Had ik nou maar eerst reviews gelezen.. het ziet er allemaal mooi en betrouwbaar uit maar schijn bedriegt! Na maanden zonder legging ontvangen te hebben nu eindelijk een terugbetaling gehad, waarbij... Toon meer
Oplichting!!! Bestelling gedaan. Maar tot nu toe geen enkel bericht dat het verzonden is.. Mail, wordt niet op gereageerd. Telefoonnummer voor whatsapp, leuk, maar dat telefoonnummer heeft he... Toon meer
Vorige week hier mijn sportkleding besteld, de levering duurde ongeveer 2 werkdagen en ik ontving netjes een Track & Trace code van Post NL. De sportkleding valt goed qua maat dus ik heb gelukkig niet... Toon meer
ZEER SLECHT BEDRIJF!!! 6 april besteld toen te horen dat het een pre order was niet aangegeven op de site 4 tot 6 weken wachten geen gehoor nu proberen een refund terug te krijgen slecht gehoor kri... Toon meer
Wat begon als een passie voor fitness en kleding is inmiddels uitgegroeid tot een grote online store voor mensen die net als jou op zoek zijn naar de beste kleding om in te sporten. In 2020 hebben wij een geheel nieuwe collectie gelanceerd. Wij richten ons op hoogwaardige sportkleding met een stijlvolle uitstraling.
Haarlem, Nederland
- www.yourvictory.nl
Update Snelle ontvangst maar eerst mailen voor retour adres ??? Vervelend
Snelle ontvangst, helaas niet de juiste maat.. omdat de leggings mijn inziens kleiner vallen. dus wil graag retourneren en vindt het niet fijn dat ik nu moet gaan wachten op een mail met retour adres ????
Vr het D Roos
Inderdaad retour adres ontvangen. Maar maat valt kleiner uit vandaar retounering

Super fijne sportkleding,
Super fijne sportkleding,
Goede mooie quality, ook op vragen wordt heel erg goed op gereageerd. Door Corona was de levertijd langer dan gebruikelijk. Hier had ik vragen over en ben netjes te woord gestaan. Ga zeker ongemerkt bestellen.
Snelle levering en vriendelijke klantenservice
Ik ben super blij met mijn bestelling! Je vindt hier super leuke leggings en ze waren bij mij super snel geleverd. Vrijdag heb ik wat besteld en het was zaterdag gelijk in huis! Ook zeer vriendelijk email contact gehad met de klantenservice die mij hielpen met mijn bestelling.
Waardeloos
26 april een bestelling geplaatst nu 1 maand verder en nog niks binnen! Bestel hier niks!!
Afgelopen week zou het zeker binnen komen zijden ze via de mail. Nou niet dus.

Antwoord van Neveros
Eindelijk eens mooie leggings en setjes…
Eindelijk eens mooie leggings en setjes voor een goede prijs/kwaliteit verhouding! Daarnaast ook super snel geleverd :)

Waar is mijn broek???
Op 2 april een broek besteld en nu nog steeds niet binnen. Krijg geen duidelijk antwoord op mijn mail. Eerst was het vertraging door Corona, snap ik. Vervolgens moet de legging al binnen zijn zelfs. volgens hen. Bijzonder, aangezien op de track&trace duidelijk te zien dat de order nog onderweg is met, let op; Levering tussen 9-16 april! Btw: vandaag is het 1 mei... Heel apart dus. Jammer dat er vanuit YV geen oplossing komt: ik heb betaald dus wil gewoon mijn broek ontvangen, geld terug of stuur een nieuwe. Ben tot nu toe teleurgesteld over gang van zaken... Mocht ik de broek nog ontvangen dan volgt de review daarop ;)

Uitstekende legging
Laatst een legging hier besteld enorm verbaasd over de goede pasvorm en uitstekende kwaliteit!
Snelle levering en service raad het iedereen aan.
Miskoop!!!
Ik heb me laten verleiden door de mooie plaatjes. Squatproof stond erbij en niet doorschijnend. Nou, dat is dus niet waar! Schijnt aan alle kanten door terwijl je al staat en is dus verre van squatproof. En niet alleen bij 1 legging!!! Ik had er 3 besteld en alledrie zwaar doorschijnend. De zending gaat retour alleen een retouradres moet via mail aangevraagd worden. Als ik de reacties in trustpilot lees dan gaat deze miskoop een flink staartje krijgen. Ik ga ervan uit dat yourvictory gewoon de zaak netjes afhandelt.
Super stretchy leggings
Super stretchy leggings. Snelle levering, erg blij met mijn aankoop. Your Victory heeft een geheel nieuwe collectie van goede kwaliteit. Al met al goede service.
Leggings zitten super fijn
Leggings zitten super fijn! Goede en snelle service. Top!
Prima service maar slecht retourbeleid
Ik had 3 sport leggings in de sale bestelt , deze waren van slechte kwaliteit en schenen langs alle kanten door.
Na 20 mails met de vraag of ik ze terug mocht sturen toch maar even de consumetenbond erbij gehaalt. Het retour beleid dat sale producten niet terug gestuurd kunnen worden is wettelijk verboden ! Laat je niet voor de gek houden mensen. Ken je rechten. Producten die niet doen wat ze beloven mogen altijd terug!!!!!!
Verder ging het bedrijf wel meteen akkoord toen ik ze op hun fout wees
En na dit wel netjes mijn geld terug gekregen binnen een aantal dagen.
Had een legging besteld en zag dat er…
Had een legging besteld en zag dat er helaas een scheur in zat. Heb contact opgenomen en krijg een nieuwe thuisgestuurd. Super service van dit bedrijf!
Hele fijne leggings om in te sporten
Hele fijne leggings om in te sporten. Prijs kwaliteit is goed. Ze zitten ook heerlijk. Zeer tevreden!
Fijn snel geleverd
Fijn snel geleverd. Goed materiaal. Erg tevreden mee!
Zeer tevreden
Zeer tevreden! , 2 leggings besteld zat precies goed ! Ook sneller binnen dan verwacht
Ik ben echt blij met mijn leggings
Ik ben echt blij met mijn leggings! Ze waren niet al te duur en zitten prima!
Goede kwaliteit en goede prijzen!
Goede ervaringen met dit bedrijf! Fijne leggings en was ook snel geleverd.
2 leggings besteld en beide de juiste…
2 leggings besteld en beide de juiste maat en fijne kwaliteit! Goede en duidelijke service
Zeer slecht
Zeer slecht. Had 3 leggings voor de prijs van 2 besteld. 1 legging zit oke. De 3e super krap terwijl dit dezelfde maat zou moeten zijn. Heb de 3e legging nooit ontvangen. Na veel gemail kreeg ik 2 maand later een andere toegestuurd die vervolgens zat als een XL terwijl ik M besteld had.
Er werd gemaild dat als ik de leggings retour stuur ik mijn geld terug krijg. Ik vertrouwde het al niet maar dacht laat ik er vanuit gaan dat dít wel normaal opgepakt wordt. Dus dit heb ik toen gedaan, incl 7 euro verzendkosten er nog eens bij.
Vervolgens ontvang ik weken niks. Waarop ik mail met de vraag wanner ik mijn geld kan terug verwachten. Nadat dit eerst weer een paar dagen duurt voor iemand kan antwoorden, krijg ik de reactie dat ze mijn retourzending nooit ontvangen hebben.
Nooit bestellen bij yourvictory dus. Je krijgt niet wat je besteld, ze doen niet wat ze zeggen en geld terug krijgen wordt ook niet aan voldaan.