Tegen beter weten in naar onze afspraak van 3 januari in Utrecht, Tenesseedreef 13 M gereden. Was een afslankstudio en nog meer wazige, maar er was niemand aanwezig. Afspraak al in april 2022 gemaak... Toon meer

Let op. Oplichters! Na het betalen van mijn aankoop geen enkele manier van communicatie meer gehad. Afspraak maken was niet mogelijk. Reacties op diverse mailtjes op meerdere mailadressen kwamen... Toon meer

Een foto laten maken in Groningen. Dame die de foto maakte wist niet hoe het apparaat werkte. Het was niet echt een plezierige ervaring. Vervolgens waren de fotos kwijt. Na meerdere malen contact... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos!!!!

Waardeloos!!!!
Zeer summiere opties tot inplannen, wordt vervolgens afgezegd en geen fatsoenlijke mogelijkheid tot opnieuw reserveren. Communicatie beroerd, niet tot meedenken in staat. Social deal benaderd voor restitutie en advies om geen deals meer met hen te sluiten.

19 mei 2022

Helaas ook slechte ervaring

Helaas ook slechte ervaring. Locatie in Utrecht lijkt ook niet te bestaan. Afspraak meerdere keer afgezegd door youririsfoto.nl en dan refund ‘niet meer mogelijk’.

17 mei 2022

Domper, lokatie wel vermeld, maar gewoon dicht.

Enorm enthousiast over het te maken product. Via Social deal een leuke aanbieding waarbij de shoot aangeboden werd in Groningen via de website van dit bedrijf. Helaas.....Groningen is gesloten en Zwolle ook...mensen uit het Noorden (ikzelf woon in Smilde) moeten dus een behoorlijk stuk onderweg om überhaupt een foto te laten maken. Aanbieding is geen leuke aanbieding op deze manier...voor mij een enorme domper. Communicatie met dit bedrijf was er wel maar heel zakelijk. Er werd niet meegedacht over eventuele opties. Ja een herroepingsformulier.

Social Deal was meer begripvol en heeft onmiddelijk de voucher gerestitueerd. Correcte en snelle service van Social Deal. Voor youririsfoto.nl van mij 1 ster, ondanks de prachtige voorbeelden op hun site en nog steeds mijn enthousiasme over het product.

12 mei 2022

Via social deal kun je je centen terug krijgen!

Niet eens 1 ster waard.

Ik kwam het tegen op social deal, ik dacht leuk probeersel, als het bevalt dan kunnen we meerdere producten bestellen (van de kids, of op sieraden)
Nou, dus niet.
(Ik zal op social deal ook nog zeker deze recensie even achter laten!)

We gingen foto's laten maken in een kapsalon(?!) in Antwerpen (16-04-‘22), we konden het eerst niet vinden ( geen reclame buiten ofzo) Die man zei al, ik hoop dat het me nog lukt want de volgende komen zo. (was 10 min te laat)

Afijn. Nadat mijn foto was gemaakt zag ik meteen al dat mijn oog er niet volledig op stond, maar dat ik mijn oog verder open had moeten houden. Ik dacht, dat zal wel niet uitmaken, want op dat stuk zal de ''explosie'' wel zijn. (we kozen voor 2 botsende irissen.) En als het wel had uitgemaakt, ga ik er vanuit dat meneer een nieuwe foto had gemaakt.

Toen kwam de proefdruk na een paar dagen, en ik zag dus meteen, aan de onderkant was de iris duidelijk bewerkt en doorzichtig. Ik drukte niet op bevestigen en gaf commentaar dat ik dit aangepast wilde hebben.
Een week later geen gehoor, ik mailde toen met de vraag hoe het er voor stond. Ik kreeg antwoord dat ik moest accepteren en dat het dan werd gedrukt, waarop ik weer zei dat ik een aanpassing heb aangevraagd.
Ik heb inmiddels 15 mailtjes ofzo met ze gewisseld. ( En dit trouwens allemaal in het Frans, Duits, Engels, en slecht vertaald Nederlands)

In de laatste mail kreeg ik als antwoord dat het aan mijn oog lag en niet aan de foto of bewerking, waarop ik vroeg de originele foto te zien. Dit mocht niet.
Ik zei daarop dat ik heb gezien dat mijn oog niet volledig op de foto stond, maar weer kreeg ik als antwoord '' Zoals ik al zei, we kunnen u de foto's niet sturen.''

Na tig email verkeer met waardeloze slecht Nederlandse antwoorden was ik er klaar mee, en heb ik de afdruk bevestigd, en mijn commentaar erbij gezet. Ik kreeg daarop weer een Franse mail met (wat ik denk) een bevestiging van de bestelling.

Slechte communicatie, resultaat niet wat het zou moeten zijn, ik heb groen/bruine ogen, en de iris op de foto was gewoon bruin.

Zonde van je geld.

Edit: inmiddels 21-06-2022, nog steeds geen foto ontvangen. Heb contact gezocht via mail, ik kreeg te horen dat ik voor €25 extra binnen een week een canvas variant opgestuurd kon krijgen, maar dat de poster nog lang kon duren.

Edit: 03-09-2022, foto nooit ontvangen, geld terug gekregen van social deal.
Social deal vertelde dat ze iedereen die er naar vraagt terug betalen, ivm veel klachten. En ze gaan niet meer met ze in zee.

10 mei 2022

Oplichting

1e afspraak werd 2dgn voor de afspraak afgezegd met de mededeling dat er contact opgenomen zou worden voor een nieuwe afspraak. Uiteindelijk nieuwe afspraak gemaakt, op de opgegeven tijd en adres aanwezig maar alles op slot. Blijkt dat locatie Groningen niet meer bestaat! Geen mail of mogelijkheid gehad de koop ongedaan te maken (was van te voren al betaald).
Niemand is bereikbaar, geen excuses of reactie op betichten.

8 mei 2022

Leuk idee, was leuk als het werkt

Naar Zwolle toe gereisd voor het maken van een foto, na zoeken stond het apparaat in een kapperszaak. Helaas werkte het apparaat niet eens en is daar geen contact over op genomen. Je verwacht op zijn minst een belletje zodat je niet voor niets daar naartoe gaat. Nu is het zonde van de tijd en de reiskosten. Kortom een grote teleurstelling. Het bedrijf is ook niet telefonisch bereikbaar om te overleggen over een oplossing, jammer dat dit onduidelijkheid met zich meebrengt.

6 mei 2022

Onbetrouwbaar bedrijf vanwege annuleren afspraken

Een bon gekocht voor Iris foto. Eerste afspraak werd op dag zelf geannuleerd vanwege 2 dagen systeem update. Tweede afspraak werd niet geannuleerd, maar locatie Groningen bleek te zijn gestopt (ondanks dat ik 5 dagen eerder afspraak nog had gemaakt). Toen afspraak voor 5 mei in Zwolle welke alsnog 1 dag van tevoren wordt geannuleerd. Oftewel, onbetrouwbaar bedrijf waar je eerst geld betaalt maar vervolgens geen afspraak kan maken.

4 mei 2022

Fijn bedrijf met goede communicatie

We vonden dit bedrijf via Facebook. Pas na betalen zagen we de vele negatieve reacties hier staan. Ik heb toen meteen een berichtje via Facebook messenger gestuurd om mijn geld terug te vragen. Ik kreeg 's avonds binnen 10 minuten antwoord of we ze een kans wilde geven dat er inderdaad startproblemen waren maar dat het nu opgelost zou zijn. We hebben ze de kans gegeven.
Afspraak gemaakt voor Utrecht vanwege goed kunnen parkeren daar. Dag voor fotoshoot kreeg ik een berichtje dat ze een storing hadden in Utrecht en of we naar Amsterdam konden komen. Dat hebben we maar gedaan. We kwamen daar in de brillenwinkel en kregen te horen dat de mevrouw die de foto's maakte verlaat was. 1000 maal excuses. We hebben braaf gewacht. Half uurtje later kwam de mevrouw inderdaad binnen en werden de foto's gemaakt, dit ging zeer professioneel, de foto werd ook goed bekeken voor we weg gingen.
2 dagen later hadden we de proefdruk binnen per mail. we wilden graag de ogen gewisseld hebben. 2 dagen later kregen we de juiste foto die ik heb goedgekeurd. 1 week later kregen we de melding dat de foto onderweg was. Vanuit Duitsland heeft het ongeveer een week geduurd voor we hem binnen hadden. Echt héél erg mooi. Kleuren kloppen met de ogen, zijn wel iets feller van kleur.
Omdat we een half uur hebben moeten wachten en we naar Amsterdam moesten kregen we de digitale versie per mail opgestuurd ter compensatie en werden de namen er gratis bij gezet. Daar waren we zeer blij mee.

Al met al een zeer goede ervaring met dit bedrijf, blij dat we ze een kans hebben gegeven.

En nee, we hebben geen aandelen in dit bedrijf.

28 april 2022

Wachten op nieuwe foto of geld terug

Begin maart foto laten maken van ons gezin. De proefdruk was enorm bewerkt. Volgens deze foto zouden wij als ouders beiden felblauwe ogen hebben en de kinderen beiden grijs. Komt totaal niet overeen met werkelijkheid helaad. We neigen als ouders meer naar groen-grijs en groen-blauw. De kleur groen kwam op geen enkele wijze naar voren, ook niet bij de kinderen. Hun kleuren ook totaal niet reëel. Meerdere mails gestuurd en het zou in behandeling genomen worden. We zijn inmiddels weken verder en geen reactie. Verzocht om geld terug. Als eind van deze week niet is opgelost. Nog geen reactie. De reclame lijkt mooi, maar komt (in Enschede in ieder geval) totaal niet overeen met de werkelijkheid. Wacht deze week maar weer af, maar gezien huidige ervaringen weinig vertrouwen.

28 maart 2022

Het duurde even, maar dan krijg je ook wat moois :)

Een hoop heen en weer gebeld met de klantenservice omdat er een aantal dingen niet zo goed waren gegaan. Na de eerste demo van de foto gezien te hebben was mijn oog behoorlijk wazig. Een nieuwe afspraak in kunnen plannen maar omdat ik wat langer moest wachten en ik reiskosten had gemaakt een upgrade gekregen van 40x50 naar 70x100. Erg goed opgelost. De tweede demo was vervolgens wel goed gelukt en erg snel opgestuurd. Helaas was de verkeerde demo afgedrukt, maar heb ik alsnog de goede versie opgestuurd gekregen. Nu heb ik een onjuiste versie die alsnog wel mooi in die ik niet wilde en een juiste versie die perfect is bewerkt hoe ik het wilde. Corine is een top vrouw die mij het hele proces heeft geholpen, zelfs in haar vrije tijd en na een operatie. Ze verdiend zonder twijfel een loonsverhoging en heeft echt zorg voor haar klanten. Een van haar collega’s uit duitsland (waar het hoofd van het bedrijf zit) beweerde nederlanders niet te vertrouwen, wat ik erg onprofessioneel vond en toen heeft Corine me alsnog geholpen en haar collega terecht gewezen. Het duurde even, maar dan krijg je er ook echt wat voor terug. Heel erg bedankt voor al je hulp Corine, in hoop dat YourIrisfoto inziet wat voor parel ze in huis hebben met jou!

28 maart 2022

Mooie glasplaat van 70x100 ontvangen

Mooie glasplaat van 70x100 ontvangen. Wij zijn erg blij met het resultaat, het is een Duits bedrijf maar de foto is gemaakt in Utrecht (shop in shop) Je krijgt een proefafdruk per mail en pas bij akkoord krijg je je afdruk. De glasplaat duurde wel 6 wk voordat we het hadden maar ze zijn per mail prima bereikbaar. Overigens is onze foto ook door een stagiaire gemaakt en was gewoon prima te doen. Jammer dat je geen foto kan plaatsen om het resultaat te kunnen delen

18 maart 2022

A.U.B. Niet doen.

Slechte service, doe jezelf een plezier en ga hier niet mee in zee. Geen communicatie mogelijk. Geloof de goede reviews ook niet want die komen uit Duitsland waar het bedrijf gevestigd zit, toevallig hè.

16 maart 2022

Dikke oplichters

Ik kreeg mijn bestelling binnen en er zit een barst in en de kleuren van onze ogen zijn onscherp (vooral de blauwe). Ik heb ze gemaild en ze zeiden tegen mij "de reden dat wij u een voorbeeld van de proefdruk geven is zodat u zelf goedkeuring moet geven op de foto. Sommige mensen willen liever onscherp" ik heb gezegd dat ik het heb goedgekeurd want ik dacht ze hebben expres onscherp gemaakt zodat ik geen kopie van de foto kon maken.
Wat betreft de barst: ze wouden door hun printshop laten kijken. Nadat ik ze gemaild heb dat ik het gewoon niet geloof dat sommige mensen liever onscherp willen (dat is dus totaal geen goede kwaliteit), hebben ze gezegd dat ik de kans heb gekregen om het beeld opnieuw te laten bewerken maar ik heb hun de drukvrijgave gegeven.
WTF ze wouden mij alleen helpen met de barst en nu zeggen ze dat ik mijn kans voor een nieuw beeld heb verpest. Wat een grap! 250 euro verspild! Jammer dat ik hier geen foto kan plaatsen, want dan kan iedereen het zien!

28 februari 2022

Leuk idee, slechte uitvoering en service

Vervolgens waren de fotos kwijt. Na meerdere malen contact te hebben gehad met youririsfoto heb ik eindelijk na twee weken de voorbeeldfoto's ontvangen, terwijl meermaals is aangegeven dat dit ongeveer 2-3 dagen zou zijn.
Het contact met youririsfoto was bijzonder vervelend. Meermaals is mij beloofd, nadat ik zelf contact had gezocht, dat ik terug gemaild of gebeld zou worden. Dit is tot vier keer toe niet gebeurd.

Zo'n foto is leuk, maar niet voor dit bedrag en helemaal niet met deze slechte service.
Het is het geld niet waard. Kan je beter zelf een scherpe foto maken en uitvergroten.

28 februari 2022

Wat een bizarre ervaring gister in…

Wat een bizarre ervaring gister in Utrecht! Bleek dat het zat in een pand van een afslankcentrum(!) met een stagiaire die op dag één werd losgelaten. Ze snapte er geen hout van, dat is haar als stagiaire natuurlijk niet te verwijten. Overigens werd ze wel steeds lieverd genoemd. Daarnaast kregen we te dealen met het tweelingzusje van de eigenaresse, ook vreemd toch? Het zelf moeten bijschijnen van verlichting, het verkeerde oog fotografeerde van mijn vriend en stellig bleef beweren dat het een perfecte opname was. Eenmaal de preview gezien vraag ik me af of dit werkelijk wel onze ogen zijn. Aangezien die van mij gifgroen zijn en de preview enorm veel blauwelementen bevatte. Of er wordt simpelweg veel te veel fotobewerking op los gelaten. En dat voor een bedrag van 100,- Schandalig gewoon!
Tot slot de opmerking dat ik bijzonder welkom was in het afslankcentrum, vrij vertaald, ik ben te dik?! Domweg kwetsend!

12 februari 2022

Is dit jouw bedrijf?