BEDRIJF ZOU VERBODEN MOETEN WORDEN Opereerd in anonimiteit / illegaliteit, geen service , geen front desk. Drop-shipper, overheid moet hier snel paal en perk aan stellen.
Ik ben heel ERG teleurgested in het vertrouwen van Yunexpress , mijn pakket is 12 september 12:06 uur Afgeleverd Het pakket is afgeleverd. Wijchen · YunExpress, ik woon in ARNHEM , wat doet d... Toon meer
Yunexpress is oplichterij! Zij zitten ook achter Lucies Boutique zgn gevestigd in Maastricht op hetzelfde adres als Moskovitz advocaten. Gebeld en zij zeiden never heard of. Ik bestelde een “kwaliteit... Toon meer
Kleding besteld via Imillion.nl. Diverse mails en contactformulier ingevuld, maar geen enkele reactie. Pakket gisteren ontvangen. Schandalig voor woorden. Helemaal gekreukt, slecht afgewerkt en p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
YunExpress USA, Inc. offers outstanding DDP shipping to Europe and beyond. Ecommerce companies trust YunExpress USA, Inc. for international shipping solutions. Visit us today!
Cranbury South River Rd 1100, 08831, Monroe Township, Verenigde Staten
- www.yunexpress.com
Pakket niet ontvangen
Pakket niet ontvangen, blijkt teruggestuurd naar de verzender, betaald en wel.
Ik wil met dit review iedereen nogmaals waarschuwen tegen Yunexpress!
In november pakketje besteld
In november pakketje besteld. Nog steeds niets ontvangen. !!
Oplichterij!!
Media inschakelen. Als ik hier nu zie dat niemand iets ontvangt
Pakket in december besteld en…nu nog niet gekregen
Pakket in december besteld en betaald.met nummer3SWLT0031730139 reactie begin2 december niet thuis volgens DHL. De hele dag thuis gebleven. Opnieuw 3 december, volgens koerier weer niemand thuis. De hele dag gewacht ivm Handtekening op 5 december pakket verstuurd naar verzender. Weer gebeld Verzender niet te bereken. Graag actie dit is toch niet mogelijk. Aike Dalm
Zou een nul geven moest ik kunnen
Zou een nul geven moest ik kunnen. Oplichterij/phishing/fraude, hoe je het ook wilt noemen. Spread the word! En pas op met sites die niet zo gekend zijn en gepromoot worden via instagram.
Niks ontvangen
Zeggen pakket bezorgd te hebben, terwijl ik niet thuis was. Niks ontvangen
weet niet waar het is help
hallo het pakje van jullie is geleverd maar ik heb helemaal niets gehad bij mij thuis ik weet niet of dat kan kijken jullie dat aub eens na YT2333121221015518
hier zegen jullie op mail dat het in een checkpoint location is maar ik heb geen naam of geen adres dus waar het juist geleverd is weet ik niet kunnen jullie dat aub eens nazien voor mij hier is mijn telefoon nummer 0499234962
dank u wel op voorhand vriendelijke groeten Eefje.
Koop nooit bij mason Amsterdam
Koop nooit bij mason Amsterdam. Zou met yunexpress bezorgd worden en zou er al zijn. Let op bij een bestelling dat het nooit door yunexpress bezorgd wordt. Telefoon nr. Is niet bereikbaar Echt oplichters, pakket pleiten. Mensen, wees gewaarschuwd en let goed op dat er Telefoon nummers staan bij de leverancier en kvk nummer.
Niets ontvangen:(
Niets ontvangen:(
Lang gewacht op product..
Zeggen dat het geleverd is..helemaal niets!!!
Echt vreselijk misbruik van de goedheid van mensen maken.
Zonder bericht order teruggestuurd naar leverancier
Een product besteld in Amerika. Blijkbaar produceren zij in China en wordt verzending door Yunexpress verzorgd.
Order was snel verstuurd, maar daarna wordt je niet op de hoogte gehouden.
Toen ik zelf keek waar het bleef, bleek de bezorger gisteren in de straat geweest te zijn en heeft "adres niet correct" aangegeven. (Adres klopt helemaal, ontvang van andere bedrijven ook gewoon pakketjes).
Inmiddels staat de status op teruggestuurd naar verzender en kan ik fluiten naar mijn pakket voor Kerst.
Slecht dat je nergens van op de hoogte van wordt gehouden en een bezorger zelf besluit dat het adres niet klopt en je pakket gelijk teruggestuurd wordt!
Oplichters.
Pakket besteld bij middo. 2 weken moeten wachten, en dan plots zou het zogezegd bezorgd zijn terwijl ik heel de dag thuis was en niemand aan de deur gezien of gehoord heb! Grote oplichters! Geld ben ik ook kwijt! Laat nooit iets bezorgen via hun, dan vraag je om problemen!
1x wat besteld maar ook de laatste keer
Pakketje nog steeds niet bezorgd
Pakketje nog steeds niet bezorgd.
pakketje zou via DHL bezorgt moeten worden via Yunexpress, maar blijkt twee bezorgd te zijn, maar nog steeds niet ontvangen en DHL weet niet waar het pakje is??
D. vd Grint
Zijn oplichters!!!!!
Een wall to wall mounting system besteld...buisje van nog geen 50 cm ontvangen! Kleine kamertjes in China?
Het liefste geef ik geen ster oplichters
Het liefste geef ik geen ster, want dat is het niet eens waard. Heel iets anders gekregen wat er totaal niet op lijkt. Oplichters zijn het, hopelijk verliezen ze zelf ook alles
Erg tevreden met transport door YUNexpress.
Transport YUNexpress was met goede track & trace dag op dag te volgen. In totaal 14 dagen van leverancier in China tot aan de deur in Gouda.
Produkt zelf heeft natuurlijk niets met YUNexpress te maken maar was ook goed. En dat voor €25 inclusief transport en tax uit China tegen €150 in de winkel hier.
Erg tevreden.
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, erg teleurgesteld pure oplichting 🥵 39,95 voor een prul van een rugzak, niets bestellen bij yunexpress
Onbereikbaar,pakket onterecht…
Onbereikbaar,pakket onterecht teruggestuurd
9 van de 10 x wordt je pakket niet…
9 van de 10 x wordt je pakket niet bezorgd. Dus niets meer bestellen.
Geheel ander product geleverd
Geheel ander product geleverd. Retour zenden is niet mogelijk nergens een adres te vinden of contact te krijgen. Dus niets bestellen!
Heel slecht
VERTROUW HET NIET ALSJEBLIEFT DE BERZORGING KOMT HELEMAAL NIET EENS