Zilverbaartje Reviews

4,4

Enige tijd geleden een munt besteld, welke beschadigd was. Was moeilijk contact te krijgen. Na gesprek met (vriendelijke)eigenaar op zijn kantoor heeft hij uitgelegd dat door privé omstandigheden op... Toon meer

Bestelling in december geplaatst, niets ontvangen. Gaat om een hoog geldbedrag. Telefonisch is de winkel niet te bereiken. Als je belt, dan krijg je te horen dat het telefoonnummer wegens een... Toon meer

Eind november een bestelling gedaan. Maakte me in eerste zorgen omdat de levering lang op zich liet wachten en de verkoper niet bereikbaar was. Maar uiteindelijk wel alles netjes gekregen. Verkoper bo... Toon meer

1. Muntenhandelaar
  2. Goud- en zilverhandelaar

Veilig en vertrouwd fysiek edelmetaal kopen of verkopen. De beste prijs voor zilveren en gouden munten in Nederland. Conciërge-niveau service met o.a. levering per privé chauffeur. Zilverbaartje.nl is een handelsmerk van Gold Society b.v.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Met een beetje geduld komt het allemaal goed.

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Er is nogal wat commotie over zilverbaartje vanwege de slechte bereikbaarheid en late leveringen. Ik heb een pre-order op 2.12.22 gedaan en op 22.12.22 een track&trace ontvangen. Er bleek echter nog niets te zijn aangeboden bij post.nl Dat maakte mij ongerust en mede door de nogal slechte reviews van de afgelopen maand. Maar als je een beetje op de hoogte bent van de vraag en aanbod van zilver van de afgelopen maanden dan is het hoogstwaarschijnlijk een gekkenhuis geweest. Dan zal de mailbox wel zo'n beetje ontploft zijn. De oudere reviews zijn gewoon goed, de prijs is goed en dat was voor mij de reden om er toch vertrouwen in te houden en niet meteen dit bedrijf van fraude te beschuldigen. En vandaag heb ik dus mijn pakket ontvangen. Super netjes en erg mooie producten. Dus heb gewoon wat geduld en wat inlevingsvermogen want het komt allemaal goed!

17 januari 2023

Antwoord van Zilverbaartje

Hartelijk dank voor uw beoordeling, vertrouwen en begrip!

Ondanks de lange levertijd een goede ervaring met deze website.

Ondanks de lange levertijd (in december besteld, in januari geleverd) is de bestelling compleet geleverd.

De langere levertijd is wel duidelijk gecommuniceerd via de website en e-mails. Dit had wel iets vaker kunnen zijn maar uiteindelijk is de bestelling goed afgehandeld en netjes geleverd.

Ik zou daarom de website ook zeker aanbevelen indien u op zoek bent naar een goede leverancier voor zilveren en gouden munten.

Ordernummer: 2467

11 januari 2023

Zilverbaartje

Update 15/2/2023: inmiddels heb ik mijn munten ontvangen. Ook hebben ze een extra muntje bijgevoegd ter goed making. Hopelijk krijgen ze communicatie snel op orde zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.

In december een bestelling geplaatst maar tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen. Meneer reageert ook niet meer op e-mails en telefoon lijkt afgesloten. Inmiddels langs geweest bij het kantooradres maar dat blijkt dus een virtuele kantoor te zijn. Omdat het om een behoorlijk bedrag gaat laat ik het zeker hier niet bij zitten. Benieuwd naar ervaringen van anderen ook.

1 december 2022

Antwoord van Zilverbaartje

Beste klant, wij hebben uw situatie inmiddels met u opgelost en uw producten aan u uitgeleverd. Op het moment van uw bestelling was het enorm druk aan onze kant. Mijn oprechte excuses.

Wij hebben een virtueel kantoor (administratief adres) aan de Weena, maar zitten ook fysiek gevestigd aan de Willemswerf (boompjes 40, het grote witte gebouw bekend vanuit de Jacky Chan film).

Wij hopen dat we een tweede kans krijgen om te laten zien dat het in rustigere tijdens een stuk sneller kan gaan!

Gewoon toppers!

Ik zie veel negatieve reacties hier, en ook ik wacht nog op mijn bestelling (december) voor een bedrag wat voor mijn doen best behoorlijk is. Eerdere aankopen zijn echter netjes en binnen aangegeven termijn geleverd, dus vertrouwen heb ik wel. Communicatie had wat beter gekund, maar daar staat tegenover dat de vraag naar edelmetalen gewoon gigantisch is geweest de laatste tijd.

UPDATE:
De munten zijn in goede orde aangekomen. Ook voor mij zat er een erg leuke verrassing bij het pakketje i.v.m. het langere wachten, en dat bovenop de schitterende munten voor een geweldige prijs! Vandaar mijn beoordeling aangepast naar 5 sterren. Bedankt Zilverbaartje, toppers!

13 januari 2023

Antwoord van Zilverbaartje

Hartelijk dank voor uw beoordeling en vertrouwen in ons!

Zilverbaartje prima webshop

Zilverbaartje als contact van onze groep meegemaakt en heeft altijd alles op een nette en correcte manier opgelost mèt persoonlijk contact.

12 januari 2023

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Fijne man om zaken mee te doen

Fijne man om zaken mee te doen, levering kan af en toe wat langer duren wat logisch is in deze inflatie tijden, ik ben iniedergeval enorm tevreden

12 januari 2023

Bestelling in december geplaatst

Bestelling in december geplaatst, niets ontvangen. Gaat om een hoog geldbedrag.

Telefonisch is de winkel niet te bereiken. Als je belt, dan krijg je te horen dat het telefoonnummer wegens een administratief probleem niet bereikbaar is. Ze reageren ook niet op hun mails.

Zilverbaartje had op hun site beloofd om alle bestellingen vóór 9-1-2023 uit te leveren. Dit is niet gebeurd.

We kunnen langzaam van uitgaan dat we ons geld verloren hebben.

Dit is gewoon pure diefstal!

26 december 2022

Antwoord van Zilverbaartje

Beste klant, op onze website stond vermeld dat wij tussen 12-12-2022 en 22-12-2022 gesloten zouden zijn. Inmiddels heeft u uw order al ontvangen, dank voor uw geduld en excuses voor het ongemak.

Box 3, dat is pas pure diefstal!

11 november 2022 bestelling geplaatst

11 november 2022 bestelling geplaatst en dezelfde dag meteen betaald. Het is nu 10 januari 2023 en volgens de mail die ik op 28 december 2022 ontving zouden alle uitstaande bestellingen voor 9 januari binnen zijn. Heb gemaild en gebeld en ook whatsapp gebruikt, geen reactie. Het gaat om een vrij groot bedrag. Begin me ernstige zorgen te maken.

UPDATE!
Ik krijg net via Trustpilot een berichtje dat Zilverbaartje.nl heeft gereageerd. Mijn bestelling van 11 november is onderweg en het zou tussen 16.00-18.00 uur aankomen. Blijft natuurlijk een feit dat er slecht gecommuniceerd wordt. Ik hoop dat ik de zending vandaag in ontvangst mag nemen.

UPDATE!
De zending zal nu tussen 20.05-22.05 bezorgd worden. Ik wacht in spanning af. Zodra het binnen is, laat ik het weten.

UPDATE!
Om kwart over vijf mijn pakket in goede orde ontvangen. Er zat bij de Nota een zilveren munt, die er extra bijgeleverd is met een excuus voor de vertraging. Dat vind ik wel heel erg netjes van Zilverbaartje. Ik heb begrepen, dat zij het echt ontzettend druk hebben gehad en dat het daarom zo lang duurde. Blijft toch een feit, dat de communicatie geen schoonheidsprijs verdient, daar valt nog best wat winst te behalen. Maar ik ben blij, dat alles goed is aangekomen. Ik ben er erg blij mee, dank daarvoor.

10 januari 2023

Antwoord van Zilverbaartje

Hartelijk dank voor het aanpassen van uw review!

10 december order geplaatst

17-1-2023
Vandaag betaling terug ontvangen.
Dankjewel Zilverbaartje.nl...
Jammer van heel de romoslomp.
13-1-2023 Vandaag een email van Z. ontvangen, met de mededeling:
Uw bestelling 2430 is helaas geannuleerd.
Reden annulering: -
Het door u betaalde bedrag wordt aan u teruggeboekt.
14-1-2022
@Zilverbaartje.nl Wanneer word mijn betaling teruggestort?

12-1-2023 @Zilverbaartje.nl Danku voor uw reactie. Bij deze mijn gegevens. Hoor graag uw respons.
Besteldatum: 10-12-2022
Bestelnr.: 2430
Klantnr.: 22430
10 december order geplaatst, betaald. 22 december volgde T&T. Maar pakket was niet aangemeld. 28 december 2de navraag gedaan.
3 januari nog gemaild. Ook aantal keer gebeld. Niet bereikbaar. Nu 8 januari nog steeds niets ontvangen.

10 december 2022

Antwoord van Zilverbaartje

Beste klant, op u zou ik ook graag willen reageren echter komen uw gegevens niet voor in ons systeem.

Notitie: Vermoedelijk een alias van dezelfde boze klant die al inmiddels 3 verschillende reviews op deze pagina heeft geplaatst onder de zelfde naam.

Zelfde ervaringen als hieronder

Zelfde ervaringen als hieronder. Begin december order geplaatst, 22 december T&T ontvangen, maar die is nooit in beweging gekomen en het bedrijf is volkomen onbereikbaar. Op mails geen reactie, op whatsapp geen reactie, en klantenservice telefonisch al dagen uit de lucht om 'administratieve redenen'. In het verleden hier prima zaken gedaan, dus geen idee wat hier aan de hand is?

Update 12 januari n.a.v. reactie Zilverbaartje; ik heb mij niet gegroepeerd; ik zal mijn recensie heroverwegen zodra mijn order is ontvangen (op dit moment is de t&t nog niet in beweging). Dat de webshop gesloten is die periode is mij bekend, maar tot 2 maal toe communiceren jullie een andere uiterste verzenddatum die beide keren al ruim verstreken is. Kunnen jullie daarop reageren, én op de onbereikbaarheid, ook binnen de tijdvakken die jullie zelf aangaven op de website? Bij voorbaat dank, vriendelijke groet.

Update 16 januari: Op 12 januari schreven jullie in het antwoord hieronder dat mijn order onderweg zou zijn. De track&trace is echter nog niet in beweging (pakket niet fysiek ontvangen door PostNL) en ik heb nog geen reactie mogen ontvangen. Wat is de status?

Update 30 januari: Inmiddels mijn bestelling alsnog ontvangen. Dat is fijn. Op bovenstaande vragen, als ook op mijn mails/berichten met verzoek om toelichting, nooit reactie mogen ontvangen.
Het geeft niet dat er soms een tegenslag is binnen het bedrijf, maar wees open en transparant. En steek de hand in eigen boezem als er wat mis, dat is helemaal geen schande.

Review aangepast.

6 januari 2023

Antwoord van Zilverbaartje

Beste Tom, op de website stond dat we gesloten zouden zijn tijdens periode eind dec. begin jan.

Zoals u zelf al zegt heeft u in het verleden prima zaken met ons gedaan, waarom zou het nu anders zijn? Ik vind het jammer dat er plotseling een soort groepering gevormd is die actief en in samenspraak overal negatieve reviews aan het plaatsen is.

Uw order is onderweg.

Reageert nergens op maar wel overal hoge review score en webkeurmerk

Tijd voor volgende stappen. X
Gaat om grote order bedragen zilveren munten.
Marco

update 16-2-2023 nav reactie Zilverbaartje.nl:
Ik heb geen meerdere accounts bij Trustpilot !
Het klopt dat ik na inmenging van webwinkelkeur, uiteindelijk contact met u kreeg,met een intimiderende toon in uw mails/berichten. na inmenging van Webwinkelkeur.nl (die nu geen zaken meer met uw doet (?) op uw wesbite) heb ik mijn vooruitbetaalde geld terug gekregen. Dit na de door u absoluut toegezegde levertijd. Helaas betekenden dit dat ik E250 euro meer kosten had omdat mijn vooruitbetaling niet geleverd werd en ik opnieuw op zoek moest naar de munten (collectabel) munten die nu veel duurder/schaarser geworden waren. Hier had u geen boodschap aan. U geeft in uw voorwaarden aan, die u met elke orderbevestiging/email helder mee stuurd) dat annuleren als klant absoluut niet mogelijk is vanwege de marktwaarde, maar u doet dat wel.
SAMENGEVAT slechte tot geen communicatie (zonder inmenging webwinkelkeur) , geen nagekomen levertijd of nieuwe levertijd gemeld (=>Dit maakt alle mensen/uw klanten die ik gesproken mensen zeer argwanend). in uw communicatie, via Webwinkelkeur, gaf u aan niet meer met kleine klanten te willen gaan handelen in de toekomst vanwege het gedrag van uw klanten (?).
Ik heb gelukkig mijn geld terug , maar vind het belangrijk om mijn ervaring te delen zodat mensen eerlijk weten met wie ze zaken doen. Ik raad u aan om wel tevreden klanten (ik heb ze niet gesproken/in de whatsapp groep gehad) ook hun positieve ervaringen te delen op Trustpilot.
Tijd en geld => Een dure les voor mij geweest.

19 december 2022

Antwoord van Zilverbaartje

Stapje naar links, stapje naar rechts, voor u het weet bent u aan het dansen.

Maar nu even serieus: u heeft het enorme bedrag (net geen €600) teruggestort gekregen nadat u hierom heeft verzocht. Spijtig om te zien dat u nu met meerdere accounts negatieve reviews aan het plaatsen bent terwijl wij u niets meer schuldig zijn.

Nare ervaring

Dezelfde ervaring als Marco hieronder. Helaas met een hoger bedrag.
Wel pakket aanmelden en T&T link sturen maar 2 weken daarna nog niets verstuurd.
Evt "virtuele kantoor " aan Weena 290 helpt ook niet. Wel alle tijd gehad voor volop reclame video's op YouTube.

UPDATE 11-1-2023:
Vanochtend bestelling ontvangen, controle op echtheid volgt nog waarna ik mijn beoordeling zal aanpassen.
UPDATE 18-1-2023
Enkele stuks willekeurig getest, lijkt allemaal in orde. Ook ik heb een extra munt zonder nader info ontvangen, ter compensatie. Ik hoop dat er verder geen GEDUPEERDE is, indien WEL, laat een review hier achter met email adres en ik neem contact met je op. Ook voor mijn medemens maak ik er een zaak van. @Zilverbaartje: ik had ruim voor de vakantie sluiting besteld en al weken geleden T&T ontvangen waarna er niets volgde. Je hebt niet correct gehandeld met de extreem lange levertijd en gebrek aan informatie/transparantie.

6 januari 2023

Antwoord van Zilverbaartje

Beste klant, u heeft uw order inmiddels ontvangen. Ik begrijp dat het lang wachten vervelend was, maar op onze website stond duidelijk vermeld dat wij tussen 22-12-2022 en 12-1-2022 gesloten zouden zijn.

Zilverbaartje.nl >> succesvol (lijkt er niet op) bedrijf of wordt ik aan het lijntje gehouden ???

Mijn order 2455 met leverdatum vanaf 19-12-2022 (zilveren munten) nog steeds niet ontvangen. Met de huidige muntenprijs vraag ik mij af, >>wordt hier gespeculeerd met geld van klanten , of heeft het bedrijf groeiproblemen met zijn eigen succes ??(betaling 16-12-2022 € 576,- voor order 19 dec 2022 (toen lager geldende munt/zilverprijs). Ik zie standaard antwoorden bij referenties van Webwinkelkeur "Geachte, onze excuses hiervoor. Wij hebben de vertraging per e-mail doorgegeven." Ze mailen bij al hun mail verkeer dat er geen herroepsingsrecht is (dat wil ik ook niet) => Dus is er leverplicht voor de betaalde en georderde prijs van de munten . Ik bestel voorlopig even niets bij meer totdat ik mijn order heb en ze hun zaken op orde hebben. IK denk dat ik er een persoonlijk project bij heb totdat ik mijn munten/bestelling ontvangen heb MB#
Ondertussen ben ik benaderd door andere gedupeerde. wordt vervolgt. Tevens hbe ik een reactie van webwinkelkeur, die e.e.a. gaat nakijken.uitzoeken.
wordt vervolgt........

2023-01-13 UPDATE voor de liefhebber
>>>>> DANK WEBWINKELKEUR.NL <<<<
voor jullie inmenging in dit dispuut. Ik heb eindelijk antwoord/reactie gehad over mijn order met hulp van Webwinkelkeur.nl heb ik mijn geld teruggekregen (en een paar akkelige emails van de verkoper). Ik wilde de munten kopen als verzamelaar voor de prijs van december en heb ze nu helaas bij 101munten.nl (aanrader: reageert en levert snel = munten zijn reeds binnen) ) duurder moeten kopen met het geld dat ik terugontvangen heb.
Dus opgelopen : Schade post (naast mij tijd/tijd/tijd ...) bijna € 250,- extra kosten, munten moeten kopen voor € 40,50 ipv € 28,-) :(

PS
IK HEB 2 ACCOUNTS OP TRUSTPILOT 1 ZAKELIJK EN 1 PRIVE

5 januari 2023

Antwoord van Zilverbaartje

Beste Marco, aangezien dit je derde review is met een andere account, verwijs ik naar mijn reactie in je vorige review.

Ps, fijn dat je even benadrukt dat de exact zelfde bestelling elders €250 meer kost. Dat zegt genoeg over onze positie in de markt :-)