YourPlants Reviews

4,3

Al meerdere keren mini-droogbloemen besteld, nu de bloemen op ronde houten schijf. Super kwaliteit, nog mooier dan op de foto, veel meer bloemetjes! Ook leuk om als cadeautje naar iemand te sturen,... Toon meer

Je krijgt goede hulp via de chat online. Planten worden snel en uiterst zorgvuldig verpakt bij je thuis geleverd. De planten zijn er in real life nog mooier uit dan op de website. Echt een verrijking... Toon meer

Helemaal geweldig ik heb net zo'miniplanten mix binnen helemaal leuk als een klein kind heb ik mijn cadeautjes open gemaakt nog een verassing ik had er maar 6 gekocht en het waren er 8 ook nog eens de... Toon meer

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar... Toon meer

1. Binnenplantleverancier
  2. Bloemenbezorging
  3. Bloemenmarkt
  4. Bloemist
  5. Cadeauwinkel
  6. Tuincentrum

De nieuwe webshop met 1000+ groene en bloeiende planten, supervers van de kweker.

Uitstekend

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ontzettend leuk concept!!

Ontzettend leuk concept!!

Plantjes zijn zeer snel verzonden!
Super goed verpakt!
En zien er allemaal super gezond uit!

22 oktober 2021

Hoi Nicole,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de planten goed verzonden waren en er gezond uitzien. Vers van de kweker maakt het verschil :-)

We zien je graag weer terug bij YourPlants!

Mooie plant

Mooie Alocasia lauterbachiana ontvangen,keurig verpakt. Echt een prachtige plant,zal er zeker nog een keer bestellen

16 oktober 2021

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor het schrijven van je review. Ik wens je veel plezier met de Alocasia en we zien je graag snel terug in onze webshop!

Team YourPlants.nl

Snelle levering, goede communicatie. Product was nog beter dan verwacht.

15 oktober 2021

Hoi Karin,

Bedankt voor je review! Leuk dat het product je zo verrast heeft. Veel plezier ermee en graag tot ziens in onze webshop.

Positief

Ik ben er positief over vanwege de ruime keuze, maar vooral ook de afwisseling in keuze, er komen steeds nieuwe, leuke dingen bij. Service is super. Ook via de chat. Ik ben tevreden

11 oktober 2021

Hoi Yvonne,

Dankjewel voor het schrijven van een review! Een goede service vinden wij heel belangrijk. Veel plezier met de planten en graag weer tot ziens in onze webshop. :-)

Uitstekend

Uitstekend: goede bezorging, fijn product

7 oktober 2021

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor je review. Veel plezier met de planten en graag tot ziens in onze webshop! :-)

Team YourPlants.nl

Mooie plant en snel geleverd

De Monstera die ik had besteld bij YourPlants werd heel snel geleverd. Daarnaast zijn de geleverde planten van goede kwaliteit. Ik word er helemaal blij van!

7 oktober 2021

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor het schrijven van een review. Heel veel plezier met de Monstera plant!

Team YourPlants.nl

Ik had een heel leuke plant besteld om…

Ik had een heel leuke plant besteld om cadeau te geven. Het plantje voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen, maar YourPlants heeft het super goed opgelost.

Blij met deze service, hier zal ik vaker bestellen.

29 september 2021

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je review. Fijn dat alles uiteindelijk goed is opgelost. We zien je graag terug in onze webshop!

Antwoord van YourPlants

Wat fijn dat alles snel is afgeleverd, dat horen we graag. Heel erg bedankt voor het schrijven van een review en graag weer tot ziens in onze webshop!

Ecosysteem is prachtig!

Het ecosysteem dat ik heb besteld en ontvangen is prachtig! Zo leuk ook met de lichtjes er in. Ben zeer tevreden.

12 september 2021

Hoi Judy,

Wat leuk dat je een ecosysteem bij ons hebt besteld! Ik hoop dat je er veel plezier van hebt. Dankjewel voor je bestelling en het schrijven van een review. :-)

Graag weer tot ziens in onze webshop!

Team YourPlants.nl

snelle levering en keurig netjes…

snelle levering en keurig netjes verpakt.

11 september 2021

Hoi Barbara,

Dankjewel voor het schrijven van de review. Fijn dat alles goed verpakt is ontvangen. Veel plezier met je bestelling en graag weer tot ziens in onze webshop!

SUPERHANDIG en goed verpakt

SUPERHANDIG en goed verpakt, plantjes worden onbeschadigd bezorgd. Lekker makkelijk!

10 september 2021

Antwoord van YourPlants

Heel erg bedankt voor je tweede bestelling bij YourPlants, en natuurlijk voor het schrijven van een review. Veel plezier met je nieuwe planten! :-)

Cado

Laatst een cado besteld voor mn vriendin. Kwam op tijd en netjes verpakt aan. Ze is dr blij mee!

7 september 2021

Hoi Mel,

Dankjewel voor het schrijven van een review. Fijn dat het cadeau voor je vriendin goed is aangekomen. Ik hoop dat ze er blij mee is! We zien je graag snel terug in onze webshop. :-)

Meer dan tevreden!

Mooie planten, snelle levering en goed verpakt!

5 september 2021

Hoi Marieke,

Fijn dat je bestelling snel in huis was, en goed verpakt. Bedankt voor je bestelling en het schrijven van een review. We zien je graag snel terug in onze webshop!

Team YourPlants.nl

Veel keus en snel in huis

Ruime keuzes aan planten en bloemen. Snel bezorgd in een mooie en stevige verpakking!

4 september 2021

Antwoord van YourPlants

Bedankt voor het schrijven van een review, daar zijn we altijd blij mee. Veel plezier met je bestelling en graag weer tot ziens in onze webshop!

Wederom tevreden!

Ik bestelde een ecosysteem, een waterplant en een setje droogbloemen met een rond plankje. Alles kwam uitstekend verpakt binnen! Bij het eco systeem zat een duidelijke beschrijving om deze in elkaar te zetten.

Ik ben wederom erg tevreden! Dankjewel Victor & YourPlants team & kwekers.

2 september 2021

Antwoord van YourPlants

Hoi Joyce, heel erg bedankt voor je review. Leuk dat je weer bij ons hebt besteld. Veel plezier met de nieuwe planten en droogbloemen! Ik heb je review ook gedeeld met de kwekers. :-)

Team YourPlants.nl

Duidelijke website en duidelijke en…

Duidelijke website en duidelijke en snelle afhandeling. De droogbloemen die ik had besteld, zijn natuurlijk heel fragiel, maar door de sterke doos en het los van elkaar vast zetten in de doos van alle onderdelen is alles prima overgekomen. Ben er blij mee!

27 augustus 2021

Hoi Wietske,

Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn dat alles goed is aangekomen bij jou thuis. Ik wens je heel veel plezier met de YourFlowers droogbloemen, en graag weer tot ziens in onze webshop!

Team YourPlants.nl

Super blij met m’n plantjes in pot

Super blij met m’n plantjes in pot. Helaas was er 1 potje stuk gegaan, tijdens vervoer. Dit werd met 3 dagen vervangen en een dag later kreeg ik nog een mooie verrassing.
Ik ga hier zeker vaker bestellen

26 augustus 2021

Hoi Marijke,

Heel erg bedankt voor je review! Vervelend dat er onderweg een pot stuk is gegaan, maar fijn om te horen dat de nieuwe pot wel in orde is. Ik wens je heel veel plezier met de plantjes! :-)

Team YourPlants.nl

Hier blijf ik mijn planten kopen!

Na mijn vorige aankoop bij YourPlants was ik zo enthousiast dat ik gewoon een nieuwe plek heb gecreëerd om nieuwe planten aan te schaffen 😀. De website is erg gebruiksvriendelijk. De info over de planten is helder en als je iets niet duidelijk is dan is daar altijd de chatfunctie. Kortom ik koop mijn planten hier in de toekomst!

14 augustus 2021

Hoi Marya,

Heel erg bedankt voor je mooie review! Leuk dat je nu een speciale plek voor planten in je huis hebt gecreëerd.
We zijn onze webshop continu aan het verbeteren en binnenkort is het nog gemakkelijker je nieuwe favoriete planten te vinden. We zien je dus graag snel terug! :-)

Plant met luizen ontvangen

Plant met luizen ontvangen. Meteen gemeld met foto's via de chat. Er werd een nieuwe plant beloofd. 2x contact gehad hier over en nog steeds niks ontvangen of een track and trace. We zijn inmiddels al een week verder. Ik vind dit erg jammer. Heb de webshop via een vriendin aangeraden gekregen. En had graag voor op een ander adres etc. Nogmaals besteld maar op deze manier liever niet.

Toevoeging nav reactieyourplants.
Er werd door your plants begin deze week een nieuwe plant beloofd. Omdat het weekend er tussen zat. Prima, maar het is nu al einde vd week. Als ik een bestelling plaats, heb ik het ook binnen een paar dagen. Waarom zou een vervangende plant meer dan een week moeten duren?
En als dat helaas wel zo lang moet duren, wees daar dan meteen eerlijk over. Zodat duidelijk is waar ik aan toe ben.

11 augustus 2021

Hoi Kylie,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Heel vervelend dat je een plant met bladluis hebt ontvangen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en niet de kwaliteit die je van YourPlants mag verwachten.

5 augustus heb je de Surprise Box ontvangen en de foto's van de plant met bladluis gedeeld. Op 6 augustus einde dag heb je ons gevraagd waar de nieuwe plant bleef. Een nieuwe plant moet ook weer van de kweker komen, dus dat is helaas niet binnen 1 dag geregeld. Daarnaast zat ook het weekend ertussen, dan wordt er vanuit de kweker niet verzonden en op zondag bezorgt PostNL geen pakketten. Ik ga er echt vanuit dat deze week de nieuwe plant bij je voor de deur staat. Ik hoop dat je alsnog plezier zult hebben met de planten uit je Surprise Box!