Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Toon meer
Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Toon meer
Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Toon meer
Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Toon meer
De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Antwoord van YourPlants
Ik heb ook een e-mail gestuurd over plant die niet aan verwachting voldoet, heb 70 cm besteld en de ontvangen plant is 45 cm. Nog steeds geen reactie, dat is niet goed.

Antwoord van YourPlants
Prima verpakt een hele mooie frisse anthurium en vaas . Nu een kleurig setje op mijn tafel Anthurium op water.
Hele mooie strelizia. Perfect ingepakt, helemaal onbeschadigd en snel verzonden.
Heel blij mee!

Antwoord van YourPlants
Ik had per ongeluk het verkeerde huisnummer ingegeven. Ik heb hier voor gemaild en nooit antwoord gekregen. Dan maar via de chat geprobeerd. Ze gingen dit proberen aanpassen en me op de hoogte houden. Ik heb niets meer teruggehoord. Dan maar geprobeerd via post NL toen ze het pakket hadden. Dit kon ook niet meer aangepast worden of geleverd worden in een post NL punt. Ik heb enorm veel moeite moeten doen om mijn pakketten uiteindelijk te ontvangen. Mooie planten maar ik bestel hier niet meer!!!

Antwoord van YourPlants
Voor de 2e x hier een plant besteld kan het iedereen aanraden . Planten zijn van zeer goede kwaliteit en na jaren nog steeds heel mooi.

Antwoord van YourPlants
Snel geleverd, goed verpakt, plant (cactus) zag er perfect uit. Super service, ben zeer tevreden.

Antwoord van YourPlants
Het waren zeer mooie planten.de verpakking was heel goed verzorgd. Kon niet beter. Levertijd was vrij kort.

Antwoord van YourPlants
Goedemiddag alle planten behalve de Aloe Vera hebben het goed doorstaan.Aloe Vera had op verschillende plaatsen beurzen plekken,er was zelfs un punt afgebroken.

Antwoord van YourPlants
Het zijn mooie planten, heel goed verpakt, alles zoals het moet zijn .

Antwoord van YourPlants
Goed verpakt lekker snel en zijn mooi alleen een beschrijving van verzorging en hoe de potjes moeten staan zou welkom zijn weet nu niet of kurkje er op of er af moet blijven

Ontving echt Verse planten in een goede verpakking thuis bezorgd was TOP 👍

Antwoord van YourPlants
Mooi product, duidelijke handleiding, goed verpakt en netjes tijdig geleverd

Antwoord van YourPlants
Zeer snelle levering, netjes en degelijk verpakt. Ook hele mooie, volle gezonde planten gekregen!

Antwoord van YourPlants
Duidelijke website, snelle levering en mooie planten. Ook werd ik via de chat vriendelijk geholpen

Antwoord van YourPlants
Zelfs de levering naar Frankrijk ging snel én vlekkeloos. Prachtige planten, netjes ingepakt, 0 schade.