Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Toon meer
Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Toon meer
Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Toon meer
na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de be... Toon meer
Kwekerijweg 2A, 3709JA, Zeist, Nederland
- 0115-640011
- contact@yourtablet.nl
- www.yourtablet.nl
Veeeel te lange levertijd !!!!
Had mijn ipad2 liever ergens anders besteld als ik van te voren had geweten dat het zolang zou duren ..ik bestelde hem op 6 jan. En ik kreeg hem pas thuis op 1 februari ...waardeloos
goede service en aflevering
bedankt voor de snelle aflevering en we worden goed op de hoogte gehouden via de mail
Alles perfect geregeld.
Snelle levering, na 1 dag al de IPad in huis.
Lang ver(ge)wacht...toch gekregen.
Mooie aanbieding waar ik op inging. Het is goedgekomen maar de levertijd van 10 dagen zou, na communicatie, 2 weken worden en is uiteindelijk 5 weken geworden. Dus wel in orde maar realistische levertijd vermelden helpt!
Eenvoudig maar compleet.
Duidelijke communicatie en snelle levering.
De bestelling heeft lang op zich laten wachten. Een maand i.p.v. 10werkdagen. Ik vond dat ik te weinig op de hoogte ben gehouden waarom het zo lang duurde.
Doen wat ze beloven
no nonsens, wat ze beloven doen ze, volgende dag keurig verpakt in de brievenbus
meer beloofd dan waargemaakt
De belofte dat bestellingen voor 17.00 uur de volgende dag worden geleverd werd in dit geval niet waar gemaakt. Mijn Huawei Mediapad kwam een dag te laat. 'Het systeem lag er uit': tja, kan gebeuren. Een berichtje daarover met excuses was aardig geweest, nu moest ik er zelf achter komen door te bellen. Jammer en slecht gecommuniceerd.
Top zaak
Ze luistern wat je zegt en proberen je niks aan te smeren. Hier werken mensen met verstand van zaken. Dank
Snel, correct en eerlijk geleverd.
Een web-shop zoals wij het mogen verwachten.
De hele bestel betaal en lever procedure was duidelijk en goed afgewerkt.
Van harte aan te bevelen!
komt toezegging niet na
Niet zo betrouwbaar. Konden de bestelde Galaxie pad in zwart niet leveren. Bij acceptatie van een witte zou Eur. 20 worden teruggestort. Ondanks herinneringen mijnerzijds niets ontvangen.

Antwoord van YourTablet
Zeeeeer lange en onduidelijke levertijd tablet !
Na 27 december een order te hebben geplaatst (gewoon voorradig, volgens de website) voor een Samsung Galaxy Tab 10.1 3g (zwart) heb ik nu, 3 februari, nog steeds géén tablet. Mailverkeer verloopt met name vanuit mij, waarop steeds een antwoord in de trant van:
-Het is nog onduidelijk wanneer we kunnen uitleveren;
-Er is wél een witte op voorraad;
-Wanneer u uw bestelling wilt annuleren dan kan dat;
-De status op de website klopt niet, we hebben deze direct aangepast;
-We verwachten uiteindelijk uit te kunnen leveren op......... (wat later
niet blijkt te kloppen)
Waar andere leveranciers wél hun voorraad aanvullen lijkt dit moeizaam te verlopen bij YourTablet.
Ik blijf afwachten, maar herken niets in de snelle service zoals andere beoordelaars. Erg jammer !

geweldig onee ander's GEWELDIG
super goed geholpen,na een vergissing,super lief/vrolijke medewerker aan de telefoon gehad,keurig netjes afgehandeld,ik zal dit bedrijf gaam aanraden bij mijn vrienden,van wie ik dan ook weer een goede reclame gehoord heb,van af mijn kant niks anders dan lof,als het anders was stond het hier ook.PETJE AF HOOR een HELE VERDIENDE SUPERVETTE 10
Een webshop zoals het hoort
's Middags tablet besteld en de volgende dag vóór twaalf uur geleverd in een goed beschermende omdoos met isolatiemateriaal.
Lange wachttijd
Afhandeling en levering na betaling en reactie op diverse e-mails zeer laks!

helemaal goed!
Bestelling en levering is helemaal super gegaan, het enige wat ik miste op de website was het extra mee bestellen van een micro sd kaart, want die had ik er graag direct by gehad.
Herhaling bestellen waarschijnlijk wel.
Heb bijna 6 weken moeten wachten op levering. Verder is de bestelling in twee delen geleverd en nog heb ik niet alles binnen.
Communicatie met jullie bedrijf is goed, dat vind ik een + punt, omdat je snel je vragen kwijt kunt, welke ook direct naar tevredenheid worden beantwoord.
Gegevens op jullie site met betrekking tot voorraden, kloppen niet helemaal.
Galaxy Note besteld. Prima prijs, Trage levering, Prima service
Op een zondag avond besloten een Galaxy Nexus te bestellen.
prijs was zeer scherp, en was aangesloten bij Thuis waarborg instantie, waardoor ik besloten heb hier te bestellen.
Op dinsdag verwachte ik mijn telefoon, aangezien er op de website staat Voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis..
Dinsdag PostNL langs geweest, maar geen telefoon, ik contact gezocht, welke verder uitstekend was, echter nu was het excuus dat er een verkeerde levering is geweest, en ik 3 tot 7 werkdagen moet wachten op mijn telefoon. dit is wat teleurstellend, aangezien ik wel op 24 uurs levering geselecteerd heb. echter lees ik ook dat er wel snelle leveringen zijn, dus laten we hopen dat dit een uitzondering is.
Ik heb de telefoon nog niet, als de telefoon niet op tijd binnen is, laat ik dit hier weten. (binnen 7 werkdagen dus)
Vandaag 04 Februari mijn Galaxy Note ontvangen. Prima verpakt, echter in onbekende taal geleverd, ook de handleiding in een onbekende taal, na korte tijd in nederlands kunnen krijgen, en handleiding vind ik wel op internet..
Jammer van de levertijd, echter was geen ramp.
Uiteindelijk netjes te woord gestaan, ik zal zeker de website van your ablet in de gaten houden in de toekomst.
Nog klein puntje, het originele factuur voor your tablet zat in het doosje.. lijkt er op dat ze niet veel verdiend hebben op mij ;)