BEDRIJF ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN Opereerd in anonimiteit / illegaliteit, geen service , geen front desk. Drop-shipper, overheid moet hier snel paal en perk aan stellen.
Ik ben heel ERG teleurgested in het vertrouwen van Yunexpress , mijn pakket is 12 september 12:06 uur Afgeleverd Het pakket is afgeleverd. Wijchen · YunExpress, ik woon in ARNHEM , wat doet d... Toon meer
Yunexpress is oplichterij! Zij zitten ook achter Lucies Boutique zgn gevestigd in Maastricht op hetzelfde adres als Moskovitz advocaten. Gebeld en zij zeiden never heard of. Ik bestelde een “kwaliteit... Toon meer
Kleding besteld via Imillion.nl. Diverse mails en contactformulier ingevuld, maar geen enkele reactie. Pakket gisteren ontvangen. Schandalig voor woorden. Helemaal gekreukt, slecht afgewerkt en p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
YunExpress USA, Inc. offers outstanding DDP shipping to Europe and beyond. Ecommerce companies trust YunExpress USA, Inc. for international shipping solutions. Visit us today!
Cranbury South River Rd 1100, 08831, Monroe Township, Verenigde Staten
- www.yunexpress.com
Pakketje was in de afvalcontainer gedumpt
Product (RVS gootsteenbakje) is prima, bezorging een ‘nul’: Pakketje bleek al vier dagen in de groencontainer (die de gemeente een paar dagen eerder had bezorgd) te liggen. Het is dat we die container nog niet in gebruik hadden genomen … 🤷🏻♂️👎🏻
Ik ben ook opgelicht
Ik ben ook opgelicht. Dacht dat ik bij een betrouwbaar bedrijf een trui had besteld, Claudia' s Boutique. Had het op internet opgezocht, zag er betrouwbaar uit. Maar zag in de bevestiging Yun Express staan en wist meteen hoe laat het was. Helaas er weer ingetrapt, weer 40 euro kwijt! Maar afwachten wat voor Chinees prul ik nu weer krijg, of misschien helemaal niet.
Esther Winter Store OPLICHTERIJ
Ik had een winterjas besteld…duurde lang voordat hij werd bezorgd, geen Track- & Trace update maar toch gekregen.
Wat een oplichting zeg!!! Jas is nog te koud voor het voorjaar, geen pasvorm, veels te klein en niet die ik besteld had!
Esther Winter Store bestaat niet meer 🥴
Niets hier kopen!!! Oplichters
Dit is jazeker een hele slechte winkel watje…
Dit is een hele slechte winkel watje krijgt kan je zo weggooien. Trap er niet in heb ik wel gedaan eerste keer laarzen van€60 zogenaamd ortopedisch .Deze laarzen waren gewoon van een soort karton met een plastic zool en hak. En nu weer een strech spijker broek die zo hard is dat hij bijna rechtop kan staan koste €49.
Je kunt deze spullen niet terug sturen ook niet je geld terug krijgen. Als je ze apt krijg je een bedrijf uit nederland die zogenaamd heel beleefd zijn maar niets voor je doen .Kortom pure oplichterij. Trap er niet in
> men moet vanaf 09:00 tot 21:00 thuis…
> men moet vanaf 09:00 tot 21:00 thuis blijven, dus als je werkt men moet een dag vrij nemen, waardoor ik pas na 5 dagen mijn pakket kreeg,
> ze hebben geen afhaal punt, welke andere partijen wél hebben,
> gevraagd aflever tijd na 18:00 ( dan ben ik thuis), kan niet i.v.m. hun zg praktische aflever dienst regeling,
> pakket kan ook niet opgehaald worden bij hun depot,
Op laatst zelfs geen antwoord meer op mij uiteindelijk boze mail,
> omdat ik toevallig thuis was kreeg ik pakketje vóór 18:00!
Al met al vind ik deze Peddler dienst buiten gewoon slecht!!!!
Ik zou nul sterren willen geven
Ik zou nul sterren willen geven. Ik heb een vest besteld via Bloem mode ( Instagram) Ik had de site gecheckt ( niet vianTrustpilot)- en hij was veilig Toch China-zooi gekregen
Alles is anders, ander model, andere stof, andere kleur en andere knopen.
Ik mag hem op eigen kosten terugsturen naar China of maar liefst 5% geld retour ..
Yun yun expres nooit meer
Ik had 2 slips besteld de advertentie zei 1kopen en 1 gratis en ik heb er maar 1ontvangen dat is een dure grap vindt ik
Pakket nooit ontvangen 14–11-2024…
Pakket nooit ontvangen 14–11-2024 besteld !!!
Na een maand zou mijn SSD van 2TB zijn…
Na een maand zou mijn SSD van 2TB zijn geleverd maar er is niets geleverd!!
Ik kreeg zelfs twee verschillende barcodes, één van Yun Yun en één van Po Box 10510, allebei zogezegd van dezelfde zending die persoonlijk aan mij zouden geleverd zijn. Slechtste koeriersdienst ooit. Als je nul sterren zou kunnen geven, dan zou dit bedrijf nog nooit iets hebben geleverd!!!!
Op 28 November 2024 een jas besteld
Op 28 November 2024 een jas besteld en betaald via modehuisjanssen. Kreeg een track en tracenummer. Enkele weken gewacht maar steeds niks binnen gekregen, hierop Diverse mails gestuurd hierheen maar bleven onbeantwoord.
Kijk nu nog een keer bestaat die hele webshop ineens niet meer. Pure oplichting en mijn geld en jas kwijt. Geen zaken doen met deze oplichters!!!!
Schoenen gekocht niet afgeleverd…
Schoenen gekocht niet afgeleverd verzender stuurt mij door naar yunexpress maar geen contact informatie te vinden
Oplichters.
Oplichters.
Men zou een pakket verzenden van Pulsegymwear de oplichters partij waar ze mee samen werken.
Alles en iedereen word opgelicht na betaling kun je fluiten naar je product
Waardeloos
De broek die ik heb gekocht is veel te kort. Nú beweerd Plunora dat dat geen fout is, echter deze broek is goed voor een kabouter. Op de advertentie is hij afgebeeld tot over de schoen, mijn broek kwam tot boven de kuit! Geld terug maar de retour kosten niet, omdat zij geen fout hebben gemaakt!
Voorlopig eerst 1 ster tot dat ik zeker…
Vieze oplichters staat er bij afgeleverd bij de voordeur wel de verkeerde besteld niks meer via hun
Yun-express leverd geen pakketten
Yun-express leverd geen pakketten, de websites die deze post vervoerder gebruiken moeten dit ook weten. Helaas kan je niet zien voordat je iets besteld welke vervoerder het gaat worden
De pakketbezorger met zijn bus…
De pakketbezorger met zijn bus achteruit tegen onze woning aangereden. Flink gat in de muur. En denk je dat ze dat melden? Nee hoor.
Pakket nooit ontvangen
Kreeg bericht pakket geleverd, helaas niet waar, nergens te bespeuren, ook niet bij de buren. Pakket is betaald, waar is het? Was kadootje van de Sint voor kleindochter, leg dat maar eens uit aan een kind dat de Sint zijn pakketjes verliest onderweg
Mensen hier snappen niet wat yunexpress…
Mensen hier snappen niet wat yunexpress is en geven het chinese postbedrijf de schuld van de oplichterij waar ze slachtoffer van werden door de webshop waar ze iets kochten. Nee, Yunexpress heeft niets te maken met die sites. Het is een postbedrijf zoals hier postnl en dhl etc. Ze zitten niet "achter" die bedrijven en hebben niets te maken met de oplichterij van de nep sites waar mensen besteld hebben.
Ook dit zijn oplichters
Ook dit zijn oplichters! Dit bedrijf is zogenaamd de koeriersdienst van vele malafide webwinkels. Deze webwinkels gebruiken allemaal Nederlandse profielen waardoor je denkt een product vanuit Nederland te bestellen. Daar kom je achter zodra je betaald hebt en dan een link uit China krijgt van dit bedrijf. Na deze link, ontvang je geen enkele update meer en weet je dat je opgelicht bent.
Inderdaad oplichters
Inderdaad oplichters! Samen met de website beyond reading.nl