BEDRIJF ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN Opereerd in anonimiteit / illegaliteit, geen service , geen front desk. Drop-shipper, overheid moet hier snel paal en perk aan stellen.

Ik ben heel ERG teleurgested in het vertrouwen van Yunexpress , mijn pakket is 12 september 12:06 uur Afgeleverd Het pakket is afgeleverd. Wijchen · YunExpress, ik woon in ARNHEM , wat doet d... Toon meer

Yunexpress is oplichterij! Zij zitten ook achter Lucies Boutique zgn gevestigd in Maastricht op hetzelfde adres als Moskovitz advocaten. Gebeld en zij zeiden never heard of. Ik bestelde een “kwaliteit... Toon meer

Kleding besteld via Imillion.nl. Diverse mails en contactformulier ingevuld, maar geen enkele reactie. Pakket gisteren ontvangen. Schandalig voor woorden. Helemaal gekreukt, slecht afgewerkt en p... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening
  2. Koeriersbedrijf
  3. Expediteur
  4. Rederij
  5. Verzendservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

YunExpress USA, Inc. offers outstanding DDP shipping to Europe and beyond. Ecommerce companies trust YunExpress USA, Inc. for international shipping solutions. Visit us today!

1,3

Zeer slecht

3K reviews

Jas heren winterjas

Jas gekocht, ondanks de stroom aan negatieve reacties. Toch s geprobeerd!
Helemaal tevreden. Had juiste maat en juiste kleur. Simpel en doeltreffend in zak! Onbeschadigd. En wat denk je?
Op tijd bezorgd op de 4e etage aan de deur. Juiste dag, juiste tijd. Ik heb vooralsnog geen enkele klacht! Hoe warm de winterjas is en hoe waterafstotend ? We gaan t zien, ik ben vooralsnog n tevreden klant, en geloof in directe levering van eenvoudige produkten. De aloude distributielijn met overal steeds extra marges is voorbij! ,

18 november 2024

Ook ik ben opgelicht

Ook ik ben opgelicht. Door Facebook, Jolandas Boutique in Haarlem. Twee truien voor 70 euro. Zou verstuurd worden door yunexpress.
Wellicht kan yunexpress er niks aan doen, maar het bedrijf wordt wel misbruikt dan.

1 november 2024

Ze komen gewoon niet mlangs en zeggen…

Ze komen gewoon niet langs en zeggen dat er niemand thuis was.
Nou ik ben tot twee keer toe de hele dag thuis geweest. Rond 11:00 krijg je een automatisch bericht dat er niemand thuis is.

Telefonisch contact onmogelijk. Telefoonnummer klopt niet.

Aub NOOIT zaken doen. Deze oplichterij moet stoppen

7 november 2024

YunExpress

Mijn pakket staat nogsteeds op hetzelfde Track en Trace als 24 oktober wanneer ik het besteld had. Het gaat via YunExpress en ik wil me geld eigenlijk wel terug. Weet iemand hoe dit moet?

5 november 2024

yunexpres is de bezorgdienst

ik lees hier een hele hoop slechte recensies.
de meeste recencies die ik hier lees hebben te maken met de dropshipping sites waar iets besteld is, yunexpress is de postnl van china. niet de webshop waar jullie iets besteld hebben.

en nee, ik werk niet bij yunexpress

26 oktober 2024

Wacht al 3 weken op bestelling.

Wacht al 3 weken op bestelling.
Ik denk ook aan oplichting.
Bestelling geplaatst bij Timmermans mode Amsterdam
vermoedelijk fake geeft aan als adres Amsterdam Zuid maar noemt geen straat, geen reactie op e-mail of telefoon.

24 oktober 2024

Van Heuvel Mode Den Haag Ze deden zich op Insta voor als en…

Ze deden zich op Insta voor als en Nederlandse winkel in Den Haag, (Van Heuvel Mode) die schoenen van Italiaans leer in de sale had voor 44,95. Het leek me tijdens de sale een geloofwaardige prijs en ik ontving rotzooi uit China.
Na reclamatie en verzoek om retourlabel kreeg ik te horen dat ik de schoenen naar China moest retourneren....Of ik kon 20 percent van de prijs terugkrijgen. Daar heb ik uiteraard voor gekozen en verrassing: nooit meer iets gehoord laat staan geld op mijn rekening gezien. Dit soort oplichers horen te worden geweerd van social media.

13 oktober 2024

yun express oplichters

Besteld op Amazon zou uit China mijn elektrische onderdeken komen. Vervoerder Yun Express pakketje komt nooit aan track en trace kun je helemaal niks mee. Je kunt niet eens klacht indienen laat staan pakket opsporen. Oplichters kijk uit dus ook op Amazon actief

4 september 2024

Het bedrijf is onderdeel van een keten…

Het bedrijf is onderdeel van een keten van oneerlijke ondernemingen. Ze werken samen met o.a. Land van Mode en verkopen producten van zeer slechte kwaliteit. Ze doen zich voor als een Nederlands bedrijf, maar opereren eigenlijk vanuit het buitenland. Dit soort praktijken zijn misleidend en moeten worden gestopt.
Koop en gebruik producten van beide bedrijven niet! Ik hoop dat ze snel worden aangepakt. Het is belangrijk dat wij als consumenten onze ervaringen delen via verschillende platforms, zodat anderen niet in dezelfde val trappen.

10 oktober 2024

luciesboutique.nl

luciesboutique.nl
NIET TE VERTROUWEN!

Word doodgegooid met update en verzend status in je email,
Veel te lange tijd onderweg omdat het uit china moet komen?als het al aankomt!
Wat niet vermeld word

Nu een bezorg status dat het geleverd zou moeten zijn,en ik heb niks ontvangen, mijn bestelling is in 2en gesplitst dus het gaat alle kanten op behalve de goeie.

Het pakket zou van yun express uit schiedam zijn ,

Mijn laatste geld kwijt !!
Karma is a bitch.

Update:14 oktober
Vandaag aankoopbedrag terug gestort gekregen!

Ik weet niet wat ze hier mee willen bereiken, het blijft tenslotte oplichting en er zal aan verdiend worden over de rug van de mens. Hoera voor de digitale shit.

23 september 2024

Yun no good

Gekocht bij Luxavo, verzending via Yun, maar beiden deugen niet. Verzendgegevens kloppen niet, er komt gewoon niets. Luxavo is de grootste oplichter en Yun doet niet onder.
Aanpakken die hap.

3 oktober 2024

Oplichting

Op instagram zag ik een reclame filmpje van stichtrust-nl.com. 3 artikelen besteld. De site is fake. De artikelen zouden afgeleverd zijn. Niks ontvangen via Yun Express te Schiedam. Telefoon nummer klopt niet, geen KvK, geen reacties op email. Niet bestellen!

12 september 2024

Is dit jouw bedrijf?