andaag ben ik bij X2O geweest en ik ben echt super fijn geholpen! Hij nam echt de tijd voor mij en deed zoveel moeite om mij te helpen kiezen. Hij liet me alles zien wat ik zocht en dacht echt met m... Toon meer

Bij x2o in Zaventem radiator gekocht. Zeer goede uitleg en zeer vriendelijk ontvangen door Stijn met een lekkere koffie. Bij thuiskomst en na bezoek van onze installateur stelde deze... Toon meer
We werden meteen vriendelijk verwelkomd, zonder opdringerig te zijn, en er werd meteen bij gezegd dat de persoon ter beschikking zou staan als we vragen hadden. Na een rondgang in de showroom wilden... Toon meer
X²O Badkamers, dat is de badkamerspecialist op maat van uw budget én van uw smaak. Doe badkamerinspiratie op in onze showrooms of neem een kijkje op onze website.
Waarom X²O Badkamers?

- Dubbel zo blij met korting op jouw badkamer
- Dubbel zo blij met jouw badkamer, da’s ook gaan voor de scherpe prijs. Voor elk budget vind je bij X²O een badkamer waarvan je gaat watertanden. Bovendien profiteer je bij X²O Badkamers steeds van deals op het volledige assortiment.
- Dubbel zo blij met jouw keuze
- Voor elk budget en voor elke smaak hebben wij een badkamer. Doe inspiratie op in onze (interactieve) showrooms of neem een kijkje op de website.
- Dubbel zo blij met onze service
- Onze gepassioneerde badkamerspecialisten met grondige productkennis helpen je graag om een badkamer samen te stellen, op basis van jouw specifieke situatie. Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service bieden we tot 10 jaar garantie op verschillende items. Ook onze klantendienst staat altijd met een glimlach voor je klaar. Voor de aankoop van je badkamer, tijdens de aankoop, maar vooral ook na de aankoop van je badkamer. Tot jij 100% tevreden bent!
Weiveldlaan 29, 1930, Zaventem, België
- +32 2 720 02 38
Dubbel zo blij mee
Vraagt klanten om een review
Mooie showroom
Mooie showroom, goed en overzichtelijk gepresenteerd. Professionele en vriendelijke ontvangst door medewerker Kaan.
Leuk contact, professioneel en vlot
Leuk contact, professioneel en vlot. Met kennis van de producten. Vraag naar Stijn.
ze maken tijd voor de klant
We zijn in de X20 van Zaventem heel vriendelijk geholpen en met veel geduld begeleid in verband met een vrij grote bestelling. De artikelen zijn onlangs geleverd. Alles was aanwezig. Bedankt voor een zeer prettige samenwerking.
Wij waren in het verleden goed geholpen…
Wij waren in het verleden goed geholpen en nu opnieuw. Het personeel is vriendelijk en geven goede, correcte en technische uitleg. Er is een mooie toonzaal.
Snel en efficiënt
Snel en efficiënt, met kennis van zaken, de juiste vragen stellend, de juiste producten tonen
Super verkoper Stijn
Super verkoper Stijn, duidelijke uitleg en veel informatie. Nam uitgebreid de tijd.
Zeer warme en vriendelijke ontvangst
Zeer warme en vriendelijke ontvangst. Ondanks de bediening in het Frans zeer aangenaam informatief en professioneel gesprek.
Hartelijk dank
Stijn begreep in een mum van tijd wat…
Stijn begreep in een mum van tijd wat ik voor ogen had om een eenvoudige doch stijlvolle badkamer en aparte wc te laten installeren. Bovendien vind ik een kwalitatief Belgisch merk zeker een pluspunt.
Ze waren heel behulpzaam en gaven goede…
Ze waren heel behulpzaam en gaven goede raad!
We zullen zeker teruggaan voor de aankoop
hele goeie ervaring met de staff
Vriendelijk efficiënt met kennis van…
Vriendelijk efficiënt met kennis van zaken geholpen op korte tijd !
Bij x2o in Zaventem radiator gekocht
Bij x2o in Zaventem radiator gekocht.
Bij thuiskomst en na bezoek van onze installateur stelde deze vast dat wij een foute aankoop gedaan hadden.
De volgende dag terug naar X2O naar Stijn.
Wederom zeer vriendelijk ontvangen.
Terugbetaling zonder probleem van de volledige aankoop. De dag erna geld al terug op onze rekening.
Bedankt Stijn voor je begrip en de terugbetaling.
X2O is een aanrader.
Marc
Een zeer goede ervaring
Een zeer goede ervaring. Ze zijn buitengewoon vriendelijk, geven nuttig advies en bieden producten van zeer hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs
Ik ben in Zaventem geweest en Stijn…
Ik ben in Zaventem geweest en Stijn heeft me perfect geinformeerd
Topservice
Mooie douches, badkamermeubels.
Leuke batibouwkorting.
Goede service maar kon nog iets beter uitgelegd worden.
Zeer rustige en vriendelijke verkoper…
Zeer rustige en vriendelijke verkoper die zijn tijd nam en goed aanvoelde wat je wenst.
De man die ons geholpen heeft
De man die ons geholpen heeft, Kaan is zeer vriendelijk! Ook enorm rustig, geeft ons duidelijke instructies en alle mogelijkheden.
Er waren een paar personeelsleden…
Er waren een paar personeelsleden afwezig, ik moest lang wachten om iets te vragen, maar ze waren allemaal vriendelijk en behulpzaam. Ik was erg tevreden over de producten.