Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Toon meer
Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Toon meer
Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Toon meer
na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Toon meer
Kwekerijweg 2A, 3709JA, Zeist, Nederland
- 0115-640011
- contact@yourtablet.nl
- www.yourtablet.nl
eerste ervaring en levertijd is niet naar wens
ik heb een tablet gekocht met de levertijd 3-5 dgn. helaas duurt het 25 dgn......
Prima transactie!
Mijn tablet werd meteen de volgende dag geleverd. Super! Kwaliteit is ook werkelijk goed. Aanrader dus!
Prima service
Prima, ik had een i pad besteld 16 GB maar wilde achter af toch liever een i pad met 3G. Was geen probleem. De eerste werd geannuleerd en ik kon een nieuwe bestellen. Dat heb ik s' middags om 16.30 u gedaan en de volgende dag had ik hem al in huis. Echt perfect.
Toch nog binnen 10 dgn
Mijn bestelling zou 10 werkdagen duren. Na 7 dgn gebeld en er was een demoapparaat in de gewenste kleur. Dat werd snel geleverd.
het duurde heel kort voor ik hem had
het was heel fijn dat ik hem zo snel had, maar het duurt best wel lang voor hij helemaal vol is =( dus moet ik nu nog ff wachten voor ik hem helemaal kan gebruiken. Maar tot nog toe bevalt hij wel. Het is alleen wel jammer dat ik geen films van internet kan downloaden maarja voor de rest doet hij eht echt super fijn
Prima
Prima service was goedkoper dan mediamarkt scheeld bij een Acer A500 40 euro en kreeg er nog een hoes bij. Was de volgende dag afegleverd. De hoes werd (zoals op de website stond) later geleverd.
Levering Ipad2 van Nuon
Het leveren van 2 Ipads leverde nogal wat problemen op. Bij de eerste kregen we een mailtje dat deze bezorgt zou worden. Via track en trace gekeken en konden niet zien wanneer deze geleverd zou worden. De volgende dag waren zij reeds langs geweest terwijl wij niet thuis waren. Nu werd wel aangegeven voor de volgende dag met de tijd. Bij de levering van de tweede hetzelfde verhaal, alleen kwamen zij de volgende dag niet. Voor deze dag heb ik zelfs vrij genomen. Na telefonisch contact te hebben gehad met Your Tablet kwam de zending net zaterdags voor de kerst binnen. Net op tijd daar dit een kado voor iemand was. Nadat de Ipads waren gegeven met de kerst bleek de ene die het laatst geleverd was te gaan om een demo uitvoering. Er stond nogal wat op in het Italiaans en de agenda was gevuld. De eerste mankeerde niets en konden daarmee gewoon mee aan de slag. Na de kerst gebeld met Your Tablet die verder aangaf dat er een beschrijving bij had moeten zitten om hem gereed te maken als een nieuwe Ipad. Zij hebben verder via de telefoon geholpen wat de handelingen moesten zijn om hem om te zetten. Wij hebben dit toch wel als lastig ervaren en diegene die het kado kreeg was toch wel wat teleurgesteld.
Vriendelijke groet,
Aa. van der Loos
Prima service, goed contact
We hebben de Samsung tablet met enige vertraging ontvangen. Dit is van tevoren gecommuniceerd en je had daarbij diverse keuzes. We hebben gekozen te wachten en een refund te krijgen.
De communicatie verliep prima, telefonisch werd er snel en goed gereageerd.
Een klein puntje van kritiek. Zorg ervoor dat er een verwijzing is naar de gebruiksaanwijzing.
Volgende keer weer.
snelle afwerking en versturen
Na mail en telefoon voor advies en gebruik van tablet had ik snel bericht, zodat ik het in gebruik kon nemen. Nu maar veel oefenen en spelen om alles goed te leren.Neem hem lekker op vakantie mee.
levert conform wensen
Alles is prima geregeld, van bestellen t/m afleveren.
Bij bestellen in het weekend levert het wel een paar dagen radiostilte op (hebben ze het wel verwerkt? denk je dan), maar 's maandags krijg je een update en dinsdag heb je het in huis.
snel en goed
deze bestelling is snel en goed verlopen.geweldig
perfect
ik ben zeer teveden over de afhandeling van mijn bestelling
deze heb ik opgehaald maar wilde er nog wat bij hebben dit kon ik ok zo meenemen dus ik kan zeggen dat men zeer klantvriendelijk en behulpzaam zijn
Top!
Prima service, bestellen ging makkelijk en snel en zo ook de bezorging. Een aanrader!
Onduidelijkheid over bestelling
Allereerst verbaast het mij dat leveringen met deze waarde zomaar bij de buren afgegeven wordt, zeker daar de firmanaam al aangeeft wat er in het pakketje zit.
Onduidelijkheid over levering. Levertijd 3 tot 7 dagen. Na bellen zouden er donderdags toestellen binnenkomen maar op donderdag ontving ik mail waaruit bleek dat het niet duidelijk was wanneer men kon gaan leveren, kon nog wel even duren. Toen witte uitvoering maar laten komen welke volgende dag in huis was. Gratis cover zolang voorraad strekt, onduidelijk of er nog voorraad is maar is in ieder geval niet geleverd en onduidelijk of het nog geleverd gaat worden.
Toestel is parallelimport vanuit Polen. Staat op site nergens vermeld.
alles prima geregeld!
"we doen wat we beloven" geldt zeker voor Your Tablet!!!
Prima
Bestelling en verzending prima. Sneller dan verwacht ook al was het een Nuon-actie. Vreemd en jammer dat de iPad een demoversie was. Niet ernstig, wel extra gedoe bij het insta lleren.
Perfecte service
Tijdens bestelling is het mogelijk te kiezen voor afhalen, maar het is niet duidelijk waar dit kan. Ik koos in eerste instantie hiervoor, maar bleek hiervoor naar Oss te moeten. Ik werd echter door een medewerker gebeld of het niet handiger zou zijn om de tablet alsnog toe te sturen, gezien de reisafstand. Een dag later had ik de tablet binnen.
prijs ok, service kan beter
bestelling liet, ondanks telefonisch- en mailcontact, lang op zich wachten, meer dan 1 week, terwijl ik duidelijk had aangegeven snel over de tablet te willen beschikken. Pas na meer dan een week kreeg ik een factuur en bericht verzending. Jammer, met iets meer moeite vanuit YourTablet was het een erg goede beoordeling geweest!
snel geleverd
Prima. Vrijdag de 10.1 3G besteld, zaterdag in huis! Alleen nog wachten op de book cover, die zou nog nageleverd worden.
Suppersnelle service voor een goede [prijs
Wij hebben zaterdagmiddag om 15.00 uur een tablet besteld voor levering zaterdag. Deze was om 11.00 uur bezorgt. Super