Waterontharder Reviews

1,7

Product in verpakking zat onder de krassen en gebruikssporen. Contact met bedrijf gezocht via email in gebruiksaanwijzing: bestaat niet meer. Email op website bestaat niet meer. 06 nummer op website b... Toon meer

In ons vorige huis werkte deze prima. We wilden in ons nieuwbouwhuis maar meteen een officiële waterontharder met zoutsysteem installeren. Dus dat gedaan, onze Amfa weggegeven (spijt) zij wel erg blij... Toon meer

Pas op! Oplichting! Eind november verdween mijn pakket ineens naar het buitenland?! 3x gevraagd en bevestigd het pakket te annuleren. Bij Klarna deze melding gemaakt en nu is deze afgekeurd door wa... Toon meer

Koop niks bij deze firma, we hebben 2x de Amfa 5000 gekocht aka 300 euro. Het apparaat werkt niet. Ik heb hiervoor een mail gestuurd. Een paar keer moeten aandringen voor een reactie. Vragen ze om fot... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

AMFA4000 waterontharder - ✅ Bekend van TV ✅ Eenmalige investering ✅ Voor het hele huis ✅ Onderhoudsvrij ✅ antikalk ✅ Niet Goed, Geld terug!

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Sinds we de waterontharder hebben…

Sinds we de waterontharder hebben aangebracht op een simpele manier werkt hij geweldig
De aanslag in de wasbakken is verdwenen de laatste weken en ook de aanslag in de badkamer
Wij zijn SUPER tevreden en hebben ook bij onze zoon dit geweldige product aangebracht
Ook hij is ZEER tevreden
Groetjes wim

Geweldig

Geweldig, bespaart veel ontkalkings producten, veel minder je koffie machine ,waterkoker enz. te ontkalken. Top!!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden ! Het werkt echt. Wij merken het ook aan de aanslag van de waterkoker. En het koffie apparaat. Beiden behoeven veel minder ontkalkt te worden!

Zoals beloofd

Het werkt goed, zoals beloofd, na 5 ,,6 weken kon we duidelijk merken en proefen dat het water beter smaakte.
Tevens heb ik minder aanslag van kalk in mijn aquarium.

vervanging uitstekend

Wij hadden al een waterontharder van U ,deze beviel uitstekend maar was ongeveer 12 jaar oud dus hebben wij deze nieuwe bet
steld. Deze bevalt ook weer uitstekend.

Voelbaar zachter water

Sinds we de Amfa4000 geinstalleerd hebben is de kalkaanslag bijvoorbeeld bij de waterkoker sterk vermindert. Tijdens het douchen voel je dat het water zachter is. #blij mee

Wat een slechte service.

Wat een slechte service.
Voor 23u59 besteld, morgen in huis is bedrog!
Ik wacht al 6 dagen op mijn bestelling en krijg geen antwoord van hun klantendienst waar mijn pak is.

3 december 2021

Frederic Goossens,

Uw order is onderweg:

Er is vertraging bij GLS. En hoe vervelend dat ook is, wij hebben daar helaas geen invloed op.

Beste ,

Beste ,
De Reclame blokken van de beroemde magneet ontharder op tv en alle reviews van de mensen die daar hun ervaringen delen zijn fake news . Het enige wat dit product eruit haalt is het geld uit uw zakken . Het kan onmogelijk kalk uit het water halen dit kan alleen maar door filtratie of de kalk laten Binden met een mineraal. Hiervoor zijn wel iets andere apparaten nodig waar het water doorheen stroomt . Er bestaan wel magneten waar het water doorheen stroomt ipv langsheen. Er is wel een gedegen onderzoek naar de werking van deze doorstroom magneten ten aanzien van de kalkafzetting op bijvoorbeeld een warmte element in een wasmachine. Dit zijn zeeeeeeeer zware magneten DFT 160.000 Gauss/M . Deze magneten halen de kalk er niet uit maar veranderen de vorm/structuur van de kalk zodat deze minder of geheel niet meer op kan bouwen op materialen . groet Michel Senteur

29 november 2021

Michel Senteur,

Wij hebben al 25 jaar bijna alleen tevreden klanten, en degenen die niet tevreden zijn kunnen gratis retourneren en krijgen het hele aankoopbedrag terug. Zonder opgaaf van reden.
Als het overgrote deel van onze klanten niet enorm tevreden zouden zijn zouden wij niet al 25 jaar succesvol zijn in deze markt.

De werking van de AMFA is in de praktijk bewezen, al meer dan 25 jaar!

1 jaar geleden 2 stuks gekocht

1 jaar geleden 2 stuks gekocht. 1 ervan gemonteerd maar na 2 maanden echt geen resultaat. Na 4 maanden nog geen resultaat. Idee! Ik monteer er 2. Helaas nu na 1 jaar kom ik overal nog steeds kalkvlekken op het sanitair tegen, het lijkt wel erger. Ik woon in Baarn. Mijn conclusie en met alle respect, weggegooid geld. H.de J.

20 november 2021

Heer de Jonge,

Vervelend!
Wij komen graag met u in contact om uw ervaring en situatie samen op te lossen.

U kunt GRATIS retourneren en uw aankoopbedrag terugkrijgen.

Werkt niet!

Bericht 8-11-2021 Wij hebben op aanraden van een tv programma de amfa 4000 aangekocht. Na bijna 2 jaar kunnen we met zekerheid zeggen dat hij niet werkt, we zijn nu al enige tijd heen en weer aan het mailen om het geld retour te krijgen! Hoop dat dit snel ophoud. Want het wordt een beetje irritant.

Bericht 22-11-2021, nog steeds geen geld ontvangen. Steeds krijg ik als reactie "in behandeling" zucht.

8 november 2021

Esmeralda,

Excuses, uw retour is reeds in behandeling.

Sabine

Rommel!

Rommel!
Ik was al sceptisch, op aandringen van m'n vrouw toch gekocht.
Doet echt helemaal niets, geen verrassing.
Is ook niet wetenschappelijk onderbouwd.

Bespaar je het geld!!

[Edit]
Als je het echt heel zeker wil weten; je kunt het uitproberen. Als het je niet bevalt, krijg je na GRATIS retourneren je geld terug.
Dit heeft men keurig geregeld

7 november 2021

RJM,

UPDATE 2:

Bedankt voor het updaten van uw review, waarin u aangeeft dat wij onze niet goed geld terug garantie netjes uitvoeren.

UPDATE 1:

We hebben uw klantgegevens opgevraagd en inmiddels ontvangen, bedankt.
U kunt GRATIS retourneren en uw aankoopbedrag terugkrijgen.

We zullen u de instructies hiervoor mailen

Wij verzoeken u om uw review te updaten om een correcte afhandeling te bevestigen. Namelijk dat iedereen het kan proberen in hun huis en als het niet mocht bevallen, GRATIS kan retourneren.

1ste reactie:

Vervelend dat uw ervaring met de AMFA niet optimaal is.

De werking van de AMFA is in de praktijk bewezen, al meer dan 25 jaar!

Ook u kunt GRATIS retourneren en uw aankoopbedrag terugkrijgen,
Dit kunt u regelen door een email te sturen naar service@waterontharder.com