Plaatsen van de bestelling op de prima website, gevolgd door correcte afrekening ging uitstekend. Dat daarna enkele dagen communicatie uitbleef over de levering, had ik eigenlijk kunnen verwachten: h... Toon meer
Een Samsung Galaxy Tab 10.1 voor een bodemprijs. Prima apparaat. Was duidelijk bedoeld voor de Italiaanse markt, want er zat alleen een Italiaans foldertje bij waaruit je kon opmaken dat je de handlei... Toon meer
Als één van de goedkopere aanbieders van de Galaxy Tab2 kwamen wij bij YourTablet terecht. Nadat de bestelling wasgedaan, wilde wij toch een rode cover voor onze Tab ipv een zwarte. Zonder p... Toon meer
Kwekerijweg 2A, 3709JA, Zeist, Nederland
- 0115-640011
- contact@yourtablet.nl
- www.yourtablet.nl
Voor verbetering vatbaar
Levering pas na drie weken !
Geen vermelding Ipad demo en geen handleiding.
Prijs en kwaliteit goed, na melding van verzending per direct binnen.
Goede site, snelle bevestiging van de bestelling. Levering duurde uiteindelijk toch nog een week. Na bevestiging van verzending de volgende dag in huis.
7-12bestelling gedaan,nu 22-12nog niks gehad
2x gebeld of het voor de kerst aan zou komen en dat werd gegarandeerd, op de site staat 3/7 werkdagen levertijd.
Zijn nu 15 dagen verder nog niks gehad...ze maken het wel spannend en werken goed mee aan de kerst stress.
Hoop dat ik nog wat kan geven met de kerst moest met dit kado de show stelen maar lijkt er op dat ik met niks aan kom.

Antwoord van YourTablet
matig tevreden
Een bestelling gedaan op 2-12 en op 22- 12 nog niet ontvangen terwijl er maximaal 7 werkdagen voor stonden.
Nu nog afwachten wanneer het product binnen komt.

Antwoord van YourTablet
zeer slechte levering
Wacht al 20 dagen op een I-pad. In de advertentie stond "in 2 dagen in huis"
Na telefonisch contact vertelde men dat het om de aktie van nuon ging en dat het 7 dagen duurde. Na nog 2x te hebben gebeld deelde ze me mede dat ik bij de volgende verzending zat (= de volgende dag) Echter 2 dagen later kreeg ik een mail dat zij de i-pads niet geleverd kregen van de leverancier.
02-12 besteld en thans op 22-12 nog niet binnen.
De tablet schijn nu onderweg te zijn
Je kan hem beter in de winkel kopen!!!!!!!!
belofte op site niet waar gemaakt
Op 10 december mijn tablet besteld. Tot 19 dec. gewacht op bericht. Mail gestuurd, deze werd niet beantwoord, op 21 december gebeld: het was te druk om mail te beantwoorden, de tablet was voorlopig niet leverbaar. Bestelling omgezet naar witte variant, ook deze werd wellicht niet meer voor de kerst geleverd. (te druk, en nog niet zeker of hij 22 december binnenkwam bij het bedrijf.) Nog steeds staat op de site dat deze witte versie direct leverbaar is. Bij de zwarte staat nu dat hij voorlopig niet leverbaar is. Als ik dat had geweten, had ik liever ergens anders gekocht. Nu kreeg ik eindelijk een mail dat het allemaal langer gaat duren. Maar ja, ik heb 10 december al betaald! Ik verwachtte zoals beloofd 3 tot 7 werkdagen. Dat was dan op tijd voor de kerst geweest. Ik ben dus echt niet tevreden over de communicatie met de klanten. Ik zag dat ze dat al vaker hebben gehad, maar kennelijk weten ze wel dat ze moeten beamen dat de klant gelijk heeft, maar er ook iets aan veranderen..... ho maar.
Ik twijfel of ik mijn bestelling op tijd krijg!
Ik dacht dat ik op tijd was om mijn bestelling nog voor de kerst te ontvangen door twee weken voor kerst op 11 december mijn bestelling te plaatsen op de website van YourTablet. Op de website stond dat het 2 tot 8 dagen kon duren, dus prima op tijd. Maar nu op 22 december heb ik nog steeds niets ontvangen, De postbode is net geweest en hij had niets voor mij.
Ik heb wel een vaag mailtje ontvangen dat het product gereserveerd is en daarom heb ik maar gebeld wat dit betekent. Ik hoefde mij geen zorgen te maken, de bestelling wordt op tijd verzonden en ik zou een mail krijgen wanneer deze verzonden worden krijg ik een mail zei de meneer netjes aan de andere kant van de lijn. Vervolgens radiostilte, dus ik weer bellen op 20 december. Ik kreeg toen het gevoel dat het een verrassing was dat ik belde. Die meneer zei tegen mij dat de zending 21 december verstuurd wordt.
Op 21 december kreeg ik een mail waarin wordt vermeld dat de bestelling binnen 48 uur wordt verzonden. Lees: Dus niet geleverd. Ik kreeg er een trackingsnummer bij die PostNL niet kan vinden, wat logisch is want hij is ook nog niet verzonden. Ik krijg zo het gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden.
Dus dat wordt waarschijnlijk geen kadoo voor kerst dit jaar. Maar goed, als ik hem morgen niet ontvang denk ik dat ik er maar probeer te kopen in de winkel en zal ik die van YourTablet terugsturen.
Snel maar niet accuraat
Pakket is naar factuuradres ipv verzendadres verzonden
goede service
na een wat trage aflevering, hetgeen volgens deze firma door de enorme drukte werd veroorzaakt, alles, op de screenprotector na, in goede orde ontvangen. Na wat mailtjes heen en weer kreeg ik de belofte dat de screenprotector (waar al een onvolkomenheid in zat en niet verkeerd was aangebracht zoals de firma eerst suggereerde) vervangen zal worden.
Prima geregeld. Wat verder een aanrader is is de cover die de gehele Tablet beschermt. Geweldig.
Kortom, m.i. kunt u bij deze firma gerust en bestelling plaatsen.
Een tablet kopen
Van kopen tot aan huis ontvangen is prima gegaan ongeveer 17 uur later was de tablet keurig verpakt en stevig bij mij thuis aangekomen, want daar was ik wel een beetje bang voor met Post NL, als ik nu ook nog mijn beschermhoes krijg ben ik helemaal tevreden en vertel ik het door aan mijn vrienden.
Prima levering, netjes op tijd
Eenvoudig bestelling, goede suggesties voor accesoires. Levering netjes op tijd.
Geweldig
Zondags de bestelling gedaan van mijn tablet.
Maandagochtend een mailtje ontvangen dat niet alles compleet was, maar dat er zo snel mogelijk aan gewerkt werd.
Na mijn telefoontje of de tablet (deze was voorradig) wel aflvast opgestuurd (omdat wij met vakantie gaan)zou kunnen worden kreeg ik als antwoord......O, geen probleem.
Dinsdag kwam de post met mijn tablet.
Goeie service en communicatie.
Top.
De Samsung Galaxy Tab 10.1 7500 werkt trouwens als een speer. Zeer gebruiksvriendelijk, snel en duidelijk beeld.
aanrader!!
duidelijke site, goede vergelijkmaterialen, zeer snelle en correcte levering, prima after sales.
ik ben zeer tevreden met het product (acer 32 gb) en kan iedereen aanraden hier met een gerust hart een prachtige tablet te bestellen.
Complimenten voor deze ondernemer.
prima! zeer tevreden!
Had de tablet super snel binnen, binnen 2 dagen. Zat keurig verpakt! Ik ben hartstikke tevreden.
Prima afhandeling
Snelle afhandeling en uitstekende communicatie!
De levering werd zoals aangegeven binnen 1 dag geleverd.
Alles geheel volgens afspraak, super.
Ook service achteraf is zeer goed.
Tablet zelf (Xoom 10inch 32 gb wifi) bevalt zeer goed.
Degelijk en goed afgewerkt. Samen met het actie pakket een super koop die ik nergens anders op internet tegen kwam.
Perfecte levering en supersnel contact
Prima webwinkel, artikel werd keurig de volgende dag geleverd in een goede verpakking. Tijdens het proces keurige emails met de status van de bestelling.
Klantenservice reageert ontzettend snel met duidelijke antwoorden.