1. Hotel
  2. Reisbureau

Trouvez le week-end idéal ! Weekendesk a choisi pour vous près de 4000 week-ends tout compris en France et à l'étranger : tous nos hôtels et activités sont sélectionnés avec soin donc partez l'esprit tranquille !

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gehackt!!!

Beste, we waren van onze trip naar Hasselt super tevreden.
Maar ik heb in januari gemerkt dat er al 2 x €25 van mijn rekening gegaan is. Heb mijn kaart geblokkeerd dat me ook €32 gekost heeft.
Ik zie in de rievews dat er nog veel mensen zijn.
Jullie steken zich weg dat jullie niks te maken hebben met Eabenefits, daar kan ik in komen. Maar ze gebruiken wel jullie logo, dus jullie zijn gehackt en doen alsof jullie neus bloed.
Ik heb er foto's van.
Dus mijn besluit, heen uitjes meer via jullie.
Ik ga alles doorsturen naar de FOD en hoop dat de mensen hier in de reviews dat ook doen.
Met vriendelijke groeten, Yvette
Jammer dat ik geen bijlage kan toevoegen, maar de foto's gaan doorgestuurd worden naar de FOD.
Jullie spreken van eabenefits dat dit €25 per maand afhoud voor aanbiedingen.
Het staat overal bekent dat het fraude is.
Jullie laten wel jullie logo gebruiken!!!

17 februari 2026

Beste klant,

Allereerst willen wij ons oprecht verontschuldigen voor de situatie die u beschrijft. Wij begrijpen heel goed dat dit verontrustend voor u is.

Wij willen echter graag een belangrijke verduidelijking geven: de inschrijving voor het programma Exclusives Benefits is volledig optioneel. De keuze om al dan niet op deze dienst in te tekenen, ligt volledig bij de klant.

Wanneer bankgegevens worden ingevuld om van het voordeelprogramma gebruik te maken, betekent dit dat er een abonnement wordt afgesloten bij een van onze partners. Dit abonnement geeft toegang tot promotionele aanbiedingen gedurende het hele jaar en houdt een maandelijkse afschrijving van €25 in.

Wij begrijpen dat dit verwarrend kan zijn, maar Weekendesk voert geen afschrijvingen uit in verband met deze dienst en is niet verantwoordelijk voor dit abonnement.

Wij blijven uiteraard tot uw beschikking om u indien nodig verder te begeleiden.

Het Weekendesk-team

administratieve fouten

Helaas is er bij de boeking veel misgelopen. Ik had blijkbaar op 08/10 reeds een hotel geboekt, maar kreeg hier nooit een bevestigingsmail van. Dit was ik daardoor vergeten, dus ik kon voor hetzelfde weekend een ander hotel boeken. Dat is eigenlijk al een eerste fout op de website. Ik heb de klantendienst hierover gecontacteerd, zij konden geen terugbetaling regelen, maar gaven wel aan dat dit betaald was. Zij gaven ook aan dat ik een bevestigingsmail geopend zou hebben, maar dat lijkt mij heel moeilijk als je dit nooit hebt ontvangen.Gelukkig had ik via creditcard betaald, waardoor ik mijn bank heb gecontacteerd. En wat blijkt? De betaling is überhaupt nooit gelukt. Het hotel had de reservatie wel ontvangen, want zij hadden mij dat weekend gebeld. Als ik nooit een tweede hotel had geboekt, kon ik dus eigenlijk gewoon gratis op hotel gaan. Er loopt administratief dus helaas heel wat mis. Gelukkig is de eerste betaling nooit gelukt waardoor ik het geld terug heb. Het verblijf bij het tweede hotel was wel heel aangenaam. Update na jullie antwoord: ik blijf het echt frappant vinden dat jullie beweren dat ik een bevestigingsmail heb geopend, terwijl ik die nooit heb ontvangen. Gelukkig geeft mijn bank wel de juiste informatie, in tegenstelling tot jullie. Als mijn bankt zegt dat de eerste reservatie niet is gelukt, ben ik toch eerder geneigd om mijn bank te geloven dan jullie.

29 december 2025

Beste,
Hartelijk dank voor uw bericht. Graag willen wij enkele verduidelijkingen geven na een volledige controle van uw dossier.
De eerste reservering, gemaakt op 08/10/2025 bij Hotel de Hofkamers voor een verblijf op 19/12/2025, is correct bevestigd. De bijbehorende bevestigingsmail is verzonden en gelezen op 09/10/2025 om 13:15.
De betaling voor deze reservering is correct uitgevoerd en bevestigd.
Een tweede reservering werd vervolgens bevestigd op 14/12/2025 bij Hotel & Wellness Royal Astrid, eveneens voor een verblijf op 19/12/2025, wat heeft geleid tot een dubbele reservering voor dezelfde datum.
Wij merken ook op dat uw contact met onze klantenservice 10 dagen na het verblijf plaatsvond, waardoor het wijzigen of terugbetalen van de eerste reservering onmogelijk was, conform de bij de bevestiging aanvaarde reserveringsvoorwaarden.
Wij begrijpen dat deze situatie verwarring kan hebben veroorzaakt en betreuren de ongemakken zeer. Uw opmerkingen zijn doorgestuurd naar onze teams om de duidelijkheid van onze communicatie verder te verbeteren.
Wij blijven uiteraard beschikbaar voor eventuele aanvullende vragen.
Het Weekendesk-team

De boeking ging vlot en alles was tot…

De boeking ging vlot en alles was tot in de puntjes geregeld

20 september 2024

Beste Wilfried,

We danken u voor je bericht!
We zijn blij te horen dat u een fijn verblijf heeft gehad.
We hopen u snel weer te zien voor een volgend uitje.

We wensen u een hele fijne dag.

Het Weekendesk team

Perfect!!!

19 juli 2024

Hello dear customer,
We would like to thank you for taking the time to share your satisfaction with us, and hope to see you soon on Weekendesk for new stays.
Best regards,
The Weekendesk team

Super hotel met fantastische wellness…

Super hotel met fantastische wellness en lekker eten

8 juli 2024

Beste Klant,
Dankuwel dat u de tijd heeft genomen om uw mening met ons te delen!
Wij hopen u snel terug te mogen verwelkomen bij Weekendesk voor een nieuw verblijf.
Team Weekendesk

Niet bereikbaar via de mail en…

Niet bereikbaar via de mail en telefoon.
Opgelicht voor €150.

Niet met hun in zee gaan!

8 april 2024

Beste Divin,
Na controle van uw dossier hebben wij vastgesteld dat u ons op 04/04/2024 een e-mail heeft gestuurd die op 05/04/2024 door onze klantendienst werd verwerkt met betrekking tot een aanvraag tot wijziging van de datum van uw verblijf.
Aangezien uw reservering voor 03/04/2024 was, was het voor ons helaas onmogelijk om positief op uw verzoek te reageren.
Wij hebben echter contact opgenomen met het hotel en zij hebben bevestigd dat uw verblijf, dat die dag werd gemaakt, kosteloos kan worden geannuleerd.
Wij blijven tot uw beschikking voor alle verdere informatie die u nodig heeft.
Met vriendelijke groeten
Weekendesk team

Onbetrouwbaar

Op 11 juni j.l. 3 overnachtigingen geboekt in een hotel te Brugge via weekendesk, aankomst 23 juni.
Door tragische omstandigheden op 23 juni hotelboeking geannuleerd.
De hotelreceptie meldde ons dat we voor restitutie contact op moesten nemen met weekendesk.
Per mail de annulering aan weekendesk doorgegeven en 1 uur later werd ik gebeld door weekendesk dat ze e.e.a. correct zouden afwikkelen.
Op 6 juli gebeld waar de restitutie bleef, er werd mij verteld dat het bedrag op 1 juli op mijn creditcardrekening was gestort. n
Nagevraagd bij mijn bank bleek dit niet het geval.
Weer weekendesk gebeld en men zei dat het bedrag inderdaad niet was gestort, maar door de desbetreffende afdeling was vrijgegeven, en ik dit voor 9 juli op mijn rekening had.
Op 13 juli was er nog niets teruggestort, telefonisch is weekendesk niet bereikbaar en mijn e-mails worden niet beantwoord.
Wanneer er op korte termijn niet wordt gerestitueerd,zal ik een klacht indienen bij de Autoriteit Consument en Markt.
aanvulling na plaatsing review
Als reactie op de review wordt door weekendesk mijn dossiernummer gevraagd.
Mijn dossierreferentie is : 34567846.

13 juli 2020

Beste,
Om op uw verzoek te kunnen reageren, hebben we uw weekendesk – reserveringsnummer nodig.
Vriendelijke groetjes,

Kamer properder kuisen plinten waren …

Kamer properder kuisen plinten waren zeer vuil

25 december 2017

Beste Sabine,

Hartelijk bedankt voor uw reactie.

Wij betreuren het dat uw verblijf niet voldeed aan de verwachtingen, wij zullen uw feedback bespreken met hotel Citadines Lille Centre.

Hopelijk zien we uw snel terug op Weekendesk.be.

Het Weekendesk team

bonjour , le site est res bien , le concept extra MAIS le week end acheté au best western lille grand palais decevant !

j'achète un we au best western grand palais de Lille , dans le week end , 1 heure de thalasso comprise , en arrivant le samedi , nous "visitons" le jacuzzi , bof bof mais bon ....
rendez vous pris pour le lendemain matin a 10h , sortie le samedi soir , on met le réveil afin de prendre le petit dej (bof aussi) avant de descendre pour le jacuzzi et en arrivant a l'accueil, on nous dit qu'il y as un problème , qu'in faut revenir 30 min après.
30 min après , on nous dit qu'il n'y as pas de solution.
imaginez la déception ....
sur weekendesk , on me dit qu'on a bien pris note de ma réclamation , qu'on me tiens au courant et .... plus rien depuis plus rien , depuis plus d'un mois ....
voila comment d'un bon site on obtiens une pietre prestation ....

22 februari 2014

Bonjour,

Nous vous présentons nos regrets pour les événements survenus qui ne correspondent pas à nos engagements qualité.

Nous avons pris les dispositions nécessaires afin que cette situation ne se reproduise plus.

Notre Service Clients vous a contacté début Mars afin de vous confirmer le remboursement de la prestation non fournie.

Nous vous remercions du temps accordé à nous faire part de votre insatisfaction, et espérons avoir répondu à l'ensemble de vos attentes.

Cordialement,

L'équipe Weekendesk

Toon reviews in alle talen. (6.375 reviews)