Woodstock Guitars Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sikke en skøn butik! Det må være den fedeste guitarbutik i København. Meget ubeslutsomme jeg, skulle finde mig en ny guitar, og den søde unge ekspedient, tog sig al tid i verden og lod mig prøve nær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god service, åben og venlig betjening. Let at tale med, lyttende og opmærksom. Meget vidende. Man havde god tillid til at sende sin guitar fra København til Århus for at blive lavet på værk... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet flere gange i Woodstock Guitars. Sød, venlig og seriøs behandling af både mine forspørgsler og andet. Masser af tid og råd fra Ejeren af butikken, og klart et besøg værd. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ahhhhh endelig fandt jeg tiden og tog til Aarhus fedeste og hyggeligste baggårds butik - Woodstock. Hvor befriende at befinde sig i en butik hvor personalet brænder for de produkter de sælger! En... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Muziekinstrumentenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Woodstock Guitars - nok Danmarks bedste rock 'n roll-gearkælder

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

EN KUNDE DER ER FULDT UD TILFREDS!

EN KUNDE DER ER FULDT UD TILFREDS!!

jeg to til århus (bor 100 km væk) i dag for at få justeret min guitar (har købt en SG standard for et halvår siden) Havde en gratis justering til gode. fik af vide den gratis justering kun var en måned og man oprigtigt skulle bestille tid. Ejeren sagde til mig at de ville lave det gratis og de gik nærmest igang med det samme!! Det kalder jeg sgu for kundeservice!! Hvis jeg kunne give flere stjerner på trustpilot, så havde jeg gjordt det =)

Overvejer du at købe en ny guitar, så gør det i woodstock!! =)

23 april 2021

Excellent service

Excellent service, always interesting guitars to be found. Woodstock Guitars definitely know what they're doing!

20 april 2021

Venlig og kompetent betjening

Venlig og kompetent betjening. Gedigent udvalg af middel til top brands hvor de i reglen også har de dyre modeller hjemme.
En fornøjelse at handle der!
Også 1. klasses job, rådgivning og vejledning fra værkstedet som jeg har benyttet et par gange til setups og en enkelt gang truss roden skulle skiftes på en strat. Ved sådan en operation måtte jeg stole på deres faglighed, som jeg vurderer er høj!

25 februari 2021

Virkelig god service

Virkelig god service, åben og venlig betjening. Let at tale med, lyttende og opmærksom. Meget vidende. Man havde god tillid til at sende sin guitar fra København til Århus for at blive lavet på værksted.
Resultatet er overlegen kvalitet (båndskift plus indstilling af guitar m Floyd Rose).
Utrolig dejlig at spille på, plus man mærker at guitaren har fået nyt liv.

24 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Woodstock er en vidunderlig oase i en ørken af nethandel

Jeg ledte efter en Wah pedal (Ja, jeg var ung i 70erne), og fik at vide i Woodstock, at "Nej, der må vi melde pas - det har vi simpelthen ikke". Vi snakkede lidt videre, og jeg nævnte, at jeg havde været godt tilfreds med Carl Martin - og vi undersøgte, om de har en. Jep, der var gevinst, men den var lidt kostbar, så jeg måtte tygge på det. Efter at have tygget, skrev jeg en mail og bad, om de ville skaffe den hjem. Det gjorde de, uden forudbetaling, på trods af, at wah-pedaler ikke er en del af sortimentet. Den kom dagen efter (hvilke guder Woodstock i Kbh beder til ved jeg ikke, men at få Postnord til at levere dagen efter er ren magi!)

Den viste sig desværre, meget mod forventning, at have en defekt, så vi aftalte at jeg skulle komme ind med hele pedalboardet og gennemgå det. Det blev gjort, meget kompetent, pedalen adskilt, fejlsøgt og derefter røg den retur til Carl Martin.

Hos Woodstock i Kbh er der super betjening, gode vibes, fabelagtigt udvalg, tillid til folk, og ikke noget instrument-mærke-jegvednokbedst-musikersnobberi. Husk at handle i din Woodstock butik, gå ikke til tyskeren, for ellers forsvinder dette skønne, træduftende, vellydende vandhul i en ørken af nethandel, der breder sig mere og mere.

20 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top notch service and communication

Top notch service and communication. They made a long-distance international sale easy, which is no small task. Very fair prices as well. my thanks for Soren Sarstrup and the team at Woodstock Guitars, I hope to do business with you all again.

9 december 2020

Achat guitare

J'ai trouvé une Schecter C-1 Custom FR sur le site de Woodstock Guitars et c'est une guitare assez difficile à trouver. J'ai échangé quelques mails avec Soren pour le paiement et la guitare a été livrée en Belgique quelques jours plus tard en parfait état.
Merci à Soren pour le suivi !

2 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god rådgivning, service og priser

Man får en fremragende rådgivning og service hos Woodstock Guitars. Priserne er fuldt konkurrencedygtige og de nævnte endda selv, at de har prismatch. Det kan med andre ord ikke betale sig at handle i udenlandske netbutikker og personligt vil jeg også meget hellere handle i en dansk butik, hvor man kan prøve og se den guitar man vil købe.

17 december 2019

Fremragende service!

Jeg har lige fået min første AMP, og købte den selvfølgelig her... ingen tøven. God service og vejledning, specielt for nybegyndere som mig:) Det er ikke sidste gang at jeg tager derind. Fem stjerner uden tvivl.

10 december 2019

Super fed forretning

Super fed forretning, masser af vintage guitarer, rigtig god betjening, Guitarene må prøves og spilles på....., De er altid villige til at tage brugte instrumenter i bytte, også til en pris der er god.....Klart Danmarks bedste musikbutik, også er der altid kaffe på kanden, Keep up the good Work, tror snart jeg skal have købt en ny guitar....

23 oktober 2019

Venlig og kompetent betjening

En fornøjelse at handle der!

23 oktober 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent service, selection and variety of both electric and acoustic guitars

The good people at Woodstock Guitars are welcoming and knowledgeable at what they do; I had a pickup post-installed in a guitar I bought there and recently also got my acoustic guitar "re-humidified" after not having been careful with where I kept it in the house. Got it back with a perfect set-up.
The selection of instruments is very good and there is a good flow of instruments in the shop which always makes a visit interesting.
Thanks!

21 oktober 2019