Wix is voor mij als natuurfotograaf de oplossing omdat het bouwen van een website erg gemakkelijk gaat. Veel goede templates en oplossingen worden aangeboden door de AI die goede en duidelijk adviezen... Toon meer

Ik gebruik Wix als kleine ondernemer om digitale producten te verkopen. Kort na de lancering van een nieuw product bleek dat klanten niet goed konden inloggen en daardoor geen toegang kregen tot... Toon meer
⭐ 1/5 – Blijf hier ver vandaan Ik gebruik Wix inmiddels al ongeveer een half jaar en mijn domeinnaam is nog steeds niet live. Al maanden krijg ik alleen de melding: “Domain is connectin... Toon meer
- Softwarebedrijf
- Webdesigner
- Webhostingbedrijf
Over wix.com
About Us
Wix is a website creation platform that helps individuals, entrepreneurs, and businesses build and manage their online presence from one place. Whether you're launching a small business website, creating an online store, showcasing a portfolio, publishing a blog, or offering online bookings, Wix provides the tools needed to get started and grow.
You can create a website with Wix Harmony, Wix's AI website builder, which generates a personalized website based on your goals, business information, and design preferences. Users who prefer a more traditional approach can start with professionally designed templates and customize every aspect of their site using Wix's intuitive drag-and-drop editor.
Beyond website design, Wix includes the essential services needed to run a website, including hosting, security, domain registration with access to 400+ TLD options, SEO tools, analytics, and marketing capabilities. Businesses can manage appointments, accept payments, sell products, connect with customers, and oversee their operations without relying on multiple platforms.
AI is built throughout the Wix platform to help users create website content, generate images, improve SEO settings, produce marketing assets, and streamline everyday tasks. For advanced users, Wix also offers development tools that enable deeper customization and the creation of custom web applications.
Millions of users worldwide use Wix to build websites, establish their brands online, and manage digital business operations from a single platform.
Key Wix features:
- AI website creation tools for businesses, creators, and professionals
- Flexible drag-and-drop website editor
- Professionally designed website templates
- Domain search and registration services
- Secure website hosting with built-in protection
- SEO and online visibility tools
- AI-powered content and image generation
- eCommerce tools for online selling and multichannel commerce
- Appointment scheduling and booking management
- Blogging and portfolio website functionality
- Website analytics and performance tracking
- Mobile app for managing your website on the go
- Advanced developer tools and custom application capabilities
Wix.com

500 TERRY A FRANCOIS BLV, 94158, San Francisco, Verenigde Staten
- www.wix.com/contact
- www.wix.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed geholpen…
We zijn bezig met een nieuwe website dit is erg gebruiksvriendelijk. We zijn goed geholpen door de klantenservice
Zeer klant onvriendelijk
Ik had een product aangeschaft en kreeg geen contact met de zogenaamde 'klantenservice' Toen ik aangaf het product niet meer te willen en een terugbetaling aanvroeg conform de procedure die ze zelf aangaven, kreeg ik wel snel een reactie: verzoek om terugbetaling afgekeurd.
Topservice dame klantenservice
Dame van de klantenservice heeft mij geholpen vanaf iets voor 6 pm en 45 minuten na sluitingstijd. Enorm geduld en hele goede hulp. Zeer vriendelijk en bekwaam. Verdient een verhoging! Bedankt mevrouw!
Goede klantenservice!
Er zaten een aantal fouten in mijn website en ik kon maar niet achter halen hoe het kwam. Nadat ik contact had opgenomen met de klantenservice ben ik via de chat heel goed geholpen door Patrick!
SLECHT !
SLECHT !
Ik wacht al 3 maanden op een beloofde terugbetaling van mijn abbonement. Het gaat om meer dan 200 euro en ze stellen het continu uit. Elke week mail ik en krijg in als antwoord dat ze er zo snel mogelijk achteraan gaan. Maar vervolgens duurt het weer een week.
Totaal niet professioneel.

Wix houdt nu langer dan een maand 45 procent van geld achter
Mijn laatste recensie is van 16 januari, Even een kleine update: Wix houdt nog steeds 45 procent van ons geld achter sinds 24 december. Op 3 januari hebben wij alle informatie aangeleverd inclusief screenshots. We hebben bevestiging van Wix dat we alles hebben aangeleverd. Vandaag, 3 weken nadat ze de info al hebben ontvangen, vraagt Wix doodleuk of we de info die we via screenshots hebben aangeleverd willen aanleveren in een excel bestand. En nog geen enkele concrete info dat als ze dat hebben ontvangen we binnen x-dagen krijgen uitbetaald. Let vast op, mijn vorspelling is dat er echt een nietszeggende reactie van Wix gaat volgen hieronder.

superveel verborgen kosten
Je moet voor alles bijbetalen en kan een groot deel van de code niet wijzingen en niks exporteren.
Ook zijn er een heleboel features die niet bestaan in wix en of alleen een heel basic versie ervan beschikbaar is in de versie waarvan ze wel adverteren dat het erin vervat zit maar dan is dit zo basic dat het niet nuttig is om te gebruiken tenzij je weer bijbetaald.

Geweldige website
Wel wat een bende oplichters
Zaak is opgelost en ter minne geregeld .

Van Vistaprint naar Wix
Zit nu via Vistaprint ineens bij Wix sinds die tijd gaat van alles fout. Website gaat zomaar uit de lucht of is ineens in het Engels
Moet alles zelf aanpassen met andere betalingsdienst domeinnaam verhuizen en allemaal zonder communicatie. Krijg nu ook de mails in het Engels!!! Klantenservice van Wix ook terwijl ik een Nederlandse website heb in Nederland. En de prijs ook zomaar zonder aankondiging verhoogd met 80% van €14 naar ruim €25 Al met al een zooitje.
Gisteren stond op mijn website al mijn tekst in één grote hutspot van woorden die nergens op sloeg.
En de reactie hieronder zegt ook genoeg wat een droeftoeters

Antwoord van wix.com
Fijne menselijke kant bij support, naast goed platform
Bijzonder tevreden over de heel menselijke kant die de support-medewerkers van WIX deze week hebben laten zien.
Dan ook nog de supervriendelijke technische support van een weekje of zo geleden...
... en feit dat ik het prettig werkbare platform en de mogelijkheden die het me biedt sowieso al erg fijn vind...
Alle 5 sterren waard!
De laadsnelheid is een minpunt
De laadsnelheid is een minpunt, functionaliteit beperkt en performance gemiddeld. Voor een papa en mama oplossing met lokale klantjes lekker handig en per maand betalen. Voor grotere landelijke en internationale websites met evt meerdere pagina's die een goed publiek willen trekken minder geschikt. Voor SEO en ranking minder geschikt.

Heel erg slecht
Heel erg slecht, ik kon een klant al niet uitnodigen en nu zit ik met het volgende probleem.. namelijk het domein lukt niet gekoppeld en nu moet mijn klant mailen? Zeer onprofessioneel, al meerdere mails gestuurd en geen snelle/ bruikbare reacties ontvangen.

Antwoord van wix.com
jammer dat ik 1 ster moet geven om een…
jammer dat ik 1 ster moet geven om een review te mogen schrijven maar mijn ervaring met WIX.COM zijn ronduit slecht, ze zijn niet goed te bereiken en als je ze kan bereiken is de klantenservice niet erg bereid om te helpen

Antwoord van wix.com
Doorslaggevende steun in een vervelende situatie
Ik ben WIX (en dan vooral Frank bij het Nederlandse team in Ierland) erg dankbaar voor de verregaande geboden steun in een zeer vervelende sitiuatie.
Ik bevind me nog steeds midden in een gedwongen verhuizing van onze 3 websites (eigen, echtgenoot en bedrijf, resp. 14-9-2 jaar oud) omdat de oude provider niet meer voldeed.
Veel rompslomp met handmatig hele pagina's overzetten, inboxen kwijt, back-up moeten maken en domeinverhuizingen.
Ik heb deze zeer ingrijpende stap alleen durven zetten dankzij de zeer geduldige, precieze en gedetailleerde uitleg en hulp van Frank over de diverse aspecten.
Betrouwbaar en vrij makkelijk te beheren
Ik werk al ruim 10 jaar met Wix, ben er erg tevreden over! Het kost wat, maar je krijgt ook wat: modules groeien mee met ontwikkelingen en nieuwe technieken, updates en certificaten worden automatisch bijgewerkt, overzichtelijke analyses. Mijn sites zijn nog nooit gehackt, er komt geen spam binnen via inschrijfformulieren. Relatief makkelijk te beheren en veel extra opties. (o.a. blog/nieuwsbrief/betaal/content modules).
34,64 betaald als particulier bij…
34,64 betaald als particulier bij goedkoopmieren en het geld is gewoon WEG. Verkoper geen bevestiging, ik niets ontvangen via de mail ronduit chaos.

Persoonlijke hulp
Persoonlijke hulp bij een probleem op mijn (gratis) website. Vriendelijk te woord gestaan en ook via instagram goed geholpen. Ik dacht dat dit een site was zoals facebook of twitter waarbij je onmogelijk contact kan zoeken maar ik heb de klantenservice als positief ervaren.
Als ontevreden gebruiker van WIX wil ik…
Als ontevreden gebruiker van WIX wil ik graag mijn ervaringen delen. Helaas kan ik niet anders dan mijn teleurstelling uiten over de klantenservice van dit platform, die me niet alleen in de steek heeft gelaten, maar zelfs niet eens heeft gereageerd op mijn verzoeken. Als gevolg hiervan heeft mijn webwinkel aanzienlijke inkomsten verloren, en dat is ronduit frustrerend.
Het begon allemaal toen ik besloot om mijn webwinkel op te zetten met WIX. Ik had gehoord dat het een gebruiksvriendelijk platform was met vele handige functies.
Ik nam contact op met de klantenservice van WIX in de hoop dat zij mij zouden kunnen helpen met een probleem dat ik had (dat makkelijk te regelen is). Helaas was de reactie van de klantenservice buitengewoon teleurstellend. Niet alleen duurde het lang voordat ik een reactie ontving, maar de antwoorden die ik kreeg waren vaag en onbehulpzaam. Ze leken totaal geen begrip te hebben voor de urgentie van mijn situatie.
Ondanks mijn herhaalde pogingen (over een periode van 3 maanden) om mijn zorgen kenbaar te maken, bleven de reacties van WIX uit. Mijn e-mails en verzoeken werden volledig genegeerd, en dit is simpelweg onaanvaardbaar voor een bedrijf dat beweert klantenservice hoog in het vaandel te hebben staan. Ik voelde me in de steek gelaten en machteloos, en het gebrek aan communicatie vanuit WIX heeft mijn vertrouwen in hun diensten ernstig aangetast.
Het meest ontmoedigende aspect van deze hele ervaring is het feit dat mijn webwinkel aanzienlijke inkomstenverliezen heeft geleden als gevolg van de problemen die ik had met WIX en het gebrek aan ondersteuning dat ik ontving. Als ondernemer is dit een enorme klap, en ik had gehoopt dat WIX mijn partner zou zijn in het succes van mijn bedrijf. Helaas heeft hun nalatigheid me in plaats daarvan veel geld gekost.