Wix is voor mij als natuurfotograaf de oplossing omdat het bouwen van een website erg gemakkelijk gaat. Veel goede templates en oplossingen worden aangeboden door de AI die goede en duidelijk adviezen... Toon meer

Ik gebruik Wix als kleine ondernemer om digitale producten te verkopen. Kort na de lancering van een nieuw product bleek dat klanten niet goed konden inloggen en daardoor geen toegang kregen tot... Toon meer
⭐ 1/5 – Blijf hier ver vandaan Ik gebruik Wix inmiddels al ongeveer een half jaar en mijn domeinnaam is nog steeds niet live. Al maanden krijg ik alleen de melding: “Domain is connectin... Toon meer
Ik werk al ruim 10 jaar met Wix, ben er erg tevreden over! Het kost wat, maar je krijgt ook wat: modules groeien mee met ontwikkelingen en nieuwe technieken, updates en certificaten worden automatisch... Toon meer
- Softwarebedrijf
- Webdesigner
- Webhostingbedrijf
Over wix.com
About Us
Wix is a website creation platform that helps individuals, entrepreneurs, and businesses build and manage their online presence from one place. Whether you're launching a small business website, creating an online store, showcasing a portfolio, publishing a blog, or offering online bookings, Wix provides the tools needed to get started and grow.
You can create a website with Wix Harmony, Wix's AI website builder, which generates a personalized website based on your goals, business information, and design preferences. Users who prefer a more traditional approach can start with professionally designed templates and customize every aspect of their site using Wix's intuitive drag-and-drop editor.
Beyond website design, Wix includes the essential services needed to run a website, including hosting, security, domain registration with access to 400+ TLD options, SEO tools, analytics, and marketing capabilities. Businesses can manage appointments, accept payments, sell products, connect with customers, and oversee their operations without relying on multiple platforms.
AI is built throughout the Wix platform to help users create website content, generate images, improve SEO settings, produce marketing assets, and streamline everyday tasks. For advanced users, Wix also offers development tools that enable deeper customization and the creation of custom web applications.
Millions of users worldwide use Wix to build websites, establish their brands online, and manage digital business operations from a single platform.
Key Wix features:
- AI website creation tools for businesses, creators, and professionals
- Flexible drag-and-drop website editor
- Professionally designed website templates
- Domain search and registration services
- Secure website hosting with built-in protection
- SEO and online visibility tools
- AI-powered content and image generation
- eCommerce tools for online selling and multichannel commerce
- Appointment scheduling and booking management
- Blogging and portfolio website functionality
- Website analytics and performance tracking
- Mobile app for managing your website on the go
- Advanced developer tools and custom application capabilities
Wix.com

500 TERRY A FRANCOIS BLV, 94158, San Francisco, Verenigde Staten
- www.wix.com/contact
- www.wix.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Supersnelle reactie
Supersnelle, fijne klantenservice op niveau. Gewoon goed, eigenlijk zoals het hoort, maar dat zie je niet meer zoveel tegenwoordig. :)
Goed en betrouwbaar
Ik ken WIX van het uitproberen van de gratis website mogelijkheden. Jaren geleden. Ze zijn ondertussen nog beter! Geen andere aanbieder voor mij. 😊
Top klantenservice!
Wix heeft een super goeie klantenservice en beschikt over een klantvriendelijke websitebuilder!
van 276 naar 480 euro (voor 2 jaar)
van 276 naar 480 euro (voor 2 jaar), ze hebben me gewoon op een ander plan gezet en dit van m'n Visa gehaald. Blijkbaar is hier een mail van verstuurd, maar die blijven meestal tussen de spam dus niet ontvangen. Maar dan nog, dit zijn gewoonweg gangsterpraktijken!
De enige aangeboden betaalmethodes zijn…
De enige aangeboden betaalmethodes zijn Paypal en Creditcard, die hebben wij beiden niet. Gevraagd om een andere oplossing aan een overigens aardige dame maar die is er niet. Ze weten er van dat dit een probleem bij Wix is maar er is geen oplossing.
Wix is top
Wix is top! ze helpen je snel via de chat functie en als je wilt bellen is dit ook mogelijk. met behulp van de experts van wix staat onze website nu online. Bedankt wix toppers.
Wix Studio Editor
Zojuist met Ricky van de Wix Studio Editor klantenservice contact gehad via de chat, en hij heeft me enorm geholpen. Scherp, snelle en handige oplossingen, meedenkend, zeer vriendelijk, en erg bereid om te helpen! Wat een fijne klantenservice op deze wijze, iemand die echt weet waar hij het over heeft, dat merk je wel.
Klantenservice lostte probleem goed op.
perfecte service medewerker
perfecte service van de medewerker en zeer vriendelijk geholpen, probleem meteen opgelost
Niet versatile
Niet versatile. Als je foto's niet liggend kunnen worden weergegeven op een mobiel dan is er fundamenteels iets mis. Het kost me tot nu toe werkelijk tientallen uren om alles aan de praat te krijgen omdat ik nou eenmaal (veel!) geld heb uitgegeven aan dit programma maar een normaal werkende portfolio pagina zit er blijkbaar niet in.
Foto's zijn voor mij als fotograaf nogal belangrijk dus 1 ster. Niet aan beginnen als je nog geen geld hebt uitgegeven.
Al jaar en dag klant bij WIX
Al jaar en dag klant bij WIX. Maar opties worden meer, ,maar je moet er dik voor betalen terwijl dat gratis was.
Prijzen worden voor vaste klanten ook steeds duurder. Ik zou even verder kijken.
Super tevreden !
Heb 2 sites die ik maak met Wix. Super makkelijk zelf te doen, duidelijke info en bij twijfel of problemen heel snel geholpen !
Wix betrouwbare webite
Gebruiksvriendelijkheid
Wix is een drag-and-drop-websitebouwer, wat betekent dat je elementen zoals tekst, afbeeldingen en video's eenvoudig kunt slepen en neerzetten.
Het is geschikt voor beginners en vereist geen programmeerkennis.
Veelzijdigheid in ontwerpen
Wix biedt meer dan 800 professionele sjablonen die geschikt zijn voor verschillende soorten websites, zoals portfolio’s, blogs, webshops en zakelijke sites.
De sjablonen zijn aanpasbaar, zodat je een unieke website kunt maken.
Ingebouwde functies
Wix heeft ingebouwde tools, zoals SEO-optimalisatie, marketingfuncties en analysemogelijkheden.
Het biedt ook apps via de Wix App Market, waarmee je functies zoals boekingen, e-commerce of chat kunt toevoegen.
Geschikt voor kleine bedrijven en freelancers
Wix biedt e-commercefunctionaliteiten, zoals online winkels, betaalmethoden en voorraadbeheer, wat handig is voor kleine bedrijven.
Gratis optie beschikbaar
Er is een gratis plan waarmee je een eenvoudige website kunt bouwen en publiceren (met beperkte functies en een Wix-domein, zoals gebruikersnaam.wixsite.com).
Ze nemen meer van de rekening en ieder…
Ze nemen meer van de rekening en ieder jaar serieus omhoog en dan 30 euro voor een opzegtermijn brief hahaha dit is pure oplichterij
Wix is een supertool waar klantendienst…
Wix is een supertool waar klantendienst snel reageert.
PROficiat aan het team.
Prima service!
Handige tools
Handige tools, goede klantenservice - laagdrempelig gebruiksmogelijkheden - tal van mogelijkheden
Professionele hulp
Telkens wanneer ik een vraag heb word ik enorm goed en professioneel geholpen door de medewerkers van Wix. Er wordt telkens tijd genomen om tot een oplossing te komen. Ik ben uiterst tevreden over de klantenservice van Wix.
10/10 klantenservice door Frank en Mark
In een wereld van internationale bedrijven en onbereikbare, buitenlandse klantenservices is dit een verademing. Ontzettend fijn geholpen door Frank en later Mark m.b.t. restitutie van automatisch verlengd abonnement. Frank nam aan de telefoon alle tijd, gaf me tekst en uitleg, hielp me aan een mooie alternatieve deal en voorzag me zelfs nog van enkele adviezen op het gebied van vindbaarheid. Geld is inmiddels teruggestort, dat is ook buitengewoon fijn en klantvriendelijk. Dank!