Ik heb vandaag besloten om na acht jaar mijn weekendabonnement ('print only') op te zeggen. Dat blijkt alleen doordeweeks en telefonisch mogelijk, terwijl alle andere handelingen wél via de website ku... Toon meer

Vandaag voor de ontelbare keer geen krant ontvangen. Meestal lukt het 1 a 2 keer goed een krant te ontvangen en daarna gaat het weer mis. Het abonnementsgeld wordt afgehouden van je volgende factuur... Toon meer

Proefabonnement, maar fysieke krant is ruime een week na start abonnement nog nooit geleverd. Ook niet na het indienen van online bezorgklachten en na telefonisch contact.

1. De volkskrant dwingt je tegenwoordig om door te betalen als je de krant wegens vakantie afzegt. Vroeger verschoof de betaalperiode dan met die periode. WAARDELOOS 2. Vervolgens bezorgen ze de kr... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Eindelijk weer een krantje op zaterdag. Of...

Eindelijk weer een krantje op zaterdag, een papieren versie. U herkent dit vast. Kopje koffie, krantje erbij en genieten van goed geschreven en journalistieke teksten van De Volkskrant.
Een abonnement alleen voor de zaterdag want door de week red ik het niet.
Een abonnement wat nu 5 weken, 5 zaterdagen, loopt en ik heb, na herhaaldelijk een bezorgklacht indienen, nog geen krant gezien! De volkskrant, nu met kleine letter, is blijkbaar niet in staat binnen 5 weken bezorgproblemen op te lossen en een krant te bezorgen in het Limburgse dorp waar ik woon.
Ik ben er klaar mee! Serieus klaar mee!!!
Oh ja, voor een bedrijf, wat in communicatie handelt, heeft u uw directe communicatie mogelijkheden goed onder controle. Onbereikbaar, niet per e-mail of lange wachttijden aan de telefoon. Tjonge, dit zijn dan dw gevolgen van contactloos functioneren. Tssss....
Maar gelukkig werkt het retourboeken van de automatische incasso wel nog. Pfieuw.
Een aanvulling op eerder bericht op 20260514. Contact gehad met dpg waarin zij aangeven dat er serieus is mis is gegaan van hun kant. Een nette oplossing is dat ze alle gemaakte abonnementskosten worden gecrediteerd en mocht er voor het einde van het abonnement op 8 juni toch nog een krant komen dan is deze gratis en er wordt een onderzoek ingesteld. Met hun oprechte excuses.

9 mei 2026

Gehaaide abonnementen en oeverloze communicatie

Automatische verlenging tegen hoger tarief na aflopen voordeelabonnement mag dan wettelijk toegestaan zijn, maar een correct bedrijf zou tijdig voor afloop een berichtje sturen. Dan ook nog eens oeverloze discussie over de juiste datum van opzegging, waarbij tot 3 keer toe het hele verhaal weer opnieuw verteld moet worden en de aanmaningen totaal geen rekening houden met eerdere afspraken. Voor een mediabedrijf zeer matige communicatie en transparantie!

29 april 2026

War is de corebusiness van een papieren krant?

Mooi aanbod om weer eens De Volkskrant te proberen. Indertijd gestopt vanwege onzekere bezorging.
Vier weken, 1 euro per week: mooi aanbod!
Meteen eerste zaterdag niet bezorgd: klacht, niet nagevolgd. Wel dat de krant zou worden gecompenseerd in mijn abonnement. Week daarna 3x niet bezorgd, 2x nabexorgd: fijn, ochtendkrant als avondkrant. De drie volgende weken 1 a 2 maal niet bezorgd per week. Als ik klaagde werd er nagevolgd. Laatste zaterdag. Iet bezorgd. Wat een puinhoop. Als je de corebusiness van een papieren krant niet op orde hebt. Slechte beurt!

27 april 2026

Met de Volkskrant is niet veel mis

Met de Volkskrant is niet veel mis, niet meer dan met andere kranten.
De klachten die ik zag gaan niet over de krant maar over DPG.
Mijn klacht gaat nog wat verder, helemaal naar de bezorgdienst die het, ondanks mijn klachten, presteert 3 weken achtereen mijn krant niet te bezorgen. Koffie op de tuintafel, hoopvol huppelend naar de brievenbus en terneergeslagen aftocht. Frustrerend. Na herhaaldelijk checken dien ik een bezorgklacht in. Dat lucht niet eens op. Ik word verwezen naar de digitale krant maar helaas werkt dat niet zo goed in het zonnetje. Wat nu? €5 lappen om toch in de ochtendzon het wereldleed tot mij te nemen? Stuur mij een QR-code en ik loop wel even. Nalevering zou een goede optie zijn maar dat blijkt teveel moeite. Voor de bezorger of voor DPG? Frustrerend.

Net na het posten van deze review lag de krant alsnog (2 uur te laat) in de bus

25 april 2026

Lees je 30+ jaren de volkskrant

Lees je 30+ jaren de volkskrant, loopt je 3 jarig contract af van 16 per maand, betaal je ineens 37 euro per maand zonder enige waarschuwing. Zelfs de energie maatschappij doet dat wel. Diefstal is het. Nieuwe klanten betalen 4,50 per week. Ik bijna 10 euro per zaterdag krant. Jullie zullen een hoop nieuwe klanten moeten zoeken als je zo met je vaste omgaat.

16 april 2026

Koningsdag

Ik zou graag een zeer grappige anekdote naar mijn dagblad PZC/AD willen sturen maar ik kom al dagen niet veel verder. Niet normaal hoeveel handelingen ik moet verrichten voor zoiets eenvoudigs. En dan nog kom ik er niet doorheen! Belachelijk!!ik heb het juiste e-mail adres.

10 april 2026

Misleiding

Ze hebben mij misleid tot het afsluiten van een driejarig abbonnement waar ik niet vanaf kom. Ik maak geen gebruik van de service. De klantenservice is niet bereid mij tegemoed te komen of te helpen. Wees gewaarschuwd en sluit hier geen abbonement af

8 april 2026

Vind eigenlijk 1 ster al teveel

Vind eigenlijk 1 ster al teveel.

Het nieuws wat gebracht wordt is vooral eenzijdig en wordt te weinig belicht vanuit andere invalshoeken. Helaas iets te gekleurd. De hoogmoed en trots die ze hebben is een voorteken voor hun val.

29 maart 2026

Beperking inlog frequentie

Ik weet uit ervaring dat het volstrekt zinloos is te klagen bij de klantenservice van de Volkskrant dus dan maar via deze weg. Ik log als abonnee in op de Volkskrant online en aanpalende nieuwsbronnen via mijn telefoon, laptop, beide zowel op mijn werk als privé. (Waarbij ook een iPad privé). En om het helemaal ingewikkeld te maken gebruik ik soms mijn standaard browser (Safari) en soms Chrome. Mijn ergenis is dat de Volkskrant kennelijk denkt dat ik op te veel plekken ben ingelogd en mij periodiek dwingt om een nieuw wachtwoord aan te maken zodat ik overal weer opnieuw moet inloggen wat uiteindelijk tot een loop lijkt dat dit weer te veel is en ik weer er reset krijg etc etc. Ik snap dat ze om commerciële redenen niet willen dat er op te veel plekken wordt ingelogd maar dit is echt te veel.

6 maart 2026

Dit is de 2e keer dat het fout gaat met…

Dit is de 2e keer dat het fout gaat met deze krant binnen een week. Eerst op zaterdag geen krant en op dinsdag een verkeerde krant.Bereikbaarheid is shit..! De Volkskrant weet dat heel goed, en zorgt dat je ze niet kunt bereiken. Ze verrekenen je klachten met het abonnements geld, en ook dat klopt niet. Arrogantie ten top. De enige manier om hier een einde aan te maken is het hele betaalde abonnementsgeld terug te vorderen. Dit blijkt juridisch mogelijk te zijn, en is meteen een tip voor al die gedupeerden. Succes.
J. Seuren

3 maart 2026

Waarom zijn jullie zo selectief.

Waarom zijn jullie zo selectief.
De komende schijtregering denkt en zorgt goed voor zichzelf, maar schrijft zijn eigen bevolking af en perst ze uit.
Wees eens volledig over het asociale gedrag van dit komende kabinet.

18 februari 2026

Eindelijk een mens aan de telefoon.

Eindelijk een mens aan de telefoon.
Ik had een vraag over inloggen en kreeg eerst een bandje met allerlei instructies om naar de website te gaan.
Bij veel organisatie wordt daarna automatisch de verbinding verbroken !
Gelukkig kon je aan de lijn blijven en kreeg je zowaar een echte medewerker aan de lijn.
En die loste het probleem in een halve minuut op !

17 februari 2026

Waardeloos

Ik had al een abonnement voor 3 jaar. Na afloop wilde ik mijn abonnement verlengen en kreeg een aanbieding voor 6,97 euro per week. Dat komt overeen met een bedrag van 30,22 euro per maand. Nadat ik de verlenging heb geregeld kreeg ik een mail waarin stond dat de kosten 31,87 euro per maand. Als je de klantenservice belt zijn ze vaak niet bereikbaar of duurt het minimaal een kwartier voordat je iemand aan de lijn krijgt. Uiteindelijk had ik iemand aan de lijn en mijn probleem dat de berekening niet klopte, voorgelegd. Ik kreeg te horen zoals het bedrag van 31,87 euro per maand wat fout was in de mail stond betaald moest worden. Ze gaven ook geen uitleg waarom dat zo was. Blijkbaar kunnen ze niet rekenen wat de maandelijkse kosten zijn of denken ze dat de lezer dom is. Je wordt dus niet serieus genomen. Daarnaast is de krant in die jaren dat ik als abonnement had is meer dan honderd keer NIET bezorgd en vaker te laat bezorgd. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn abonnement op te zeggen. De krant is okay, maar de bezorging en de klantenservice zijn waardeloos.

16 februari 2026

Ik had een tijdelijk abonnement…

Ik had een tijdelijk abonnement afgesloten. Verschillende kranten zijn niet bezorgd. Na de zes weken dat ik de krant zou ontvangen, had ik opeens een doorlopend abonnement. De helpdesk is altijd overbezet en als je een terugbelverzoek doet bellen ze niet terug. Ik ga nooit meer een abonnement op de Volkskrant nemen, hoe goed de krant ook is.

11 februari 2026

Nooit met volkskrant in zee gaan je kunt betalen voor nep nieuws en je komt er niet meer van af

Ik heb nooit gevraagt om een abbroment kreeg iederkeer een krant snap der er niks van dus ik ging bellen zij zij in heb een abbroment nee die heb ik niet ik hoef die rotzooi niet maar moest wel 200 euro betalen dan wil je het opzeggen en wat denk je ja hoor tot einde van 2026 nog even lekker betalen 40 euro permaand en anders gaat het naar een schuldeiser ben echt hellemaal klaar met volkskrant

31 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?