niet klopt. Geen hulp, geen oplossing, geen verantwoordelijkheid. Schandalige klantbehandeling.

Edit: Na een tweede schriftelijke klacht was de volkskrant in staat om het abbonnement te verwijderen en de gemaakte kosten te vergoeden. Vandaar, één ster erbij!

6 augustus 2025

Is dit jouw bedrijf?