BEDRIJF ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN Opereerd in anonimiteit / illegaliteit, geen service , geen front desk. Drop-shipper, overheid moet hier snel paal en perk aan stellen.

Ik ben heel ERG teleurgested in het vertrouwen van Yunexpress , mijn pakket is 12 september 12:06 uur Afgeleverd Het pakket is afgeleverd. Wijchen · YunExpress, ik woon in ARNHEM , wat doet d... Toon meer

Yunexpress is oplichterij! Zij zitten ook achter Lucies Boutique zgn gevestigd in Maastricht op hetzelfde adres als Moskovitz advocaten. Gebeld en zij zeiden never heard of. Ik bestelde een “kwaliteit... Toon meer

Kleding besteld via Imillion.nl. Diverse mails en contactformulier ingevuld, maar geen enkele reactie. Pakket gisteren ontvangen. Schandalig voor woorden. Helemaal gekreukt, slecht afgewerkt en p... Toon meer

1. Logistieke dienstverlening
  2. Koeriersbedrijf
  3. Expediteur
  4. Rederij
  5. Verzendservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

YunExpress USA, Inc. offers outstanding DDP shipping to Europe and beyond. Ecommerce companies trust YunExpress USA, Inc. for international shipping solutions. Visit us today!

1,3

Zeer slecht

3K reviews

Oplichting

Hier nooit bestellen. Als je retour wilt sturen geven ze geen reactie. Waardeloos, weer van geleerd

26 maart 2024

Yun Express: wel geld incasseren, niet leveren

Heb zo'n spijt dat ik, dit keer per ongeluk, gekocht heb met Yun Express als verzender want dit zijn oplichters van het zuiversre water. Ik wacht al vanaf begin maart op een donsjas waarvan ik me nu afvraag of het wel een donsjas is. Geld kwijt waarschijnlijk en niet eens een levering! Ze moesten zich schamen maar gaan maar door met deze schandelijke praktijken. En leveren in een fatsoenlijke verpakking is er ook al niet bij. Een nepleren jasje wat ik ooit kreeg was verpakt in een plastic zak. Ze denken alleen aan geld.

23 maart 2024

Wimperserum besteld via TikTok

Wimperserum besteld via TikTok, Grow Essential. 1,5 maand later ontvangen maar totaal niet wat ik besteld heb!!! Raar merk,inhoud maar 5ml,goedkope rotzooi!!

18 maart 2024

Slecht …

Bijna een maand geleden een pakket besteld bij Femme Essentiel. Nog niks geleverd en op de site van de vervoerder staan ook geen updates over mijn pakket. Na het lezen van alle reacties vraag ik me af of het pakket nog wel komt.

16 maart 2024

Droevig

Wacht inmiddels al 6 weken op mijn pakketje… staat al 2 weken “fout in sorteren. Pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging”. Vervolgens gebeurd er niks.

27 februari 2024

Van de Berg mode Utrecht.

Een broek gekocht. Niet gekregen
Zou eerst geleverd worden door Post.nl.
Na mijn vraag waar de broek bleef kreeg ik een mail met: is onderweg. Wordt geleverd door DHL. Yunexpress is de verzender. Oplichterij dus.
Koop niet bij van de Berg mode Utrecht.

29 januari 2024

Nr 3SWLT0032131113

Nr 3SWLT0032131113. Pakket zou op 7 febr. 0m 14.05 bezorgd worden. Kreeg bericht dat het bezorgd was terwijl dit NIET het geval is. DHL hierover bericht die verwijzen naar Yunexpress. Vervolgens niets meer gehoord wat een slechte ervaring voor het laatst dat ik hier iets bestel dus niet doen!!!!

7 februari 2024

Slechte kwaliteit kleding

Slechte kwaliteit kleding, maar ook geen reactie op e-mail. Probeerde al te annuleren alvorens de zending binnen was (toen ik deze reviews had gelezen).
Ook na ontvangst nog steeds geen reactie en op de site verwijzen ze naar een retouradres in China (kosten voor retour voor klant)

1 februari 2024

Zending werd geretourneerd

Zending werd geretourneerd. Dit werd bevestigd door DHL.
GEEN reactie meer ontvangen van deze partij en wacht nog steeds op restitutie van ongeveer € 69,00.
Wat nu?

9 januari 2024

Tot nu toe heb ik geen klachten, altijd netjes bezorgd.

Ik bestel pakketjes in Nederland, Denemarken, Frankrijk, en altijd komen ze uit China. Opmerkelijk. Bezorgd via Yunexpress en dat is tot nu toe altijd prima gegaan. Dus het gaat prima en ik hoop dat dit zo blijft, want bij een laatste pakketje schijnt de website opgeheven te zijn op last van de politie ivm oplichting, dus volg de link wat te doen, en op die link klikken wil ik nou juist niet. Dus ik wacht af.

26 januari 2024

Pakketje besteld bij Boetiek Smit…

Pakketje besteld bij Boetiek Smit Yunexpress zou het leveren.....niks is waar! Wie liegt het hardst?? Onbetrouwbaar...geld kwijt en niks geleverd! In Duitsland heb je een groot probleem. Vraag je iets krijg je een Engelse of Aziatisch iemand aan de lijn...telefoonnummer Yunexpress klopt ook niet....de regering moet hier maar eens een halt toeroepen.

22 november 2023

1 ster is nog te veel!

De track en trace vertelde mij dat dit jasje maandagavond om 20.00 uur bezorgd zou worden. U raadt het al, dit werd niet bezorgd. Kort daarop vertelde track en trace dat het dinsdagavond om 20.00 uur bezorgd zou worden. Dinsdagochtend vertelde track en trace dat de bezorger rond 10.30 uur voor de deur stond in plaats van 20.00 uur. Ik kan het pakket afhalen bij een afhaalpunt, maar er wordt niet vermeld waar. Bij de postafhaalpunten in mijn woonplaats is het niet. Ik heb transporteur yunexpress proberen te bellen, nummer niet in gebruik. Ik heb de verkoper proberen te bellen, nummer niet in gebruik. Ik ben nu al een tijd bezig om mijn bestelling te achterhalen en ondertussen €115,00 armer zonder dat ik er iets voor heb. Amazon geeft aan dat ik het zelf moest regelen, maar ik kom niet in contact

16 januari 2024

Ganse dag thuis en volgens tracking…

Ganse dag thuis en volgens tracking geleverd. 2 keer geprobeerd Klacht ingediend, geen resultaat. Waardevol pakje nooit ontvangen.
Ik hoop dat Colis Privé en Yunexpress nooit nog de koerierdienst moeten zijn voor een pakje van mij.
Laatste antwoord van Colis Privé:

Hallo,
Wij bevestigen dat het pakket per 12/12 als verloren is opgegeven bij de verzender.
Omdat we u het document waar u in uw e-mail om vroeg niet kunnen leveren, dragen we uw dossier over aan ons regionale agentschap.
Dit team zal u het document toesturen na ontvangst van de e-mail.
Nog een prettige dag verder
Murielle

Nu is het aan Yunexpress, maar niets meer van gehoord en geen mogelijkheid meer te contacteren. Heel erg...

12 december 2023

Is dit jouw bedrijf?