YourPlants Reviews

4,3

Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Toon meer

Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Toon meer

Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Toon meer

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Toon meer

1. Binnenplantleverancier
  2. Bloemenbezorging
  3. Bloemenmarkt
  4. Bloemist
  5. Cadeauwinkel
  6. Tuincentrum

De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb twee mooie planten binnen…

Ik heb twee mooie planten binnen gekregen, met vazen met lampjes erin. Ze staan nu heerlijk te stralen op tafel. Echte eyecatchers!

9 april 2021

Antwoord van YourPlants

Dankjewel voor je review! Leuk dat je voor de plantjes met led-verlichting hebt gekozen. Heel veel plezier ermee!

Team YourPlants.nl

Mooie plantjes in leuke potjes

Mooie plantjes in leuke potjes! Tevens goed bezorgd! We gaan zeker meer bestellen.

9 april 2021

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor je review! We zien je graag snel terug in onze webshop :)

Ontzettend goeie service

Ontzettend goeie service, planten zitten enorm goed en professioneel verpakt in op maat gemaakte dozen. Levering ging erg snel. Een van de plantjes had binnen zeer korte tijd besloten het leven op aarde te beëindigen. En zelfs daar hebben we compensatie voor gekregen in de vorm van een nieuw plantje!

Super!

7 april 2021

Antwoord van YourPlants

Dankjewel voor je uitgebreide review! Fijn dat de nieuwe plant wel in orde was. Hopelijk blijft die wat langer onder ons. Veel plezier met je bestelling!

Snelle en zorgvuldige levering

Ik belde een Clusia in vaas met led-lampjes. Keurige verpakt en snel bezorgd.
Blij mee!

6 april 2021

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je review! Veel plezier met de Clusia plant!

Prachtige theeplant

Prachtige theeplant! Snel en fraai verpakt bezorgd.

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor je review! Heel veel plezier met de theeplant en uiteraard met je eigen thee maken :)

Top!

Fijne duidelijke website, snel geleverd in een goede verpakking en de plantjes zijn super mooi!

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor je review! Fijn dat alles in orde was. Veel plezier met de plantjes!

Team YourPlants.nl

Top ervaring met YourPlants!

Een fantastisch aanbod aan prachtige ecosystemen. Snelle levering en alles heel goed verpakt! YourPlants zal voor de toekomst de eerste webshop zijn die ik zal bezoeken wanneer ik weer groen wil toevoegen in huis.

Antwoord van YourPlants

Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat alles in orde was. We zien je graag snel terug in onze webshop :)

Team YourPlants.nl

Mooie planten en uitstekende service

YourPlants levert mooie planten (veel keuze ook) en uitstekende service! Mijn huis staat inmiddels vol verschillende soorten planten, van normaal tot waterplant met ledlamp. Blij mee! :)

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je leuke review! Super tof dat je huis al vol staat met onze planten. :) We hopen je snel weer te zien op de website.

Ik ben super netjes te woord gestaan

Ik ben super netjes te woord gestaan
In de avonduren het was al om kwart over negen
Dank je wel ervoor

1 april 2021

Antwoord van YourPlants

Dankjewel voor je review! Heel graag gedaan en ik hoor het graag of alles goed gaat met de plant. :)

Team YourPlants.nl

De plantjes werden heel snel en goed…

De plantjes werden heel snel en goed verpakt geleverd.

30 maart 2021

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je review, fijn dat alles goed geleverd is! Veel plezier met de plantjes :)

Team YourPlants.nl

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, na 1 werkdag al.
Duidelijke website. Hele stevige verpakking en mooie kwaliteit plantjes. Kortom: dik tevreden

25 maart 2021

Antwoord van YourPlants

Fijn dat je alles zo snel in huis had! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met je plantjes!

Team YourPlants.nl

Ideaal en perfecte kwaliteit; aanrader!

Het bestelproces is echt prettig en het wordt perfect afgeleverd op een hele korte termijn. De planten zijn echt van goede kwaliteit. Aanrader!

25 maart 2021

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je mooie review! Ik hoop dat je medewerkers blij zijn met de plantjes :)

Voor herhaling vatbaar

Alles verliep soepel. Heldere website, mooie producten, snel en goede levering!

23 maart 2021

Antwoord van YourPlants

Fijn dat alles goed bezorgd is! Dankjewel voor je mooie review en we zien je graag terug in onze webshop!

Super!

Ik heb inmiddels 2 'ecosystemen' en een 'waterplant' in huis. Alles werd super snel geleverd en ziet er stijlvol en mooi uit!

23 maart 2021

Antwoord van YourPlants

Dankjewel voor je review Yolanda. Fijn dat je tevreden bent met de ecosystemen en de waterplant! :)

Leuk kadoidee

Leuk kadoidee, mooie vormgeving en prima verpakt, ook snel verzonden. Ik ben zeer tevreden.

18 maart 2021

Antwoord van YourPlants

Wat fijn dat je tevreden bent! Heel erg bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling.

Let op insecten

Website, bestellen en bezorging ging goed. Niets op aan te merken.

Mijn thee plantje kwam wel vol met bladluis die vervolgens oversprong naar andere planten. 2 er van zijn bijna niet meer te redden. Jammer.

18 maart 2021

Hoi Gied,

Dankjewel voor je review. Wat naar dat er een plant is geleverd met bladluis. Dat is zeker niet de bedoeling. Ik heb geregeld dat er een nieuwe plant naar je wordt toegestuurd. Ik zou deze plant dan niet meer bij de andere planten plaatsen. De nieuwe theeplant ontvang je zo snel mogelijk van ons.