Tof Hotel Net een weekendje geboekt, mooie grote kamer, badkamer proper, airco werkte perfect , heel makkelijk met de parking, lekker ontbijt, vriendelijk personeel. 20 minuutjes wandelen naar he... Toon meer
Hullenbergweg 353, 1101 CP, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Goed hotel. Alles ook goed bereikbaar vanaf het hotel. Tip; ga lekker bij de ikea ontbijten, zit naast het hotel

Tof Hotel
20 minuutjes wandelen naar het Johan Cruyff arena
Komen zeker nog een keertje terug. 👍👍

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Fijne hotel, ruime kamer, netjes. Hier komen we zeker terug!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Dat is een zeer goed hotel!Veel kwaliteit op de kamer,heel netjes.Zeer vlot inchecken.En de parking niet vergeten! Op loopafstand van de johan cruyf arena,dit was mijn 3de overnachting al,en er komen er nog!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Propere en goed ingerichte kamer. 2de koffiemachine is wel aan te raden.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Mijn vast hotel voor trips naar Amsterdam. Je zit op 5min lopen aan het metro station en op 20min aan centraal station. Rustig gelegen, ruime parking voorziening, voor het geld een heel ruime kamer en propere badkamer voor Amsterdam standaard. Personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam al bij al 5/5 helemaal top

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Prima hotel, met mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nette kamer, schoon, ruime badkamer, fijne douche en uitstekend bed. Al twee keer hier verbleven (en ook al derde keer geboekt) in combi met een concert in Ziggodome of AFAS.
Niet mooiste uitzicht of omgeving; veel wegwerkzaamheden. Maar goed, ik boek het voor relaxte nacht na concert en daarvoor is het heel fijn hotel. Lijkt mij ook prima uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
We zijn al enkele keren hier op hotel geweest voor een concert. Nette en ruime kamers. De laatste keer hadden we wel het gevoel det de airco het niet deed, waardoor het erg warm was op de kamer. Er was ook geen zeep (enkel conditioner) in de douche aanwezig

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
We waren er met ons drieën voor een concertbezoek en hadden een 3 persoonskamer geboekt. Ruimte genoeg en prima locatie, perfect om voor de deur te kunnen parkeren, op 20 min. loopafstand van de Ziggo Dome. Ontbijt was ook perfect en uitgebreid. We hadden nog een uur extra late uitcheck dus niet om 11 maar om 12 uur. Enige min-puntje was dat de airco niet echt koelde (voor ons gevoel) maar daar kwamen we ‘‘s nachts pas achter… raam open was de oplossing.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Geweldig hotel. Mooie en ruime met airco. Veel opbergruimte, koffie-apparaatje, koelkastje etc!
Heerlijk bed, fantastische inloopdouche. Kraakschoon alles!
Op loopafstand naar de metro, waarmee je 1 halte reist naar Afas/Ziggo/Arena (of een kwartiertje wandelen!)
De auto kun je tegen betaling op eigen terrein parkeren.
Een aanrader ++!

Daar waren we weer 😊
Weer genoten van ons verblijf.
# Goed bed
# Fijne douche
# Schone kamer
# Voldoende parkeerplekken
# Vriendelijk personeel
# Dichtbij Arena 10 min lopen
Al met al een top verblijf. Wij komen graag weer terug jullie zijn ons FAVORIET.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Het hotel ligt vlakbij de Arena en Ziggo dome. Met de metro om de hoek, slechts 1 halte naar station Bijlmer Arena. De zelf check in werkt makkelijk, personeel is aanwezig voor hulp en is vriendelijk. De kamer was ruim, netjes en schoon!

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Altijd een fijn hotel met ruime kamers en een goed bed! Locatie is ook erg fijn want je bent overal snel.

Alles perfect in orde.
Enkel op de lakens van 1 bed wat vlekken waardoor het niet proper leek…

Nice Rooms, very friendly and polite Service
very close public Transport

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Prima hotel. Ideale ligging. Fijn parkeren. Prima voor een overnachting. Ontbijt is prima. Niets bijzonders. Maar wel gewoon de basis. Geen bar of restaurant, maar wel vriendelijk personeel. Met de metro ben je met 15-20 minuten midden in de stad. Voor concerten lekker dichtbij de Arena, Ziggo en Afas Live.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Goed hotel voor een concert in de Ziggo Dome. Ruime kamer en degelijk ontbijt. De check-in verliep wel zeer onpersoonlijk. Niemand heette ons welkom.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Uitstekend hotel dicht bij alle belangrijke muziek hallen van Amsterdam ( op Paradiso na dan). Goede metro verbinding om naar het centrum van Amsterdam te gaan. Goede parkeergelegenheid en niet onbelangrijk een prima ontbijt

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Heel fijn hotel, kamers en ontbijt was heel goed.

Antwoord van XO HOTELS AMSTERDAM - Hotel Levell
Fijne, schone kamers. Super ontbijt. Goed geregeld. Komen hier zeker terug!