Monteur is tot twee keer toe niet komen opdagen. Eerste keer belde ik zelf een uur na het afgesproken tijdsvak. Ik kreeg te horen dat het uitliep en dat hij om zes uur zou komen. Om half zeven telefoo... Toon meer
Fantastisch geholpen door Emin van Witgoedservicejasper. Wasmachine werkt weer naar behoren! Vakkundig en vlot gerepareerd en netjes getest. Fijne ervaring, erg vriendelijk geholpen en ook zelf wa... Toon meer
Afgelopen vrijdagmiddag kregen we onze vrij nieuwe wasmachine niet meer open. Er was een plaid om de manchet gedraaid. Snel een bedrijf gezocht en bij dit bedrijf terecht gekomen via Google. Kadir be... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hele goede service en prima vakwerk…
Hele goede service en prima vakwerk afgeleverd. Gaat pas weg als alles prima werkt. Dikke complimenten
Emini heeft mijn wasmachine een tijd…
Emini heeft mijn wasmachine een tijd terug goed gerepareerd. Leuke vriendelijke betrouwbare vent.
Nu werkt hij helaas niet meer in mijn regio.
Nu had ik een ander probleem. Maar Emini ondersteunde mij perfect met foto's filmpjes en tekst welke handelingen ik moest verrichten om mijn wasmachine weer te laten werken. Met als resultaat dat de machine weer draait. Hartelijk dank Emini!
Super service
Super service, zowel persoonlijk als via de telefoon. Komt afspraken na en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ben heel erg tevreden.
Twee jaar geleden al zo fijn geholpen…
Twee jaar geleden al zo fijn geholpen door Emin. Het is zo fijn om eerlijk en duidelijk advies te krijgen. Met als extra wat humor erbij! Vandaag weer zo fijn geholpen met het schoonmaken van mijn droger. Echt een aanrader dit bedrijf en vooral Emin!
Topservice
Top service. Vriendelijk, behulpzaam en goede vakman.
Emin is betrouwbaar en vakkundig
Emin is beleefd, aardig, eerlijk en vakkundig. Hij kon onze (al oude) vaatwasser helaas niet repareren omdat er na zijn uitgebreide onderzoek en tests meer onderdelen aan vervanging toe bleken te zijn dan wij dachten. Hij raadde ons een nieuwe machine aan en rekende slechts een klein bedrag aan servicekosten, heel sympathiek. Succes verder!
Hartstikke goed geholpen nette prijs
Hartstikke goed geholpen nette prijs. Een aanrader voor iedereen die problemen met witgoed.
Wij zijn zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden! Onze vaatwasser was kapot, maar is vakkundig gerepareerd. Erg snel, servicegericht en vriendelijk geholpen. Bedankt!
Goed geholpen voor een prima prijs
Emin is een hele vriendelijke monteur die veel kennis heeft en ons prima heeft geholpen. Goed mee gedacht en uiteindelijk een prima prijs voor hetgeen geboden is.
Ik raad het bedrijf aan!
Kadir is vakkundig
Kadir is vakkundig, maar vooral eerlijk. Hij gaf goed advies en kwam zijn woorden na. Wij konden een goede afweging maken tussen het repareren of het kopen van een nieuwe vaatwasser.
Ik raad aan om eventuele reparatie via Jasper Witgoed te laten doen.
Aanrader!
Wij hadden het probleem met onze vaatwasser dat hij de ene keer wel water lekte en de andere keer niet. Een paar dagen na contact te zoeken met Emin kwam hij langs. Hij keek alles stuk voor stuk na wat het probleem zou kunnen veroorzaken en kwam al snel tot de juiste conclusie. Maandag had hij de onderdelen voor ons besteld en hij kwam dezelfde week “vrijdag” alweer terug om de onderdelen te vervangen.
Emin is echt een vakman! Aanrader!
Superservice!
Superservice!
We konden voor onze defecte vaatwasser snel een afspraak maken. De monteur was aardig, vakkundig en klantgericht. Erg blij mee, ga zo door mannen!
Monteur Emin heeft snel mijn wasmachine…
Monteur Emin heeft snel mijn wasmachine gerepareerd. Ondanks grote drukte binnen een paar dagen geholpen. Werkt netjes, heeft ook nog een gezellig praatje. Topservice!
Geweldig geholpen
Monteur Emin heeft ons uitstekend geholpen met de reparatie van onze vaatwasser. Hij reageerde correct en heel snel via Whatsapp bij het maken van een afspraak, is vakkundig en werkt snel en netjes. En is bovendien ook nog bijzonder aardig! Een topper dus!!
Topper Emin en de vaatwasser
Vaatwasser defect. Gebeld voor afspraak en dit kon een dag later al. Emin dacht direct het probleem op te lossen doordat er hoop draadjes los zaten maar helaas bleek het niet zo eenvoudig, vaatwasser maakte kortsluiting. Van mijn broer mocht ik een nieuwe uitzoeken die Emin gisteren heeft geplaatst. Met engelen geduld de deur er op gekregen ondanks dat hij normaal geen AEG apparatuur installeert. Deur zit bijna top er, nadert een 9,5 qua cijfer. Nam ook oude vaatwasser mee om af te voeren, tilde hem even alleen de trap af🫢. Prijzen in overleg meer dan redelijk. Zeer vriendelijk en gezellig in omgang. Dit nummer blijft in mijn telefoon. Emin is een toppertje.
Vakkundig en prima service
Vakkundig en prima service. probleem met vaatwasser na reparatie toch niet meer aan de gang te krijgen. uiteindelijk een nieuwe moeten kopen. monteur Emin gaf een gedeelte van de kosten terug , heel mooi gebaar. én laat in de avond kwam hij
nog de nieuwe vaatwasser installeren. top Emin ! ik zou zeker weer voor Emin kiezen als ik weer een vriendelijke en vakkundige monteur nodig heb.
Goede ervaring reparatie wasdroger
Goedemiddag Emin,
Afgelopen vrijdag was je bij ons om een wasdroger te repareren.
Uiteindelijk bleek het een condensator te zijn, die heb je vervangen.
Ik sprak je op straat aan, toen ik weg ging en jij aankwam. Ik vind het vervelend om mijn vrouw alleen te laten na de negatieve ervaringen met een loodgieter.
Dank voor jouw komst en de snelle reparatie. Wij hebben jou als een prettige monteur ervaren. Zelfs de kosten waren reeel, denken wij. Inmiddels wassen en drogen wij weer en hoeft er geen nieuwe droger gekocht te worden. 👍🏼😃Top gedaan!
Snel en goed gemaakt maar ook goed…
Snel en goed gemaakt maar ook goed advies!
Top service
Al een paar keer gebruikt gemaakt van deze service. Monteur Emin heeft zeer adequaat de problemen kunnen verhelpen. Zeer vriendelijke kundige meneer die snel en op tijd de reparaties uitgevoerd heeft. Echt een aanrader.
Geweldige service!!
Geweldige service van Witgoed service Jasper. Tijdje geleden begon mijn inbouw oven niet meer op temperatuur te komen. De monteur wist meteen wat er aan de hand was. Alles werd van te voren besproken en uitgelegd. Zeker een aanrader!!!!!