XO HOTELS AMSTERDAM - XO Hotel InnerReviews

TrustScore 4 uit 5

Wanningstraat 1, 1071 LA Amsterdam, NL

Prima hotel op een fijne locatie. Prima bed, airco aanwezig en een nette badkamer. Niet heel groot maar voor een nachtje helemaal oke. Misschien de vloerbedekking wel overal vervangen. Dat is aan ee... Toon meer

Kom hier vaker. Altijd goed. Om de hoek bij musea en Concertgebouw. Schoon. Alles aanwezig. Rustig. Goed ontbijt. Klantgericht.

Makkelijk in- en uitchecken. Ruime kamer. Hotel in het centrum maar niet in de drukte

1. Hotel

Over XO HOTELS AMSTERDAM - XO Hotel Inner

XO Hotels Amsterdam 🛏️

🇳🇱 Boek bij ons en krijg 10% korting ✓ Directe bevestiging ✓ Geen boekingskosten ✓ Exclusieve extra's bij boeking op XO Hotels

🇬🇧 Book with us and get 10% discount ✓ Instant confirmation ✓ No booking fee ✓ Exclusive extras when booking on XO Hotels

🇩🇪 Buchen Sie bei uns und erhalten Sie 10% Rabatt ✓ Sofortige Bestätigung ✓ Keine Buchungsgebühr ✓ Exklusive Extras bei Buchung auf XO Hotels

🇫🇷 Réservez avec nous et bénéficiez de 10% de réduction ✓ Confirmation instantanée ✓ Pas de frais de réservation ✓ Extras exclusifs lors de la réservation sur XO Hotels

🇮🇹 Prenota con noi e ottiene il 10% di sconto ✓ Conferma immediata ✓ Nessuna tassa di prenotazione ✓ Extra esclusivi quando si prenota su XO Hotels

🇪🇸 Reserva con nosotros y obtén un 10% de descuento ✓ Confirmación instantánea ✓ Sin gastos de reserva ✓ Extras exclusivos al reservar en XO Hotels

• Wanningstraat 1, 1071 LA, Amsterdam, Nederland

• 020 6625792

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2.110 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Makkelijk in- en uitchecken

10 juni 2026

edith bodewitz,

Bedankt voor uw fijne reactie!

We zien het zo voor ons: snel en soepel inchecken, uw ruime kamer binnenstappen en daarna zo de stad in—met alle levendigheid van Amsterdam dichtbij, maar zonder de drukte zodra u weer terugkomt. Dat rustige comfort in een centrale ligging is precies waarom veel gasten kiezen voor XO Hotels.

Onze teams zorgen ervoor dat alles gewoon goed geregeld is, van aankomst tot vertrek, zodat u ontspannen kunt genieten van uw verblijf.

Voor een volgende keer: via de website van XO Hotels profiteert u van 10% korting, citytax inbegrepen en een gratis eerste uur late check-out—ideaal om uw verblijf nog net wat langer te maken.

Graag tot ziens voor nog zo’n ontspannen verblijf in Amsterdam!

xohotels .com
#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #affordable #genuine #hospitality

Altijd goed hier

6 juni 2026

Cees Krijger,

Wat fijn om u weer te mogen verwelkomen—en dank u voor uw vertrouwen keer op keer.

Veel gasten van XO Hotels in Amsterdam ervaren precies wat u beschrijft: wakker worden in een rustige, schone kamer, op loopafstand van het Concertgebouw en de musea, en de dag beginnen met een goed ontbijt. Het zijn die vertrouwde momenten die een verblijf elke keer weer prettig en zorgeloos maken.

Geweldig om te horen dat u onze klantgerichte aanpak waardeert—dat is iets waar ons team elke dag op inzet en wat veel terugkerende gasten bij ons blijven zoeken.

Uw woorden geven toekomstige gasten het vertrouwen dat ze bij XO Hotels kunnen rekenen op een consistente, comfortabele en rustige ervaring op een toplocatie.

Voor uw volgende verblijf: met een directe boeking profiteert u van 10% korting en city tax inbegrepen—wel zo prettig geregeld.

Tot de volgende keer, uw plek in Amsterdam wacht al op u.

Simple stays. Real comfort. XO Hotels.

Prima hotel op een fijne locatie

Misschien de vloerbedekking wel overal vervangen. Dat is aan een opknapbeurt toe.
Ontbijt ook goed en vriendelijk personeel.

24 mei 2026

Anja Bakker,

Bedankt voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring!

Fijn om te lezen dat u heeft genoten van het comfortabele bed, de nette badkamer, de airconditioning en onze fijne locatie. Voor veel gasten is het prettig om na een dag in Amsterdam terug te komen in een schone kamer, rustig te ontspannen en de volgende ochtend te starten met een goed ontbijt. Het is ook leuk om te horen dat ons vriendelijke team hieraan heeft kunnen bijdragen.

Dank u ook voor uw opmerking over de vloerbedekking. Feedback zoals deze helpt ons om onze accommodaties verder te verbeteren. Wanneer gasten tijdens hun verblijf iets signaleren, staat ons team altijd klaar om direct mee te denken en waar mogelijk het verblijf nog aangenamer te maken.

Voor toekomstige gasten: rechtstreeks boeken bij XO Hotels biedt extra voordelen, zoals 10% korting, citytax inbegrepen in de prijs, direct contact via telefoon en e-mail en het eerste uur late check-out gratis.

We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen voor een volgend bezoek aan Amsterdam!

Gunstig gelegen

Het hotel is netjes, heeft goede bedden, personeel is vriendelijk, het is heel gunstig gelegen voor musea en concertgebouw, kamers klein, badkamer netjes, goede douche. Ontbijt voldoende. Voor een verblijf van 1 of 2 dagen prima hotel, rustige omgeving

8 december 2025

Koop,

Wat fijn om te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad! Het doet ons goed dat u het personeel vriendelijk vond en dat u genoten heeft van de comfortabele bedden, de nette kamer en de rustige omgeving. Onze locatie vlak bij het Concertgebouw en de musea maakt het inderdaad makkelijk om het mooiste van Amsterdam te ontdekken, zelfs tijdens een kort verblijf.

Bij XO Hotels streven we ernaar om iedere gast een schoon, comfortabel en ontspannen verblijf te bieden met een glimlach van ons team. Duizenden reizigers kozen ons al vanwege onze fijne bedden, smakelijke ontbijten en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten: wie direct via onze website boekt, krijgt 10% korting op de kamerprijs, persoonlijk contact via telefoon of e-mail met ons team, én het eerste uur later uitchecken gratis. Zo kunt u net iets langer van uw verblijf genieten — misschien nog een extra kopje koffie voordat u vertrekt!

#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #goodlocation

Simpel hotel

Simpel hotel, maar goede bedden, ligging vlak bij musea, uitgaan, zeer rustig gelegen.

4 december 2025

mieke delver,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u genoten heeft van de goede bedden en de rustige ligging dicht bij de musea en het uitgaansleven. Onze gasten waarderen inderdaad dat ze zo snel in het bruisende centrum van Amsterdam staan en daarna heerlijk kunnen uitrusten in een vredige omgeving.

Bij XO Hotels streven we er elke dag naar om onze gasten een schoon, comfortabel en ontspannen verblijf te bieden, met vriendelijk personeel dat altijd klaarstaat. Duizenden reizigers kozen al voor ons vanwege de betrouwbare service, de comfortabele kamers en de uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Voor toekomstige gasten: wie direct via onze website boekt, ontvangt 10% korting op de kamerprijs, persoonlijk contact via telefoon of e-mail en het eerste uur later uitchecken gratis. Zo kunt u uw verblijf nét iets langer laten duren — misschien nog even een wandelingetje maken voor vertrek!

#xohotels #amsterdam #book #direct #comfortable #friendly #clean #goodlocation

Top locatie

Top plek, super schoon, 24/7 receptie tegen een goede prijs. Electrische fiets konden we in de tuin stallen

19 september 2025

Nicolet,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Wat fijn om te lezen dat u de locatie als top hebt ervaren, dat u de netheid van het hotel waardeerde en dat onze 24/7 receptie en goede prijs uw verblijf compleet maakten. Gemak en zorg voor praktische details zijn precies de dingen die veel gasten waarderen aan een verblijf bij XO Hotels.

Wij onderscheiden ons graag met vriendelijke service, comfortabele bedden, schone kamers, een goed ontbijt en een uitstekende prijs–kwaliteitverhouding. Duizenden andere gasten kozen ons al met vertrouwen, en het doet ons goed te zien dat ook u een prettige ervaring heeft gehad. Voor toekomstige bezoekers nog een tip: rechtstreeks bij ons boeken levert niet alleen 10% korting op de kamerprijs op, maar ook een gratis eerste uur later uitchecken én de zekerheid dat we altijd telefonisch en per mail bereikbaar zijn.

Een hotel waar u goed slaapt, schoon en vertrouwd verblijft – dat klinkt bijna als Amsterdam in een notendop!

XO is the way to GO

Perfecte locatie maar slecht matras

Perfecte locatie. Relatief ruime kamer voor een voor Amsterdam nette prijs (waarom is Amsterdam zo duur?). Aardig personeel.

Verschrikkelijk matras dat aan de kanten naar beneden rolt zodat je de hele nacht alleen maar aan het vechten bent om niet het bed uit te rollen

18 september 2025

Martijn Lansink,

Hartelijk dank voor uw review en voor het kiezen van XO Hotels tijdens uw bezoek aan Amsterdam. Fijn om te lezen dat u onze locatie als perfect heeft ervaren, dat de kamer ruim aanvoelde en dat u onze medewerkers vriendelijk vond. Dat zijn precies de punten waarvoor duizenden gasten ons ieder jaar waarderen.

Wat betreft het matras begrijpen wij uw ervaring goed – een goede nachtrust is immers de basis van een geslaagd verblijf. Als dit tijdens uw verblijf was aangegeven, hadden wij dit direct voor u kunnen oplossen om zo uw comfort te verbeteren. We nemen dit soort opmerkingen serieus en blijven onze kamers zorgvuldig monitoren, omdat wij schone en comfortabele voorzieningen willen bieden aan iedereen die bij ons overnacht.

Voor toekomstige gasten is het goed te weten dat bij een directe boeking via onze eigen website niet alleen een 10% korting op de kamerprijs geldt, maar dat u ook profiteert van een gratis eerste uur later uitchecken, en dat we altijd bereikbaar zijn per telefoon en e-mail. Bovendien zijn onze kamers schoon, voorzien van comfortabele bedden en bieden we een goed ontbijt – allemaal voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in Amsterdam.

Zo blijft slapen in onze hotels wel comfortabel, zonder ’s nachts een vechtpartij met het matras te hoeven winnen!

XO Inner hotel review

Niet zo ver van het centrum dus dat is wel een positief punt maar er zijn zeker enkele zaken die beter kunnen zonder veel moeite.

- Het ontbijt is ok qua aanbieding maar het warme gedeelte van het ontbijt is gewoon bijna koud en daarom eten veel mensen er niet of nauwelijks van. Er staat een warme lamp boven om het eten warm te houden maar de ene is kapot waardoor de helft van het warme ontbijt helemaal koud is en de andere helft lauw. Hoe moeilijk is het om dit te zien en aan te passen/herstellen?
- De dame die er werkt voor het ontbijt doet haar werk maar iets vriendelijker mag wel hé. Vriendelijkheid kost geen geld. Als de mensen toekomen een vriendelijke "goeiemorgen" is in een hotel wel een vereiste.
- De charcuterie zoals de kaas is al verstorven aan de buitenste rand omdat het er gewoon open en bloot ligt. Doe dit in een afgesloten plastic potje (doorzichtig) en dat zal al helemaal anders zijn en langer bewaren. Dit ziet er gewoon al niet smakelijk uit dus ik heb er niet van gegeten. Idem voor de hesp.
- Toen we gisteren vertrokken aan de receptie was de persoon daar ook niet echt vriendelijk. Een beetje betrokkenheid en een vriendelijk woordje doen veel.

Andere punten:
- Goede internetverbinding in de kamer
- De kamer was ruim genoeg
- De kamer was echter wel proper maar je kon zien dat het snel proper gemaakt was (op de tafel waren nog enkele vette plekken van iets, geen idee van wat).
- De remote van de TV was wel vuil. Iedereen komt daar aan maar het is waarschijnlijk nog nooit proper gemaakt.

Alles samen hebben we een ok ervaring gehad en een leuke tijd in Amsterdam maar ik zal niet terug gaan naar dit hotel.

31 augustus 2025

Philippe Dhont,

Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke feedback. Fijn om te lezen dat u het positief waardeerde dat ons hotel niet ver van het centrum ligt, en dat de kamer ruim, schoon en voorzien was van een goede internetverbinding. Dit zijn precies de punten waarop wij ons graag blijven onderscheiden: comfortabele kamers, schone faciliteiten en een goede prijs-kwaliteit.

Wat jammer om te horen dat uw ervaring met het ontbijt, de bediening en het schoonmaken niet overal naar wens was. Voor ons is het belangrijk dat eten er niet alleen goed uitziet, maar ook vers en warm wordt geserveerd—en dat medewerkers met een glimlach en gastvrijheid aanwezig zijn. Indien u dit tijdens uw verblijf had aangegeven, zouden we direct actie hebben ondernomen: een defecte warmtelamp wordt meteen vervangen of er wordt voor een andere oplossing gezorgd, en natuurlijk worden ontbrekende schoonmaakdetails zoals een vette plek of een afstandsbediening onmiddellijk aangepakt. Zulke kleine zaken maken namelijk een groot verschil.

Voor toekomstige gasten: wanneer u direct bij XO Hotels boekt, profiteert u van 10% korting op de kamerprijs, krijgt u de eerste uur late check-out gratis, en kunt u rekenen op onze bereikbaarheid via telefoon en e-mail voor een snelle oplossing van elk verzoek. Daarbij blijven onze sterke punten onveranderd: vriendelijke service, comfortabele bedden, schone kamers, smaakvol ontbijt en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We waarderen uw opmerkingen zeer, omdat ze ons helpen onze service nog beter te maken. En misschien… als u ons in de toekomst toch nog eens een kans geeft, zorgen wij ervoor dat de kaas vers is, de koffie heet en de glimlach écht niet ontbreekt. 🙂

Klantvriendelijk

Klantenservice is prima.

14 augustus 2025

Herman Groeneveld,

Bedankt voor uw korte maar krachtige beoordeling! Fijn om te horen dat onze klantenservice u zo goed bevallen is – ons team doet er alles aan om gasten vriendelijk en snel te helpen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf.

Voor toekomstige gasten: wie rechtstreeks bij XO Hotels boekt, krijgt altijd 10% korting op de kamerprijs, plus een gratis eerste uur later uitchecken. Daarbij staan we altijd klaar via telefoon of e-mail. Onze vaste pluspunten? Vriendelijke medewerkers, heerlijke bedden, schone kamers, een uitstekend prijs-kwaliteitniveau en een goed ontbijt om de dag goed te starten.

Kortom: goede service, goede nachtrust én een goed gevoel in Amsterdam – dat klinkt als een win-win-win!

XO is the way to GO

Goed voor een kort verblijf

Niet zo proper (vlekken muur/raam, gaten beddengoed) wel gezellig de familiekamer.
Ontbijt zeer basic.
Rustige buurt.

5 maart 2025

Jasmijn,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat jullie de familiekamer gezellig vonden en genoten hebben van de rustige buurt. We begrijpen dat netheid een belangrijke factor is en het spijt ons te horen dat dit niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen dit serieus en zullen dit intern bespreken om onze schoonmaakservice te verbeteren.

We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring!

Thank you for leaving a review for our accommodation in Amsterdam, we hope to may welcome you again soon!
**Warm regards,**
**Team XO Hotels**
#xohotels #best #rated #hotels #amsterdam #book #direct
**XO is the way to GO.**

De locatie was fantastisch, hygiene hotel liet te wensen over

De locatie was fantastisch. Het personeel was aardig.

Locatie:
Wat een mooie wijk is Amsterdam Zuid. Op zaterdag een leuk marktje in de buurt met delicatessen.

Hygiene:
Het hotel was niet schoon.
Vloerbedekking, in de hal van het hotel, de gangen en trappenhuis was vies, De rubbers van de douche zaten los waardoor het water lekte en de douchevloer heel nat werd en het behang naast de kast enorm stoffig.

Ruimte:
Verder was de kamer zo klein dat een kant van het bed tegen de muur aanstond.

Comfort:
Wel goede matrassen en koffie op de kamer. Ook voldoende schampoo, handzeep, conditionar en schonde handdoeken.

7 september 2024

Janko,

Bedankt voor uw recensie en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat u de locatie in het mooie Amsterdam Zuid en ons vriendelijke personeel heeft gewaardeerd. We begrijpen dat hygiëne en comfort belangrijke aspecten zijn tijdens een verblijf, en we betreuren het dat sommige zaken niet naar wens waren, zoals de netheid van het hotel en de grootte van de kamer. We zullen uw opmerkingen zeker bespreken met ons team om verbeteringen door te voeren.

Voor toekomstige gasten willen we benadrukken dat bij direct boeken via XO Hotels u altijd geniet van de beste tarieven, snelle reacties per telefoon en e-mail, en de eerste uur late check-out gratis is voor een comfortabeler verblijf.

Bedankt voor het achterlaten van een recensie van ons hotel in Amsterdam, en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

XO is the way to GO

5 nachten gelogeerd in het XO Hotel.

We hebben er 5 nachten gelogeerd vanwege de nabijheid van het Concertgebouw. We hadden voor een tweepersoonskamer geboekt, maar kregen twee cellen met een doorgang naar elkaar en een badkamer, maar zonder kledingkast. Daar dus goed op letten! Ondanks het rookverbod hing er soms een stevige wietlucht. Nadat de receptionist had gecontroleerd hebben we niets meer geroken. Ondanks de bezetting was het redelijk stil, met een goed ontbijt. Wel controleren of de kamer goed wordt schoongemaakt. Prima locatie dus, ook vlak bij OV.

27 augustus 2024

Beste,

Bedankt voor uw uitgebreide feedback over uw verblijf bij XO Hotels. We waarderen uw eerlijkheid en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen.

We begrijpen uw teleurstelling over de kamerindeling. Voor toekomstige gasten raden we aan om bij het boeken specifieke kamerwensen direct aan ons door te geven. Zo kunnen we beter aan uw verwachtingen voldoen.

Het spijt ons dat u last heeft gehad van wietlucht. We zijn blij dat onze receptionist dit probleem snel heeft aangepakt. We nemen ons rookverbod zeer serieus en zullen extra waakzaam blijven.

We zijn verheugd te horen dat u tevreden was over de rust in het hotel en het ontbijt. Uw opmerking over de schoonmaak nemen we ter harte en zullen we bespreken met ons housekeeping team.

Voor uw volgende bezoek willen we u wijzen op de voordelen van rechtstreeks boeken bij XO Hotels:

1. We bieden de beste online tarieven.
2. We garanderen snelle reacties op telefoontjes en e-mails.
3. U krijgt het eerste uur late check-out gratis.

Deze extra's kunnen uw verblijf nog aangenamer maken.

Bedankt voor het achterlaten van een recensie voor ons verblijf in Amsterdam.

Prima hotel

Prima hotel, super ligging bij Concertgebouw en museumplein, en in een rustige straat.

9 juli 2024

Susanne,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback over uw verblijf bij XO Hotels. We zijn verheugd te horen dat u ons hotel als "prima" heeft ervaren.

We zijn blij dat u de ligging van ons hotel zo gewaardeerd heeft. De nabijheid van het Concertgebouw en het Museumplein is inderdaad een groot pluspunt voor veel van onze gasten. Het biedt gemakkelijke toegang tot enkele van Amsterdam's meest iconische culturele bezienswaardigheden. Tegelijkertijd is het fijn om te horen dat u de rustige straat waarin ons hotel zich bevindt heeft gewaardeerd. We streven ernaar om onze gasten een oase van rust te bieden in het bruisende hart van Amsterdam.

Voor toekomstige gasten die dit lezen: onze locatie biedt het beste van beide werelden - de nabijheid van topattracties en de rust die nodig is voor een goede nachtrust. Bovendien kunt u door rechtstreeks bij XO Hotels te boeken profiteren van enkele extra voordelen:

1. We garanderen de beste online tarieven
2. U krijgt toegang tot onze klantenservice voor al uw vragen of verzoeken
3. Bij directe boekingen bieden we een gratis eerste uur late check-out, wat extra flexibiliteit geeft aan uw verblijf

We hopen dat u heeft kunnen genieten van de nabijgelegen culturele hoogtepunten en dat ons hotel een comfortabele uitvalsbasis voor u was tijdens uw verblijf in Amsterdam. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een nieuwe ervaring in onze prachtige stad.

^Team XO Hotels

XO is the way to GO

Een perfect hotel om Amsterdam te…

Een perfect hotel om Amsterdam te bezoeken.

7 juni 2024

Lau van den Bos,

Bedankt voor uw korte maar krachtige beoordeling! We zijn blij dat u ons hotel perfect vindt voor een bezoek aan Amsterdam.

Bij XO Hotels streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Door rechtstreeks bij ons te boeken, profiteert u van de beste online tarieven, snelle reacties via telefoon of e-mail, en de eerste uur gratis bij een late check-out.

Dank u wel voor het achterlaten van een beoordeling voor onze accommodatie in Amsterdam.

mooie kamer

Het was een mooie kamer met schoon bed en schone badkamer.
Misschien iets te klein.
Ontbijt was voldoende en oke.

2 mei 2024

Fried Dobbelstein,

Hartelijk dank voor je feedback over je recente verblijf bij ons. We zijn blij om te horen dat je hebt genoten van de mooie kamer en dat zowel het bed als de badkamer schoon waren.

We nemen ook je opmerking over de grootte van de kamer ter harte. Het spijt ons als de kamer iets te klein voor je was. We begrijpen dat comfortabele accommodaties essentieel zijn voor een aangenaam verblijf, en we zullen je opmerkingen zeker in overweging nemen ter verbetering van onze diensten.

Het is goed om te horen dat je ontbijt voldoende was en naar wens. We streven ernaar om een gevarieerd en smakelijk ontbijt te bieden dat aan de verwachtingen van onze gasten voldoet.

Nogmaals bedankt voor je verblijf bij XO Hotels. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring.

XO is the way to GO

Net hotel op perfecte lokatie

Netjes ontvangen en we konden direct al in onze kamer. De kamer zag er erg netjes uit en een prima formaat.
Een perfecte lokatie achter het Concertgebouw.

8 april 2024

Beste Marieke,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je goed bent ontvangen en direct naar je kamer kon gaan bij XO Hotels.

Het is geweldig om te weten dat je kamer er erg netjes uitzag en een prima formaat had. We streven ernaar om onze gasten een comfortabel en aangenaam verblijf te bieden, en het is fijn om te horen dat dit voor jou het geval was.

Ook zijn we verheugd dat je de perfecte locatie achter het Concertgebouw hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk om onze gasten een handige en centrale locatie te bieden om Amsterdam te verkennen.

Bedankt dat je voor XO Hotels hebt gekozen, en we hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen voor een fantastisch verblijf!

XO is the way to GO

The room was clean and well maintained.

24 januari 2024

Dear Kathelijne,

Thank you for your brief but positive feedback! We're delighted to hear that your room was clean and well-maintained during your stay at XO Hotels.

Ensuring a comfortable and clean environment for our guests is a top priority, and we're glad that we met your expectations.

We look forward to the opportunity to host you again on your future visits to Amsterdam.

Thank you for choosing XO Hotels and for taking the time to leave a positive review.

We waren er voor 2 nachten

We waren er voor 2 nachten
Konden eerder inchecken maar daar moesten we wel voor betalen
De kamer is niet schoongemaakt dus moesten zelf schone handdoeken vragen.
Douchen in een badkuip
Maar hotel was prima en handig een parkeergarage erbij

13 oktober 2023

Beste Pots,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons hotel. We waarderen uw feedback en willen onze oprechte excuses aanbieden voor de ongemakken die u heeft ervaren tijdens uw verblijf.

Het is spijtig om te horen dat de kamer niet schoongemaakt was. Dit is niet de standaard van service die we nastreven, en we zullen uw opmerkingen gebruiken om onze processen te verbeteren.

Zoals aangegeven op uw bevestiging, is het inchecken vanaf 15:00 uur. Bij eerdere aankomst en check in, rekenen wij een klein bedrag per uur.

We zijn blij om te horen dat u het hotel in het algemeen als prima heeft ervaren en dat u de parkeergarage handig vond.

Bij uw volgende bezoek aan Amsterdam, overweeg om rechtstreeks bij XO Hotels te boeken voor betere online tarieven, een gratis babybedje en het eerste uur van laat uitchecken zonder extra kosten.

We hopen u in de toekomst een verbeterde ervaring te kunnen bieden.

www.xohotels.com

Reviews in alle talen tonen. (223 reviews)