Via TikTok terecht gekomen bij dit bedrijf. Goedkope merk kleding van zeer goede kwaliteit. Geen namaak, alles echt origineel. Echt een aanrader voor mensen die merkkleding willen dragen maar er niet... Toon meer

Hele fijne vintage webshop. Mooie tweedehands kleding, duidelijk met zorg uitgezocht. Alles klopte: goede beschrijving, snelle verzending en netjes verpakt. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Perfecte prijsverhoudingen. Perfecte staat bijna geen gebruik sporen te vinden behalve dat er een aantal haren opzaten. Voor de rest snelle verzending!

1. Kledingwinkel

Hello, we are Xrosjean and offer pre-loved clothing from different brands. Our location is based in the Netherlands and ship to Europe!

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede producten

De prijs verhouding is heel goed.
Producten komen ook goed en netjes verpakt aan.
Ik zou hier zeker nog een keer bestellen

31 oktober 2025

Bureberry sjaal

Ben via Tiktok bij Xrosjean gekomen. Ik zag tijdens zijn live dat hij ook bureberry sjaal verkocht. Heb er ééntje besteld de levering was lekker vlot en ook ik goede staat ontvangen. Ben er erg blij mee. Raad het zeker aan voor goede kwaliteit voor een mindere prijs

Hele fijne vintage webshop

Top bedrijfje dit!!!

Top bedrijfje dit!! Ik heb nu al 5 kledingstukken gekocht en ze komen allemaal zo gloed al nieuw aan. Ik blijf zeker vaker kijken naar nieuwe kleding.

polo shirt

Ik heb een polo shirt gekocht, toen het toekwam was de kwaliteit niet goed. De verzendkosten waren ook al veel(€7,5). Ik wou het dan retourneren, maar vanuit België is het (€11,50)terwijl de polo maar 29,99 was. Ze antwoorden ook super laat op je mail. Zo is het wel makkelijk om geld te verdienen terwijl het geen echte/originele kleding is.

13 juni 2025
Logo Xrosjean

Antwoord van Xrosjean

Beste Louisa,

U heeft ons inderdaad gecontact om het item dat u had verkregen terug te sturen! U gaf aan dat het item te klein was. Niet dat het nep of van slechte kwaliteit was. Al onze kleding word namelijk zorgvuldig gecontroleerd op echtheid en kwaliteit!

Het is uiteraard geen probleem dat u het item wilt terugsturen. Zoals in het retourbeleid aangegeven staat is het mogelijk dat er kosten komen kijken bij het retourneren.

Als u nog enige vragen heeft kunt u ons altijd contacteren via e-mail of sociale media!

Xrosjean.

Aanrader!

Ik werd goed geholpen bij vragen over het product en het product is perfect en werd snel met de leveringsservice meegegeven. Echt een aanrader!

28 mei 2025

Perfect!

Enorm bij met mijn Ralph lauren Polo shirt! Zeker 5 sterren waard! Snelle verzending en goede prijzen!

Bestel hier zeker vaker!

8 mei 2025

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling bij xrosjean ! De levering was razendsnel – binnen 2 dagen had ik mijn pakketje al in huis. Alles was keurig verpakt, en de kleding was precies zoals op de foto’s. De kwaliteit overtrof zelfs mijn verwachtingen!

Wat ik ook erg fijn vond, was de duidelijke communicatie. Ik kreeg meteen een bevestiging van mijn bestelling en werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. De maten vielen precies goed, en de stof voelt heerlijk aan.

Kortom: een geweldige webshop waar ik zeker vaker ga bestellen. Betrouwbaar, snel en met prachtige kleding. Een absolute aanrader!

30 maart 2025

Zeer betrouwbare webshop

Zeer betrouwbare webshop. Ik ben altijd huiverig om te bestellen bij websites die ik niet ken maar deze website gaf mij wel echt een goed gevoel. Ook omdat hij live streamt op tiktok en daar je vragen beantwoord. Alle kleren zijn 100% echt. Kortom een top webshop!! Ga hier zeker weer bestellen!!

13 februari 2025

De trui is mooi maar met een gat…

De trui is mooi maar en zit een gerepareerd gat is wat niet is vermeld op de foto’s of omschrijving dus deze komt retour , slechte omschrijving van het product, anders had ik deze zeker niet gekocht voor 149,-

6 maart 2025
Logo Xrosjean

Antwoord van Xrosjean

Beste Gerrit,
Wat vervelend om te horen! Dit is ons volledig ontgaan. Zou u contact met ons kunnen opnemen? Zodat we dit geschil kunnen oplossen.
Alvast bedankt!