Xtensionsbolaget Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super trevlig o proffsig service. Gått hit i ca 3 års tid och alltid varit lika nöjd. Möter mina förväntningar och noga utförande. Hårets kvalitet är det bästa jag haft. Tar man hand om håret... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Världens finaste frisör! ❤️ Fantastisk kvalitet på håret varje gång. Jag har varit kund i över två år och går dit regelbundet, och jag är alltid lika nöjd. Professionell, noggrann och otroligt duktig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra kvalité på håret och sitter åt jätte bra. Jag kommit tillbaks hit flera gånger och varit lika nöjd för varje gång. Jag kommer definitivt komma tillbaka håret blir så fint och håller så him... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarextensionsleverancier
  2. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

Xtensionsbolaget erbjuder högkvalitativt löshår och hårförlängningar i äkta hår, noggrant utvalda för att ge ett naturligt resultat med både längd, volym och kvalitet. Vi vet att rätt löshår handlar om mer än bara utseende – det ska kännas bra, hålla över tid och passa din livsstil. Därför fokuserar vi på produkter som är enkla att använda, håller hög standard och ger en professionell känsla även hemma. Hos oss hittar du ett brett sortiment av extensions, inklusive clip-in, tape-in och andra populära metoder, samt tillbehör och skötselprodukter som hjälper dig att få ut det mesta av ditt hår. Vi strävar alltid efter att ge en smidig och trygg köpupplevelse, med snabb leverans och personlig service. Har du frågor eller funderingar finns vi här för att hjälpa dig hitta rätt produkt utifrån dina behov. Din upplevelse är viktig för oss, och vi uppskattar verkligen all feedback – den hjälper oss att bli ännu bättre.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

46 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jätte nöjd med håret

Jätte nöjd med håret, besöket! Väldigt trevliga, färgerna dem har är identiskt med ens egna!! Rekommenderar verkligen

25 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usel kvalitet på håret

Usel kvalitet på håret. Redan efter två tvättar går håret knappt att borsta, trasslar sig väldigt mycket. Fick klippa 10 cm redan vid första omsättningen då det var extremt slitet. Fästena går sönder när tejpen ska bytas. Jag sköter mitt hår noga, tvättar det två gånger i veckan, stylar aldrig med värme, använder alltid hårinpackning. Försökt reklamera då håret skulle hålla 12 månader enligt säljaren, men det går inte att reklamera när det är isatt, trots att jag hörde av mej vid första omsättningen, 6 veckor efter jag satt i det. Haft extensions i 10 år och det här var i särklass den sämsta kvaliteten.

31 juli 2026

Bästa omsättningen!!

Jag är så nöjd med min omsättning och då har jag gått till flera olika frisörer i Malmö förut. Reem är professionell, snabb, kunnig och mån om att jag som kund är nöjd. 10/10. Kan verkligen rekommendera!!

10 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fixat mitt löshår här och…

Har fixat mitt löshår här och upplevelsen var underbar, Hon hitta perfekt färg för mitt hår som smälte in och kvaliteten på håret känns precis som ens egna, rekommenderar verkligen!!!

30 augustus 2026

Proffsigt, kvalitet & noggrann

Hårets kvalitet är det bästa jag haft. Tar man hand om håret som man ska så håller det lätt över 1 år innan jag behöver sätta i nytt. Kunde inte önskat bättre.

Färgmatchningen är alltid perfekt.

Rekommenderar starkt, 10/10

29 augustus 2026
Logo Xtensionsbolaget

Antwoord van Xtensionsbolaget

Tack finaste, så kul att du är nöjd med oss ❤️

Super duktig tjej

Super duktig tjej, håret är toppkvalite. Håret är enkelt att styla samt passar så bra in med ens egna hår. Jag använder samma hår i 1 år och det ser ut som nytt varje gång. Frisören och håret är 10/10!

26 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Xtenstionsbolaget har nu gjort mitt hår…

Xtenstionsbolaget har nu gjort mitt hår flera gånger och är lika nöjd varje gång sist höll håret i ett år och hade säkert hållit längre om jag inte valde att bli blondare och byta ut de. Super bra hår och kvalitet!

26 augustus 2026

Jag har haft håret i cirka 1 år

Jag har haft håret i cirka 1 år och de håller jätte fint. Jag har haft träns. Mitt eget hår har växt och blivit mycket starkare och friskare när jag har haft extensionen. De sliter inte alls på håret och hade rekommenderat de till alla som vill börja med extensions.

21 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har gjort hos henne väldigt länge…

Jag har gjort hos henne väldigt länge och det är lika bra varje gång. Hon gör ett bra arbete och ger mig håret jag alltid vill ha. Hon lyssnar på mina önskemål och går alltid efter det. Hennes hår har även bra kvalité och kommer alltid tillbaks till henne

18 augustus 2026

Dit is Trustpilot