YourPlants Reviews

4,3

Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Toon meer

Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Toon meer

Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Toon meer

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Toon meer

1. Binnenplantleverancier
  2. Bloemenbezorging
  3. Bloemenmarkt
  4. Bloemist
  5. Cadeauwinkel
  6. Tuincentrum

De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verkeerde levering, slechte service

Ik bestelde 2 ficussen, er werden 3 planten geleverd en kon niet zien welke mijn ficussen waren, dus alles teruggestuurd. Drie keer moeten mailen voor ik het antwoord kreeg dat ze geen ficussen hadden dus iets anders hadden gestuurd. Of ik alsnog andere planten wilde. Ik terug gemaild dat ik mijn geld terug wilde. Ook dat duurde lang. Ik bestel nooit meer bij yourplants !!

8 oktober 2022

Bezorging zou binnen 1-3 werkdagen…

Bezorging zou binnen 1-3 werkdagen zijn. Is ondertussen al 10 dagen. Contact geprobeerd opnemen geprobeerd via mail en messenger, nog geen reactie opgehad!
Ik ben bang dat de plant nooit meer komt en dat ik naar mijn geld kan fluiten.

4 oktober 2022

Beste Jasperina,

Bedankt voor het delen van je ervaring met YourPlants. We vinden het uiteraard heel vervelend dat je plant nooit geleverd is. Er is bij jouw bestelling inderdaad iets misgegaan met versturen waardoor de bestelling is zoekgeraakt bij PostNL. Daarom hebben we het aankoopbedrag aan je teruggestort. We hopen dat je ons in de toekomst weer een nieuwe kans geeft. :)

Team YourPlants.nl

Goede service, heel klantvriendelijk, fijne en duidelijke communicatie

15 september 2022

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor het schrijven van een review! We hopen dat je veel plezier hebt met je nieuwe plant en graag tot ziens in onze webshop! :)

Goed product

Goed product, goed verzorgd en., zeer verstandig in doos opgeborgen voor verzending!!!

20 september 2022

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de plant goed verpakt bij jou thuis is bezorgd. :) Ik wens je heel veel plezier met je bestelling en we zien je graag snel terug in onze webshop.

Mooie plant

Mijn plant is net bezorgd door post.nl super goed verpakt voor de reis van kwekerij tot aan de deur. Geen beschadigingen aan de plant. Mooie plant zoals op de afbeelding op de website ook de grote klopt. Top dus voor herhaling vatbaar.

10 september 2022

Beste Karin,

Heel erg bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat de plant nu staat te stralen in je huis. Ik wens je er heel veel plezier mee en we zien je natuurlijk graag terug in onze webshop!

90% Yourplants op mijn balkon

En alweer heb ik een hele mooie bestelling mogen ontvangen van Yourplants. Deze keer twee bamboe struiken, die weer netjes verpakt waren voor verzending. Deze staan nu weer mooi te zijn op mijn niet al te grote balkon, maar wel een balkon met 90% Yourplants ;-)

7 september 2022

Hoi Janneke,

Wat leuk om te horen dat 90% van je balkonplanten van onze kwekers komen! Daar zijn we natuurlijk blij mee. :) Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe bamboe struiken, en we zien je graag snel terug in onze webshop (dan zijn het straks 100% onze planten ;))!

de mooiste online plantenshop

yourplants is zeker de mooiste online plantenshop die wij kennen.
alles komt vers van de kweker binnen en de kwaliteit is super!

6 september 2022

Beste Ruud,

Heel erg bedankt voor je mooie review. Wat een mooi compliment en we zijn blij dat je tevreden bent met je planten. Ik wens je veel plezier met de bestelling en graag tot ziens in onze webshop!

Team YourPlants.nl

De levering was niet volledig

De levering was niet volledig , er ontbrak 1 agapanthus. Na contact met Yourplants, werd belofte gedaan om contact op te nemen met de kweker. Sindsdien niets meer gehoord. Plant is nog altijd niet geleverd.

29 augustus 2022

Hoi Jo,

Bedankt voor je review over YourPlants. Dit was een zeer populaire tuinplant en helaas was er eentje niet meer beschikbaar bij de kweker. We hebben deze uit je bestelling gehaald en het bedrag gelijk aan je teruggestort. Ik hoop dat je alsnog veel plezier hebt van de andere planten!

2 planten besteld

Er is een passende oplossing gevonden bedankt!
2 planten besteld. Helaas was er 1 niet zoals ik verwacht had. Helaas na enkele mails en berichten via de site of instagram. Geen antwoord meer gehad.
Wel op de eerste mail. Maar daarna niet meer.

27 augustus 2022

Hoi Emmelie,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend dat er een plant bij zat die niet helemaal in orde was, maar goed om te horen dat er een passende oplossing is gevonden. Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze webshop!

Van uitkiezen

Van uitkiezen, bestellen, bezorgen .
Alles duidelijk en mooie plant .

25 augustus 2022

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je review, fijn dat je blij bent met je nieuwe plant en dat alles goed is verlopen met de bezorging. Heel veel plezier met je nieuwe aanwinst en we zien je graag terug in onze webshop!

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt dat je een review hebt geschreven. Fijn dat je tevreden bent met de plant. Ik wens je veel plezier met je bestelling en natuurlijk graag tot ziens in onze webshop!

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor het schrijven van je review! Wat fijn dat de plantjes er goed uit zien. Ik wens je veel plezier met je nieuwe groene vrienden en we zien je graag snel terug in onze webshop.

Goedr kwaliteit planten!

11 augustus 2022

Hoi Frank,

Heel erg bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de planten van goede kwaliteit zijn. Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot ziens in onze webshop!

Digitale cadeaubon

Cadeaubonmail was bij ontvanger in spambox terecht gekomen. Notificatie voor de gever als mail geopend wordt door de ontvanger zou handig zijn geweest. Cadeau was nu bijna verloren gegaan! Kwaliteit van de planten zelf is top!

30 juli 2022

Hoi Nicole,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend dat de cadeaubon in de spam folder terecht is gekomen. Helaas hebben wij geen invloed op hoe de ontvanger zijn of haar spamfilter heeft ingericht, dus kan dit een keertje gebeuren. Wel fijn dat de planten in goede conditie zijn en dat we daar nog drie sterren mee scoren. :)