Wix is voor mij als natuurfotograaf de oplossing omdat het bouwen van een website erg gemakkelijk gaat. Veel goede templates en oplossingen worden aangeboden door de AI die goede en duidelijk adviezen... Toon meer

Ik gebruik Wix als kleine ondernemer om digitale producten te verkopen. Kort na de lancering van een nieuw product bleek dat klanten niet goed konden inloggen en daardoor geen toegang kregen tot... Toon meer
⭐ 1/5 – Blijf hier ver vandaan Ik gebruik Wix inmiddels al ongeveer een half jaar en mijn domeinnaam is nog steeds niet live. Al maanden krijg ik alleen de melding: “Domain is connectin... Toon meer
Ik werk al ruim 10 jaar met Wix, ben er erg tevreden over! Het kost wat, maar je krijgt ook wat: modules groeien mee met ontwikkelingen en nieuwe technieken, updates en certificaten worden automatisch... Toon meer
- Softwarebedrijf
- Webdesigner
- Webhostingbedrijf
Over wix.com
About Us
Wix is a website creation platform that helps individuals, entrepreneurs, and businesses build and manage their online presence from one place. Whether you're launching a small business website, creating an online store, showcasing a portfolio, publishing a blog, or offering online bookings, Wix provides the tools needed to get started and grow.
You can create a website with Wix Harmony, Wix's AI website builder, which generates a personalized website based on your goals, business information, and design preferences. Users who prefer a more traditional approach can start with professionally designed templates and customize every aspect of their site using Wix's intuitive drag-and-drop editor.
Beyond website design, Wix includes the essential services needed to run a website, including hosting, security, domain registration with access to 400+ TLD options, SEO tools, analytics, and marketing capabilities. Businesses can manage appointments, accept payments, sell products, connect with customers, and oversee their operations without relying on multiple platforms.
AI is built throughout the Wix platform to help users create website content, generate images, improve SEO settings, produce marketing assets, and streamline everyday tasks. For advanced users, Wix also offers development tools that enable deeper customization and the creation of custom web applications.
Millions of users worldwide use Wix to build websites, establish their brands online, and manage digital business operations from a single platform.
Key Wix features:
- AI website creation tools for businesses, creators, and professionals
- Flexible drag-and-drop website editor
- Professionally designed website templates
- Domain search and registration services
- Secure website hosting with built-in protection
- SEO and online visibility tools
- AI-powered content and image generation
- eCommerce tools for online selling and multichannel commerce
- Appointment scheduling and booking management
- Blogging and portfolio website functionality
- Website analytics and performance tracking
- Mobile app for managing your website on the go
- Advanced developer tools and custom application capabilities
Wix.com

500 TERRY A FRANCOIS BLV, 94158, San Francisco, Verenigde Staten
- www.wix.com/contact
- www.wix.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Achtelijke prijsverhoging voor een 2…
Achtelijke prijsverhoging voor een 2 jarig premium pakket van 276 naar maar liefst €540!!!!! Ze zetten je klem als je je pakket wilt wijzigen om alleen een nog langere periode aan te mogen vinken. 3 jaar zal dan nu 360 ex btw kosten en over 3 jaar, en dan moet je natuurlijk akkoord gaan ook is nu al bekend dat dat €871 gaat kosten.. Als je dus eenmaal een goede vaste klant bent kun je veel meer gaan betalen. Waar ken ik deze marketing strategie toch van?
Let op...dit bedrijf houd zich niet aan europese regelgeving
Let op...dit bedrijf is van mening dat ze boven de wet staan. Algemene voorwaarden van wix zijn werkelijk schandalig. Ze houden zich totaal niet aan Europese regelgeving. abonnementen annuleren is een crime. Er worden prijsverhogingen doorgevoerd zonder je hierover te informeren. terugbetalingen kan je vergeten. Heel triest voor een bedrijf van deze omvang
Ooit een oplossing, nu een gevangenis.
Ons Wix verhaal begon toen onze firma een klein bijberoep was zonder al te veel tractie. Maar in de loop der jaren groeide we uit, en begonnen we te beseffen wat voor een vergissing Wix was.
Je domeinnaam, mailbeheer, G-Suite, zijn allemaal van Wix/via Wix geregeld.
m.a.w. de mailadressen waar onze bank app's aan vast hangen, die de overheid gebruikt, die gebruikt worden door al onze klanten en leveranciers, noem maar op -> het zit allemaal bij Wix.
Wil je hier weer vanaf zonder gegevens te verliezen, dan is dit aartsmoeilijk. Je kan Wix niet bellen, niet mailen, alles aangaande klantenservice komt uiteindelijk uit op chatbots,.. Het is hopeloos. Je kan zelf niets stopzetten, want dan ben je je mail gegevens kwijt. Ons hoofd Google account waarmee onze andere websites beheerd worden (die door de IT'er gebouwd zijn) -> van Wix. Het is een DRAMA.
Beste voorbeeld van: 'goedkoop, duurkoop'. Het was ooit een snelle en goedkope manier om een website te bekomen, maar nu kost het ons handenvol geld aan manuren om er weer vanaf te raken en is het nog steeds niet in orde.
Alles verder goed werkt gemakkelijk om…
Alles verder goed werkt gemakkelijk om een website te bouwen. Alleen een heel groot probleem is de cookies, meerdere klanten kunnen niet op.de website navigeren. Pas als zij de cookies op hun apparaat verwijderen lukt dat wel. Dit is wel heel erg slecht van wix dat zij er niet voor kunnen zorgen dat deze problemen zich niet voor doen.
Niet gemakkelijk te gebruiken.
De website lijkt gemakkelijk te gebruiken, maar is eigenlijk vrij ingewikkeld. Voor mij en mijn collega's was hij vaak heel traag en waren er verschillende delen die helemaal niet juist werkten. Veel knoppen zijn ook onduidelijk. Kleine aanpassingen maken duurt veel langer dan het moet. En als je niet betaald kun je niet alles doen ook al zeggen ze dat ze een gratis website zijn.
Ik weet niet wie dit heeft bedacht maar…
Ik weet niet wie dit heeft bedacht maar wat een verschrikkelijke website bouwer. Doet 9/10 keer niet wat je wilt en gooit alles door elkaar. Mobile versie maken werkt niet en wat je maakt ziet er in de live versie er heel anders uit om een of andere wonderbaarlijke reden. Wat je ook doet, niet hier in werken
Veel te grote prijsverhogingen.
Ik ben heel tevreden over het product. Het maken van een website gaat naar volle tevredenheid. Ik heb er 3 websites lopen.
Erg ontevreden ben ik over de ongelooflijke prijsverhogingen van de laatste tijd: die zijn veel te fors en worden niet goed en te laat gecommuniceerd zonder overtuigende motivatie.
Ik ben een aantal jaren geleden bewust naar WIX overgestapt vanwege het gebruiksgemak, de kosten waren destijds ook zeer schappelijk.
Eerst kwam ik met één website, later nog een andere website en later ook nog een voor een andere organisatie.
Ik ben en was grotendeels heel tevreden over het product.
Waar ik helemaal niet over tevreden over ben is het feit dat producten steeds verder uitgekleed worden, zodat ik genoodzaakt werd naar een groter product over te stappen.
Eerst kon je met diverse mensen samen werken aan een product, nu is het bij de goedkoopste versie zeer beperkt mogelijk.
En daarnaast de gigantische prijsverhogingen, die buitenproportioneel zijn.
Ik begon nog maar enkele jaren geleden met ik meen € 125,- per website en nu zitten we al op ruim € 363,- voor mijn duurste pakket en € 203,28 voor het goedkopere pakket.
Ik roep WIX op de prijsverhogingen terug te draaien.
Het niet eenvoudig om over te stappen naar een anders systeem, dan moet je alles weer opnieuw opbouwen. Daar maakt WIX misbruik van en schaadt het vertrouwen van trouwe gebruikers.
U wijst op betere service en betere producten. Ik ervaar dat helemaal niet zo. Ik als kleine ondernemer hoef al die extra producten zaken niet en was tevreden met hoe het was.
Blijf een kleiner pakket aanbieden voor een redelijke prijs.
De helpdesk van Wix is geweldig
De helpdesk van Wix is geweldig. Binnen een of twee minuten bellen ze al terug en ze helpen je net zo lang totdat al je vragen beantwoord zijn.
KT BEDRIJF GEEN WEBSITE HIER
domein staat op automatisch verlengen vervolgens gebeurt dit niet en moet ik 100 euro extra betalen mn domein terug te krijgen en support loopt alleen maar te *#@*&(712
Weigeren mee te werken
Weigeren mee te werken aan een automatische betaling die teruggestort moet worden. Hebben geen goede klantenservice en communicatie. Nooit hier een website afnemen!
Wix = Miserabel!
Wix = Miserabel!
Ok voor een simpel websiteje van drie pagina's maar o wee zodra je wat toeters en bellen wil is het dikke miserie. En de support= schrijnend. Op 5 jaar tijd zijn ze er nog nooit in geslaagd een technisch probleem op te lossen...
- Wix payments: je krijgt je centen niet.
- Wix invoices: facturen wettelijk niet in orde
- Wix abonnementen: na 20 verschillende, en vijf jaar proberen werkt nog steeds geenenkele
- Wix groups: wat moet ik hiermee. Zucht.
- Wix CRM: nice maar niet zichtbaar voor betalende leden
- Wix blogs: zogezegd op te splitsen tss betalend en niet... Euh, nope.
- Wix e-mailmarketing: pokkeduur
- Wix automatisatie: wat een zootje
- Wix formulieren: zootje in 't kwadraat. Gewoon de hel
- Wix coupons: of zij kunnen niet rekenen, of mijn rekenmachine kan niet rekenen.
- Wix shop: als de "widgets" laden mag je blij zijn
...
Been there, done that
Update: 20 juni. Na wekenlang het supportteam te e-mailen om 1 technisch probleem opgelost te krijgen, krijg ik dan eindelijk een antwoord... Op een vraag van 2 jaar geleden.............
De Automatische verlenging
De Automatische verlenging, is schandalig ze geven u 1ste jaar korting, verlenging doen ze ineens voor 2 jaar en dan aan de volle pot 480 Euro voor 2 jaar terwijl als je zelf verlengt 240 Betaald. Verlengen met 2 jaar in compleet verboden.
PAS OP!
Verdubbelen de abonnementsprijzen en schrijven zonder akkoord gewoon ff 600 euro af.
Dit bedrijf houdt zich niet aan Europese Regelgeving.
Contact krijgen is vervolgens een absolute ramp.
Wees verstandig en blijf ver weg van deze dieven.
Schandalige service
Schandalige service. slecht geholpen en worden sales spelletjes gespeeld om extra inkomsten binnen te harken. Diep triest
Wix nieuwe inlog security werkt voor…
Wix nieuwe inlog security werkt voor geen meter! Blokkeert de hele tijd, kan niet meer aan mijn sites maar betaal wel netjes...
Knopje "create invoice" verdwenen.
Ik werk al jaren met Wix en vandaag lukt het opeens niet meer een invoice te genereren van een geplaatste order die direct betaald is via Ideal. Het knopje"create invoice" is simpelweg verdwenen bij de acties die je kan doen. Ik ben nu al weer een uur aan het zoeken hoe ik een factuur kan maken van deze bestelling, want die wil de klant natuurlijk wel hebben. Ik word hier zo moe van en zou het liefst wix uit het raam gooien. Ook nergens te vinden hoe je dit moet oplossen. Wel is er een nieuw knopje "create receipt". Geen idee wat dat is. Ook niet duidelijk.
Absoluut verschrikkelijk om mee te…
Absoluut verschrikkelijk om mee te werken. Je zou bijna denken dat de andere reviews nep zijn. Werkt totaal niet, super langzaam en doet echt dingen dat je je laptop uit het raam wilt gooien. Programma liep laatst vast waardoor al het werk van het afgelopen uur weg was.
nergens een telefoonnummer…
Ik kan nergens een telefoonnummer vinden om ze te bellen. Ze schrijven al jaren geld af van de rekening zonder dat wij een account hebben. Wil graag dit opgelost hebben en uitgeschreven worden bij hun maar kan geen nummer vinden om te bellen
Wix is een super platform
Wix is een super platform! Er is zo veel mogelijk, waaronder het uploaden van je eigen lettertypes en aanpassen van de kleuren via # en colordropper en het laten overlappen van elementen. De klantenservice is fan-tas-tisch! Ik sprak CHRIS-SOPHIE en zij maakte echt tijd voor me (en ik had nogal wat vragen), maakte op een hele rustige manier filmpjes van mijn site hoe je de desbetreffende vraag kan oplossen, zodat je precies ziet wat ze doet en hoe. En.. indien nodig kan je dat dus 100x afspelen. Het was niet: hier heb je een artikel, succes ermee! En dat heb ik enorm gewaardeerd, want ik ben visueel ingesteld door mijn Dyslexie. Echt goud waard! Via mijn bedrijf Curly Brackets maak ik websites via Wix voor en samen met (startende) vrouwelijke ondernemers, zodat ze hun website na the build gemakkelijk zelf kunnen aanpassen en onderhouden en ik blijf dat ook zeker doen!! Echt een aanrader!
Zeer tevreden over Wix.com
Zeer tevreden over Wix.com
Je word met alles geholpen en als je iets niet begrijpt kan je altijd contact opnemen met hun.