Product in verpakking zat onder de krassen en gebruikssporen. Contact met bedrijf gezocht via email in gebruiksaanwijzing: bestaat niet meer. Email op website bestaat niet meer. 06 nummer op website b... Toon meer
In ons vorige huis werkte deze prima. We wilden in ons nieuwbouwhuis maar meteen een officiële waterontharder met zoutsysteem installeren. Dus dat gedaan, onze Amfa weggegeven (spijt) zij wel erg blij... Toon meer
Pas op! Oplichting! Eind november verdween mijn pakket ineens naar het buitenland?! 3x gevraagd en bevestigd het pakket te annuleren. Bij Klarna deze melding gemaakt en nu is deze afgekeurd door wa... Toon meer
Koop niks bij deze firma, we hebben 2x de Amfa 5000 gekocht aka 300 euro. Het apparaat werkt niet. Ik heb hiervoor een mail gestuurd. Een paar keer moeten aandringen voor een reactie. Vragen ze om fot... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
AMFA4000 waterontharder - ✅ Bekend van TV ✅ Eenmalige investering ✅ Voor het hele huis ✅ Onderhoudsvrij ✅ antikalk ✅ Niet Goed, Geld terug!
Nederland
- www.waterontharder.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Een prima bedrijf!
Ik twijfelde aan de plaatsing, omdat de ruimte erg krap was. Maar ik kreeg van de heer Antonio, van de technische dienst, een goed antwoord. Het begon met een mailtje van: Wij denken met u mee.
De plaatsing op de waterleiding is goed gelukt.
Nu hebben wij geen last van de kalk meer
Tot nu toe ben ik verbaasd verrast
Tot nu toe ben ik verbaasd verrast. Heb hem gemonteerd zoals in de beschrijving ongeveer 3week geleden en ik heb zichtbaar minder kalk in de douche minder kalkaanslag /aanzeting op de kraan en met reinigen van de douchebak heb ik het idee dat het (vuil) mij minder moeite kost om te reinigen
Overall, blij Verrast was eerst scepticus over het product, maar tot nu toe moet ik toegeven dat het echt werkt..
Vr gr peter de vries
doet aan verwachting duidelijk minder…
doet aan verwachting duidelijk minder kalk,
Werkt voor geen meter
Begin dit jaar een water ontharder besteld. Het werkt voor geen meter. Willen wij hem binnen 100 dagen terug sturen maar dan moet je eerst contact opnemen. Dit gedaan, maar geen reactie. Vaak heen gebeld en nog meer gemaild. Maar Antonio is nooit bereikbaar. Uiteindelijk hier een review geschreven. Toen kwam er wel een reactie! Helaas kan Antonia reviews verwijderen. Maar bij deze weer een review. Ik hem mijn water ontharder een maand geleden terug gestuurd. Zal binnen 2 week het geld weer op mijn rekening staan. Ik heb het nog steeds niet! En over de ontharder zelf: niet aan beginnen. Het werkt voor geen meter. De reviews die op de website staan komen ook niet via hier! Het is een oplichting praktijk. Er veranderd helemaal niks aan het water!

Antwoord van Waterontharder
Ik wacht nog steeds op een mail van…
Ik wacht nog steeds op een mail van jullie. Krijg na 3 weken nog steeds geen reactie. Heb foto's gestuurd omdat we een waterleiding hebben met veel bochten. Ik wil weten of die past.
Beste Antonio,
Bij deze toch goed opgelost. Dankjewel.

Antwoord van Waterontharder
De ontharder zit er nu 2 maanden in.
De ontharder zit er nu 2 maanden in.
Vanmorgen de ramen gewassen zonder sop o.i.d.
Wonderbaarlijk schoon glas zonder strepen of vlekken.
Ben zeer tevreden
Goede ervaring met zacht water
Goede ervaring met zacht water. Door de waterontharder. Geen schrale handen, benen etc. Kalkaanslag op de badkamer is minder.
De waterontharder is gemakkelijk te…
De waterontharder is gemakkelijk te plaatsen. Heel snel na het plaatsen viel ons op dat het water zachter en smakelijker is geworden. Wat me wel tegenviel, en wat wel wordt beloofd in de filmpjes is dat ze vertellen dat je geen kalkvlekken van water in de douche meer ziet. We hebben hem nu 4 maand, maar de we moeten nog steeds de glazen deur van de douche droogmaken, anders krijg je wel vlekken. Waar ik wel verschil merk: bij mijn stoomstrijkijzer. Eerder moest ik die elke 3 weken ontkalken, nu elke 6 weken. Dus hij doet wel iets.
Ontharder doet waarvoor deze is…
Ontharder doet waarvoor deze is aangeschaft

Eerst zien dan geloven
Sceptische klant hier, veel goede en slechte recensies gelezen en op de gok toch maar gekocht want je kan hem nog altijd retourneren. Nu 3 weken later, drink ik alleen nog maar water terwijl ik ervoor nooit water dronk! De smaak is anders en het water is zachter zeg maar, heel bizar. Ik vind het water nu oprecht lekker. Omdat ik zeker wilde weten dat het niet tussen mijn oren zat heeft mijn nog sceptischere man het ook getest en hij was ook verbaast over de verbeterde zachtheid en smaak van het water. Over de kalkaanslag kan ik nog niets zeggen, de nieuwe badkamer is nog in de maak dus met alles nieuw zal ik straks snel merken of er kalk vermindering is. Ik zal mijn review dan updaten. Maar het verschil in smaak van het water is voor ons al voldoende om positief te zijn. Al zal dat voor Iedereen persoonlijk zijn natuurlijk.
Perfecte service
Perfecte service, mijn vorige werkte niet best, contact met hun opgenomen, begin van de week opgestuurd, zaterdag nieuwe bezorgd, dat is nog eens service, klasse van het bedrijf
Ik heb hem aangeschaft
Ik heb hem aangeschaft, wat mensen beweren klopt niet dat het niet werkt, ga eerst de handleiding goed volgen, zet hem achter de meter en niet ervoor, is maar een magneet die zijn werk wel doet nu een week geinstalleerd zie al kleine beetje verbetering en kalk vorming, dus kost tijd met een jaar zal je nog meer profijt hebben. Zo niet stuur ik hem gewoon terug. Bedankt en we zullen het verder oordelen.

Antwoord van Waterontharder
Het water smaakt beter,en voelt…
Het water smaakt beter,en voelt zachter. Vooral de glazen douche deur is eigenlijk niet meer met kalkvlekken.
Prima investering
Prima investering
Wij hebben de Waterontharder nu ongeveer 8 maanden op onze waterleiding zitten
Wij zijn er heel tevreden mee, hij was eenvoudig aan te sluiten.
En wat is de smaak verbeterd zeg !
Wat ook een pluspunt is, dat er geen kalk meer in de afvoer putjes zit dat moet ook de machines ten goede komen
Ook netjes geleverd
Al met al zeer nuttige investering blij mee
Werkt niet !
Wij hebben hem maanden geprobeerd maar geen enkel verschil. Een vriendin heeft precies dezelfde ervaring dus trap er niet in !

Waterontharder werkt prima
Waterontharder werkt prima. Geen kalkaanslag meer op onze glazen douchewand.
Een prima investering
Een prima investering. Lekker water en geen kalkvlekken meer.
ontknoping
ik en mijn zwager zijn heel tevreden over de waterontharder het kan echt niet beter
met vr.gr. j.f.h.soontiens
Eenvoudig de beste!
Levering volgens afspraak.
Montage uiterst eenvoudig!
Werking in aanvang (nog) niet merkbaar.
Inmiddels duidelijk minder kalk in water en daardoor in apparaten.