Misbruik maken van.....warm weer vele mensen willen een airco, waar Volta Nxt handig gebruik van maakt en vele honderden euro's er boven op zet. Een Toshiba shorai 5kw voor €3852,85 maar je krijgt w... Toon meer

Airco Plaatsen geen airco op een plat dak 2e verdieping. Makkelijk te benaderen via 1e plat dak. Reden; Arbo wetgeving.

6 x mailen steeds terugkomen met onzinnige reacties. Gewoonweg consequent niet antwoorden op vragen die je stelt. Kortom ik kan iedereen aanraden om NIET met Volta in zee te gasn.

Ik probeer al sinds 18 december 2025 met Volta in contact te komen ivm betalingsregeling openstaande factuur, maar om de 1 of andere reden lukt dit niet. Nog telefonisch (geen doorkomen aan), nog per... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik raad dit bedrijf aan iedereen af

Meerdere dingen gingen er mis.

Ik had een probleem. Vrijdag gebeld. Afspraak ingepland voor zaterdag erna. Belt de monteur me na uren thuis op hem te hebben gewacht: ik kom niet, want ik vind het geen calamiteit. Ik kon zeggen wat ik wilde, hij weigerde te komen.

Ook: maanden bezig geweest om van een servicecontract af te komen dat ik bij aanschaf CV ketel VERPLICHT moest afnemen. Ik verkoop mijn huis, mocht het contract niet afkopen en niet meeverhuizen. Volta verplicht mij om het over te dragen op koper. Uiteindelijk ging Volta akkoord met afkoop, maar met een zelf verzonnen boete van 150€. Echt belachelijk, want die boete komt nog bovenop het resterende bedrag van het contract. Dus 320 + 150 euro... terwijl ze dus geen diensten meer hoeven te leveren. Ik weet gewoon niet wat mij overkomt met dit bedrijf. Automatische incasso zie ik ook gewoon weer gepland staan.. :( ondanks dat ik de factuur dus betaald heb en van dit bedrijf af dacht te zijn.

28 oktober 2024

VOLTA NXT komt afspraken niet na

Er moest op last van de verhuurder een rookmelder geplaatst worden (waar er al 1 was overigens). Afspraak gemaakt voor 22-10-2024 12.30 tot 17.00 uur, deze is TWEE KEER bevestigd via email door Volta. Staat er 22-10-2024 10.09 uur een melding in de email dat wij niet thuis waren ......... Buitendat er geen bel gehoord is (wel een postpakje, dus de bel deed het) en wij met 2 personen zonder radio/tv thuis waren op dat moment en pas 11.30 even weg waren voor een 1/2 uurtje en wij de email niet snapten, wist Volta ons te vertellen dat er geen afspraak meer stond en er een nieuwe moest worden gemaakt. Direct met brief naar verhuurder gegaan....... Nu afspraak voor a.s. donderdag 24-10 (gemaakt bij bellen door verhuurder)...... zal mij benieuwen of ze nu wel EN komen EN bellen. Kortom, Volta en Afspraken nakomen zijn twee verschillende zaken. Dus bedenk je minstens 3 keer of je met Volta in zee gaat.

22 oktober 2024

Bij volta zonnepanelen en cv ketel op…

Bij volta zonnepanelen en cv ketel op huur/koop basis laten installeren. Zonnepanelen afbetaald en automatisch incasso stop gezet (per ongeluk ook die van cv ketel) je krijgt meteen een brief dat het bedrag moeten worden overgemaakt (uiteraard binnen 14 dagen,daar zijn ze wél snel mee) al 2 dagen aan het bellen om cv ketel af te lossen(dan ben ik van ze af zo is de gedachte) zou een email gestuurd krijgen(ben benieuwd)zal wel de hoofdprijs worden denk ik. Alle negatieve review die hier staan geloof ik meteen. Had idd eerst review moeten checken...

26 september 2024

Motto van Volta Limburg is...U koopt…

Motto van Volta Limburg is...U koopt iets bij ons en daar zijn wij U dankbaar voor. Bij problemen, vooral geen contact opnemen met ons. Vooral ook geen schade melden die onze medewerkers hebben gemaakt.
Service contract, U betaalt, wij doen niets..

Alles bij elkaar is het een waardeloos bedrijf. Jammer dat her moeder bedrijf Essent niet eens actie onderneemt bij dit waardeloze bedrijf.

1 augustus 2024

Zonnepanelen

Via volta zonnepanelen en een abonnement op een app afgesloten nu zijn we overgestapt naar een andere internet aanbieder en moet de wifi op de zonnepanelen opnieuw ingesteld worden volta durft zich 90 euro tevragen dit is 5 minuten werk ik betaal iedere maand voor een abonnement met service maar krijg totaal geen service alles is moeilijk daar je kan beter ergens anders je zonnepanelen aanschaffen

25 juli 2024

Flutbedrijf, misleidende reclame

Flutbedrijf. Vermelden op hun site dat ze onderhoudscontracten bieden voor ketels van verschillende merken. Hebben zelfs een link naar Nefit, waar zij onderhoud aan uitvoeren. Na aanmelding voor een onderhoudscontract voor de Nefit ketel, die nog steeds verkocht wordt, ontvang je een mail van acceptatie om kort er na een mail te ontvangen, dat zij onderhoud aan de genoemde ketel niet kunnen uitvoeren door gebrek aan het benodigde materiaal. Bij navraag bij Nefit Bosch blijken alle onderdelen voor de genoemde ketel nog veelvuldig in voorraad te zijn.

17 april 2024

Slechte informatie van Volta naar klant

Monteur komt langs voor een grote beurt an de CV ketel zonder wat te zeggen wat het onderdeel kost gemonteerd.
Monteur zegt wel dat de ketel op storing komt te staan is nu groter.Verder geeft de monteur ook aan dat dit onderdeel tot garantie behoord ivm veiligheid.
Nog geen week later krijg ik een rekening van 113€.
Het is toch garantie .
Belachelijk wat een Firma.

6 maart 2024

Management Volta weigert te communiceren over klacht

in juni 2023 melding van lekkage CV installatie in appartement van onze 94 jarige moeder doorgegeven waarbij er aangegeven is dat we iedere week water bij moesten vullen om systeem in de lucht te houden.
19-06-2023: drukmeting uitgevoerd:
Na 2 keer een monteurs bezoek kreeg ik een melding dat ze geen lekkage gevonden hebben. Zelf op onderzoek gegaan en na 5 minuten heb ik op 3 plaatsen lekkage kunnen constateren aan snelkoppelingen waarvan ik de foto's gemaild heb aan Volta.
24-08-2023:Na lang aandringen heeft Volta weer monteur gestuurd om met eigen ogen te constateren waar lek zat en een lijst van benodigde materialen op te nemen maar nog steeds geen reparatie.
10-01-2024:Weer andere monteur om reparatie uit te voeren maar deze had niet de juiste materialen bij zich, dus eerst materialen inkopen en later op de dag reparatie uitgevoerd, waarna er weer een nieuwe lekkage ontstaan was t.g.v. reparatie.
Klacht ingediend bij Volta m.b.t. gestuntel en veel te lang tijdsbestek voor oplossen reparatie inclusief rekening stellen diagnose en wekelijks bijvullen water maar deze wordt niet in behandeling genomen wat in mijn ogen een stukje arrogantie is van het management
binnen de Volta organisatie.

26 februari 2024

Fraku overgenomen door Volta Limburg? De service in ieder geval niet

Wij hebben al jaren een Daalderop cv ketel die geïnstalleerd en in onderhoud was bij de Fraku. Altijd tevreden over de service. Nu echter een lekkage, daarom gebeld en Fraku is overgenomen door Volta Limburg. Geen probleem: we bellen. Mij werd verteld dat er alleen gerepareerd kon worden bij een onderhoudscontract. Geen probleem Sluiten we dat af. Eerst verbinding verbreken en via site afsluiten en opnieuw bellen. Andere medewerker aan de lijn die wel goed op de hoogte is. Gegevens ketel aanleveren. Allemaal vriendelijk, maar verschillende stappen en iedere keer terugbellen en emails beantwoorden. Na ongeveer een uur heen en weer heb ik de machtiging afgegeven voor een onderhoudscontract en kan er een afspraak gemaakt worden met een reparateur / inspecteur. Die kan pas over 10 dagen. Wel lekkage van 200 liter per dag.
Op de afgesproken dag komt inspecteur. Die weet al voordat hij ketel (Daalderop comfort )gezien heeft dat dat het niet gaat worden. Naar de kelder lopend vertelt hij dat de ketel oud is en niet meer voor onderhoud in aanmerking komt. We krijgen er geen woord tussen. Binnen 10 minuten weer weg. Lekkage blijft.
Navraag gedaan over onze ketel. Het is niet meer de nieuwste (2010) maar kan nog wel onderhouden worden, zeker geen brak wat acute vervanging behoeft.
Gelet op de vermeldingen op de site van de Fraku waar te lezen valt dat Volta Limburg de zaak heeft overgenomen: Dat is dus niet zo. Ze pakken er voor hen goede zaken uit en laten de rest met lekkages zitten. Naar onze indruk een bedrijf dat winst maken gemaximaliseerd heeft. Dames aan de telefoon waren deskundig en goed op de hoogte. Dat werkt dus wel.
Reparatie is opgelost via het kennissencircuit: vervanging klep. Werk en kosten € 100

15 november 2023

Ik heb 3 verwarmingen die kapot zijn

Ik heb 3 verwarmingen die kapot zijn. Heb Volta Limburg verschillende keren gebeld. Maar ze verrekken het om in beweging te komen. Iedere keer hebben ze een andere smoes. Ondanks dat ze een contract met de woningbouwvereniging hebben willen ze niet helpen. Ik ben helaas afhankelijk van hun anders had ik allang iemand anders gebeld. Je kunt beter geen zaken doen met Volta Limburg. Problemen worden niet opgelost. Wat een stel lamballen !!!!

13 december 2023

Nul service

Nul, nul service. Op wel uur van de dag je ook belt, je krijgt een bandje dat " het nu drukker is dan u van ons gewend bent" en het verzoek "op een later tijdstip terug te bellen".
Als je een probleem hebt dan krijg je een instructie per mail om het zelf op te lossen. Waarbij ze je doodleuk vertellen dat er geen gevaar is mits je "de afsluitingen goed controleert". (sic!)
Als ik zelf verwarmingsinstallateur was dan belde ik jullie niet.
Pas als ik heel erg aandring biedt de telefoniste aan om een afspraak te maken om de jaarlijkse onderhoudsbeurt in te plannen waar ik recht op heb omdat ik er iedere maand veel voor betaal.
Afspraak is wel pas over een maand, dus tot die tijd lauw douchen.
De telefoniste kan er niks aan doen maar de service is nul, nop, naadje.
Bedrijf zal wel flink winstgevend zijn op deze manier.

12 december 2023

Acht dagen geleden zouden ze een boiler…

Acht dagen geleden zouden ze een boiler komen ophangen in een appartement waar 4 personen wonen. Ze hebben de geiser afgebroken. Nog steeds geen warm water en de boiler hangt nog niet. Dit is toch niet normaal .Schandalig. Volta geeft het uit aan firma De Groen en denkt niet mee. Is ook zeer slecht bereikbaar. Waarom is er geen oplossing mogelijk.

27 november 2023

Zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie. Erg lange wachttijden bij herhaalde malen wordt na lang in de wachtrij gestaan te hebben de verbinding verbroken.
Terugbel afspraken worden bij herhaling niet nagekomen!
Men functioneert als monopolist. 1 maal klant en men kan niet meer weg anders verliest men de garantie op hun product.

24 november 2023

Zojuist met de klantenservice gebeld.

Zojuist met de klantenservice gebeld.
Cv ketel loopt leeg.
Water druppelt door plafond naar de slaapkamer.
Mevrouw geeft aan een emmer eronder te plaatsen en leeg te laten lopen. Op de vraag of er niemand meer komt krijg ik als antwoord: het is zondag. Ik dacht hier was 24/7 service?? Douche moeten we ook maar morgen doen en verwarming is dan jammer.
Hier zal de verzekering morgen ook blij mee zijn dan..

19 november 2023

Volta handelt in strijd met haar eigen Algemene Voorwaarden

Rookgasafvoer lekt bij regenval, Volta laat per mail weten dat er slechts 2 weken garantie is op installatiewerkzaamheden. Dat dit in strijd is met hun Algemene Voorwaarden, waarin 18 maanden staat, trekt men zich niets van aan. Let dus op als je dit bedrijf installatiewerkzaamheden laat verzorgen bij bijv het plaatsen van een nieuwe CV.

19 november 2023

Nieuwe ketel 2 weken oud

Nieuwe ketel 2 weken oud , valt al stil , laten je gerust een dag in de kou zitten . Had alle reviews eerst moeten lezen had ik je waarschijnlijk wel bedacht 😢

15 november 2023

Woning gekocht waarin ketel…

Woning gekocht waarin ketel indertijd(2011) gemonteerd is door Volta Limburg.
Bij bouwkundige keuring al opmerkingen gehad dat rookgas afvoer niet juist gemonteerd is.
Na controle /onderhoud door ander bedrijf werd aansluiting rookgas afvoer afgekeurd! Juist aansluiten zou ongeveer €500 ,- kosten en dit was ketel niet meer waard .
Kortom er had zomaar rookgas in woning kunnen komen met alle gevolgen van dien.(koolmonoxide)
Bovendien was ketel ook door Volta onderhouden en GEEN een monteur heeft opmerkingen gemaakt over rookgas afvoer?!
Volta om reactie gevraagd en dit was die reactie:

Ketel komt uit een huurcontract wat was afgekocht en rookgas afvoer is voor eigenaar woning?!
Bovendien kan het zijn dat de montage voorwaarden van 10 jaar geleden zijn veranderd?!
Klacht afgewezen!

Heel vreemde reactie , mensenlevens in gevaar brengen kan gebeuren dus ?!
Geheel met spoed laten vervangen door een echt bedrijf .
Zeker nooit zaken doen met Volta Limburg is mijn advies!

14 september 2023

De administratie is ook een chaos

De administratie is ook een chaos. Enkele jaren geleden heb ik een adreswijziging (correspondentie) doorgegeven, echter weet men waarschijnlijk niet wat een correspondentie adres is. Men wilde het contract voor de huur boiler beëindigen en het duurde nogal wat tijd om duidelijk te maken dat deze woning verhuurd was en dat ik (eigenaar) verhuisde.

Nu is dit appartement verkocht aan de huurder die er woonde en heb ik op 4 mei doorgegeven dat de woning met ingang van 22 mei van eigenaar verandert en dat de nieuwe eigenaar het contract met ingang van deze datum overneemt. (zoals alle lopende zaken bij een verkoop)
Eind mei kreeg ik via de nieuwe eigenaar een rekening via whatsapp op mijn naam maar aan het adres van de verkochte woning?! Het betrof de rekening over de hele maand mei. Ik heb toen contact opgenomen en nogmaals uitgelegd dat de woning verkocht is.Volta gaf aan dat ze niets gehoord hebben van de nieuwe eigenaar. Blijkbaar heeft de nieuwe eigenaar geen brief van hen ontvangen om het contract over te nemen. Enkele dagen later werd ik geïnformeerd dat de nieuwe eigenaar contact met Volta had opgenomen en dat de dingen verder geregeld zouden worden.
Ik ging ervan uit dat ik een aangepaste rekening zou ontvangen voor mijn deel van de maand mei. Echter wat gebeurt er vervolgens!
Nu, begin September is er een aangetekend schrijven aangekomen op het adres van het appartement met mijn naam, en lag deze brief (rekening inclusief incassokosten van 40 euro) gewoon bij hem in de brievenbus?!. De nieuwe eignaar stuurde mij dit weer via whatsapp. Ook vertelde hij me dat hij nog maar pas een nieuw contract heeft per 1 juni (en niet per 22 mei zoals doorgegeven)
De nieuwe eigenaar heeft vervolgens contact opgenomen met Volta en vervolgens kreeg ik een mail dat ik mogelijk de betaling uit het oog verloren ben, en het openstaande bedrag binnen 14 dagen zou willen betalen. (nu zonder incasso)
Ik heb hierop gereageerd dat bijna alles fout is gelopen en dat ik 22/31 van de openstaande rekening zal overmaken. Tot nu toe hebben ze hier zoals verwacht niet op gereageerd

4 september 2023

Is dit jouw bedrijf?