Had ik nou maar eerst reviews gelezen.. het ziet er allemaal mooi en betrouwbaar uit maar schijn bedriegt! Na maanden zonder legging ontvangen te hebben nu eindelijk een terugbetaling gehad, waarbij... Toon meer

Oplichting!!! Bestelling gedaan. Maar tot nu toe geen enkel bericht dat het verzonden is.. Mail, wordt niet op gereageerd. Telefoonnummer voor whatsapp, leuk, maar dat telefoonnummer heeft he... Toon meer

Vorige week hier mijn sportkleding besteld, de levering duurde ongeveer 2 werkdagen en ik ontving netjes een Track & Trace code van Post NL. De sportkleding valt goed qua maat dus ik heb gelukkig niet... Toon meer

ZEER SLECHT BEDRIJF!!! 6 april besteld toen te horen dat het een pre order was niet aangegeven op de site 4 tot 6 weken wachten geen gehoor nu proberen een refund terug te krijgen slecht gehoor kri... Toon meer

1. Sportkledingwinkel

Wat begon als een passie voor fitness en kleding is inmiddels uitgegroeid tot een grote online store voor mensen die net als jou op zoek zijn naar de beste kleding om in te sporten. In 2020 hebben wij een geheel nieuwe collectie gelanceerd. Wij richten ons op hoogwaardige sportkleding met een stijlvolle uitstraling.

1,6

Zeer slecht

1,6

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niet doen

Niet doen! Hele slechte kwaliteit, zijn broeken uit China. De pasvorm is totaal niet zoals de foto’s op de website. Gelukkig wel geld terug gehad na 30 mails... retourkosten waren helaas wel voor eigen rekening.

6 januari 2020

Zeker niet doen!

Zeker niet doen!
Toen de broeken binnen kwamen stond erop dat ze uit China kwamen. Met een chinees adres erop. Ik heb de broeken terug gestuurd omdat de kwaliteit Kortom Uitermate Teleurstellend was. Zelf heb ik mijn geld na 2 weken nog steeds niet terug. Heb na 1 dag alles terug gestuurd omdat het voor 14 dagen moest. En nog niks gehoord. Geen email die beantwoord is.

5 januari 2020

Niet doen!

Broeken besteld, aardige mail met dat ze onderweg zijn en track and trace.
Tot mijn verbazing stond er dat het via Ali express kwam. Dit gemaild naar hun, het antwoord wat ik kreeg was een stuk minder vriendelijk. Ook werd er beweerd dat het zeker niet via Ali was, en de broeken van hoogwaardige kwaliteit zouden zijn.
Onzin dus, pakketje binnen en inderdaad China post. Helaas. Retour sturen op eigen kosten en niet in 1 keer het hele bedrag terug krijgen. Gewoon oplichting.

30 november 2019
Reviews in alle talen tonen. (65 reviews)