Vše špatně
Před více než dvěma lety jsem navštívila tuto kliniku kvůli mírnému vyhlazení vrásek pod očima. Byla mi doporučena kombinace PRP terapie s kyselinou hyaluronovou. Upozornili mě, že se mohou objevit mírné otoky, které však mají během několika dní odeznít. Nikdy předtím jsem netrpěla na otoky ani kruhy pod očima, a vzhledem ke zdravému životnímu stylu jsem žádné komplikace neočekávala.
Po aplikaci se však dostavily výrazné otoky pod očima a v oblasti tváří, doprovázené pálením a svěděním v místech aplikace. Klinika tvrdila, že je vše v pořádku a je to standardní proces. Po několika měsících mi byla aplikována injekce kortikoidů a hyaluronidase (aplikace jehlou povrchově bez jakékoliv profesionality!) Ani tento zákrok nezabral.
Namísto hledání řešení se klinika začala stavět do defenzivy a obviňovala mě, že jsem otoky měla již před zákrokem. Přístup byl arogantní, komunikace nepříjemná, a bylo zřejmé, že jakmile nastane komplikace, chybí nejen odbornost, ale i ochota problém řešit. Klinika mi již nijak nepomohla, a tak jsem se rozhodla situaci s nimi dále neřešit.
Po zákroku na původní klinice nejenže nedošlo ke zlepšení stavu pleti, ale naopak jsem utrpěla trvalé estetické poškození, které mě vizuálně zestárlo o několik let. Zvažovala jsem i plastickou operaci.
Nedávno jsem navštívila jinou, vysoce profesionální kliniku, kde mi byla diagnostikována fibróza po zánětu v postižených místech. Okamžitě mi byla zajištěna léčba – Subcize spolu s rozpouštěním ložisek kanylou. Přístup, odbornost i komunikace byly zcela nesrovnatelné s předchozí zkušeností.
Tuto kliniku absolutně nemohu doporučit. Pokud se cokoliv pokazí, nepomohou vám – chybí jim kvalifikace, zkušenosti i profesionální přístup. Z mé zkušenosti zde neplatíte za kvalitu, ale za riziko.
5 december 2024
Review zonder uitnodiging