Wix is voor mij als natuurfotograaf de oplossing omdat het bouwen van een website erg gemakkelijk gaat. Veel goede templates en oplossingen worden aangeboden door de AI die goede en duidelijk adviezen... Toon meer

Ik gebruik Wix als kleine ondernemer om digitale producten te verkopen. Kort na de lancering van een nieuw product bleek dat klanten niet goed konden inloggen en daardoor geen toegang kregen tot... Toon meer
⭐ 1/5 – Blijf hier ver vandaan Ik gebruik Wix inmiddels al ongeveer een half jaar en mijn domeinnaam is nog steeds niet live. Al maanden krijg ik alleen de melding: “Domain is connectin... Toon meer
Ik werk al ruim 10 jaar met Wix, ben er erg tevreden over! Het kost wat, maar je krijgt ook wat: modules groeien mee met ontwikkelingen en nieuwe technieken, updates en certificaten worden automatisch... Toon meer
- Softwarebedrijf
- Webdesigner
- Webhostingbedrijf
Over wix.com
About Us
Wix is a website creation platform that helps individuals, entrepreneurs, and businesses build and manage their online presence from one place. Whether you're launching a small business website, creating an online store, showcasing a portfolio, publishing a blog, or offering online bookings, Wix provides the tools needed to get started and grow.
You can create a website with Wix Harmony, Wix's AI website builder, which generates a personalized website based on your goals, business information, and design preferences. Users who prefer a more traditional approach can start with professionally designed templates and customize every aspect of their site using Wix's intuitive drag-and-drop editor.
Beyond website design, Wix includes the essential services needed to run a website, including hosting, security, domain registration with access to 400+ TLD options, SEO tools, analytics, and marketing capabilities. Businesses can manage appointments, accept payments, sell products, connect with customers, and oversee their operations without relying on multiple platforms.
AI is built throughout the Wix platform to help users create website content, generate images, improve SEO settings, produce marketing assets, and streamline everyday tasks. For advanced users, Wix also offers development tools that enable deeper customization and the creation of custom web applications.
Millions of users worldwide use Wix to build websites, establish their brands online, and manage digital business operations from a single platform.
Key Wix features:
- AI website creation tools for businesses, creators, and professionals
- Flexible drag-and-drop website editor
- Professionally designed website templates
- Domain search and registration services
- Secure website hosting with built-in protection
- SEO and online visibility tools
- AI-powered content and image generation
- eCommerce tools for online selling and multichannel commerce
- Appointment scheduling and booking management
- Blogging and portfolio website functionality
- Website analytics and performance tracking
- Mobile app for managing your website on the go
- Advanced developer tools and custom application capabilities
Wix.com

500 TERRY A FRANCOIS BLV, 94158, San Francisco, Verenigde Staten
- www.wix.com/contact
- www.wix.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfecte klantenservice
Perfecte klantenservice. Er werd met me meegekeken, instructie filpmjes werder ter plekke opgenomen. Heel geduldig begeleidt. Top!
probleemje met abonnment voor shop creeeren
Had een probleempje om bepaalde dingen te verwijderen en vond niet hoe het moest. Ze hebben me stap voor stap uitgelegd hoe en gaven me een tip om google in te zetten om gevonden te worden, maar ik heb daar geen ervaring mee. de persoon zei me daar gratis te kunnen bij helpen en ga dus volgende week hiermee aan de slag.
Van Vista naar Wix en Hover
Update, Nadat ik 2x een afwijzende mail had gekregen met de tekst in het klein genomen " zoek het uit". Ben ik toch teruggebeld door Leendert. Wat een verademing! Wat heeft hij de tijd genomen om dingen uit te zoeken! Het probleem is dan nog wel niet opgelost, onze website is nog steeds niet zichtbaar ( nu al een maand!) Hover heeft de site in quarantaine gezet, en omdat er te laat is betaald ( wat wij dus niet wisten!) Zouden we in mijn ogen " losgeld" moeten betalen. Maar er is mij beloofd dat hier snel een oplossing door Wix/ Leendert komt! De communicatie is zeer slecht geweest, en we zijn blij dat het nu wel wordt opgepakt. Voor nu nog maar 4 sterren, Leendert krijgt er van ons 10!
Ook wij zijn na jaren klant bij Vista naar Wix overgezet. Communicatie hierover is zeer slecht geweest. Maar hoera, na wat gedoe, website weer online. Nu halen ze een paar maanden geleden ineens het jaarbedrag van de rekening ( €264!!!) En de website op zwart!! Blijkt dat ik ineens met de domeinnaam bij Hover te zitten. Na een hoop gedoe, afgelopen weekend 15 dollar naar Hover overgemaakt. En het had vandaag inorde moeten zijn! NOT. Ik krijg vanmiddag een slap e-mailtje dat de domeinnaam bij truscow ( of zoiets) onder is gebracht!!! Terwijl dit afgelopen weekend nog bij Hover was.. ( bij Hover spreken ze ook over Vistaklanten!!)
Ik ben nu inmiddels bijna 3 weken aan het stoeien, eerst bij Vista ( kunnen niks doen) toen bij WIX ( halen € 262 van de rekening en kunnen ook NIKS doen) Nu Hover betaald, waar de website ook te zien was, maar niet is gepubliceerd omdat ze op de betaling zitten te wachten ( die ik afgelopen zaterdag heb gedaan!!) En nu krijg ik weer het bericht dat het bij een andere domeinbeheerder zit!! Bespaar je dus de ellende en begin niet bij dit bedrijf. Veel geld betalen voor een website die op zwart staat!
En ik ben een leek, ik heb geen idee hoe ik bij wix kan weggaan, ik wil namelijk de website behouden. Maar ik kan anderen wel behoeden. DOE HET NIET!!!
Wederom heel goed geholpen door de…
Wederom heel goed geholpen door de support afdeling!
Dank je wel!
Zeer slecht
Zeer slecht, als je gesloten pagina's op je site hebt alleen voor leden heb ik ervaren dat iemamd mijn content verspreid op het internet. Dit was niet de bedoeling en heeft mijn veel schade aangericht zakelijk en privé. Als je ze er mee confronterend, zeggen ze dat er zo veel mensen werken en ze niet meer reageren of wordt de verbinding verbroken. Gewoon jaloezie van deze medewerkers! Ook moest ik mij legitimatiebewijs uploaden,ander kon ik niet verder aan mijn sitewerken wat ik heel raar vond. Ik heb mijn site waar ik 3 maanden erg veel energie ik heb geduwd verwijderd, geen vertouwen meer!! Kijk uit met de organisatie..
Teleurgesteld
Het is website die mooie dingen kn ontwerpen. Maar ik dacht dat ik gratis of voor weinig geld een webshop kon starten, dat bleek mis. En tijdens het designen van de webshop wilde ik elementen toevoegen die wekenlang bleven laden en er nooit in zijn gekomen. Ik ben zeer teleurgesteld en ga op een andere site een webshop maken.
jaren tevreden klant
Nu al een paar jaar klant. Zeer tevreden. Via mail en chat wordt je vlot geholpen. Website staat altijd online, ondervindt geen problemen of iets. Makkelijke templates die in te vullen zijn door mensen die geen technische website kunnen bouwen. Dus zeker een aanrader als je op zoek bent naar een hosting
Fijne en snelle klantenservice
Snel een correct antwoord ontvangen
Super veel functies
Super veel functies, veel meer dan ooit gedacht. Eenvoudig genoeg zonder programmeerkennis. En...een hele fijne klantenservice, lekker makkelijk via de chat!
Goed, snel, deskundig
Heel erg goed geholpen door Mark van de helpdesk. Waar ik vooral door verrast was, was de snelheid: ik was binnen 1 minuut al aan de beurt. Dat zie je niet vaak....
Mark heeft mijn probleem snel verholpen en checkte in 1 ruk door ook nog wat andere zaken...Heel blij!
Ik ben er beduusd van hoe snel en goed…
Ik ben er beduusd van hoe snel en goed ik werd geholpen door Mark van de klantenservice. Meestal zit je uren in de wacht. Ik werd meteen geholpen, en Mark heeft alles opgelost. Heel blij mee!
Kundig geholpen!
Ik had problemen met weergave mobiele versie. Op de chat geholpen door een zeer vriendelijke dame en na 45 minuten hadden we het opgelost. Blij mee! In het Nederlands ook. De editor zelf is ook fijn om mee te werken.
Snelle hulp bij vragen.
Mega tevreden!
Ik gebruik Wix nu al twee jaar als platform voor mijn webshop maar zodra ik een probleem of vraag heb word ik ontzettend snel en super behulpzaam te woord gestaan. Het probleem wordt altijd opgelost en niks is teveel gevraagd. Ben mega tevreden over Wix :)
wat een ongelofelijke rot site werkt…
wat een ongelofelijke rot site werkt voor geen meter als je niet betaalt
Slechte klantenservice
Mijn abonnement werd na twee jaar automatisch verlengd, 14 dagen voor het verlopen ervan. Ik werd hiervan niet op de hoogte gebracht, en ook niet van de gigantische prijsstijging ten opzichte van wat ik voor mijn eerste abonnement had betaald. Gedurende 14 dagen kan je dit nog opzeggen, maar ik was te laat. Mijn aanvraag om terugbetaling werd afgewezen zonder extra uitleg. Ik vind deze klantenservice heel slecht en zou Wix aan niemand aanraden.
Met Wix maakte ik mijn professionele website
Wix is vlot te gebruiken door wie geen expert is in websites maken, het biedt enorm veel functies en de resultaten ogen prachtig! Ik ben dol op de website die ik zelf bouwde met Wix!