ik ben zo blij dat ik mijn kantoorspullen bij een betrouwbare webshop (klein bedrijf) kan kopen voor een goede prijs. Wat zo tof is is dat ze geen trackers hebben dus ik wordt na aankoop niet dagenlan... Toon meer
Ik had een bureau-onderlegger nodig en een papierbak. Nergens iets naar mijn zin kunnen vinden bij de reguliere winkels. Dan maar even op internet gezocht. Daar kwam ik Xtreme Office tegen, waar ik... Toon meer
Artikel was op voorraad volgens de site. 2 werkdagen later had ik het produkt in mijn bezit. Ik moet wel zeggen dat ik z`n verpakking nog nergens gezien heb. Mijn bestelling zat in de doos vastgem... Toon meer
Voor mij de eerste keer bij Xtreme office. Alleen dvd+rw gekocht, omdat ze overal elders duurder waren. Snelle levering, wat willen we nog meer. Ik zal deze website zeker vaker bezoeken.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Xtreme Office is een internet groothandel voor de slimme inkoper. Onze klantenservice is dagelijks voor u bereikbaar per telefoon of per email. Wij hopen u snel in onze webwinkel te kunnen verwelkomen!
Columbusweg 33, 5928 LA, Venlo, Nederland
- 0900-2255987363
- info@xtremeoffice.nl
- xtremeoffice.nl
Snelle acurate levering
Lijkt goed product - eerst uitproberen natuurlijk - alleen jammer dat er geen gebruiksaanwijzing bij was.

Site okay, levering 1 dag later dan toegezegd
Over het algemeen goed, levering duurde echter langer dan aangegeven was, dat is jammer, voor de rest tevreden, ze zijn al in gebruik!

Niet goed geinformeerd
Na mailen en zoeken, kreeg ik geen antwoord op mijn vraag, geen track en trace en beloftes komen jullie ook niet na.... informeer en beantwoord de vragen gewoon zoals het hoort

middelmatig
Helaas door foutieve foto bij product 49708 ( foto map 4 rings)
het verkeerde artikel besteld. NU heb ik mappen met 2 ringen ontvangen. Ik had de beschrijving moeten lezen, maar ben ervan uitgegaan de de foto juist was. Jammer.

slecht
ik heb een toner besteld voor de printer, 24 uurs levering, besteld op 3-8, het is nu 16-8, een paar keer gemaild, weinig reactie, gebeld, geen reactie, maar ook nog geen toner, ho0p dat het goed komt

matig
bezorging door gls is nogal slecht georganiseerd, komen afspraken niet na.

Waardeloos
Op 04-08-2011 heb ik op website van Xtreme Office een bestelling geplaatst. Er zou binnen 2 werkdagen geleverd worden. We zijn inmiddels 8 werkdagen verder en nog niets ontvangen. Geen bericht van een vertraging, er staat niets op de statuspagina en wordt niet gereageerd op de email.

uitstekend
de bestelling de volgende dag al in huis en je krijgt echt dat wat je hebt besteld,netjes verpakt en correkt.

Antwoord van Xtreme Office
Prima afhandeling. Binnen 1 dag alle spullen in huis.
Voorafgaand aan de bestelling heb ik een vraag over een product gemaild, waar ik snel antwoord op kreeg. Binnen 24 uur had ik alle producten in huis. Ik ben zeer tevreden.

fantastisch snelle levering
ik had graag 5 sterren aangeklikt maar dat lukt niet

2 x pet
Mijn 1ste bestelling werd pas na 11 dagen geleverd. correspondentie daarover blijkt onmogelijk. 0 sterren!
Mijn 2de bestelling werd keurig na 2 dagen aangeboden door GLS (5 sterren), helaas op een moment dat ik niet thuis was. Vervolgens moet je telefonisch een vervolgafspraak te maken en dat kost je dan ook nog eens 1 euro per gesprek!
Vanaf vandaag kon ik het pakje afhalen op een depot. Dat koste me dus een uur en ik kwam met lege handen thuis
15 minuten heen fietsen
15 minuten wachten bij balie 1 voor een verwijsbriefje
15 minuten wachten bij balie 2 op onvindbaar pakje.
15 minuten terugfietsen, zonder pakje
Ze zullen nog bellen (morgen als ik niet thuis ben zeker). Als dat niet lukt gaat het pakjes over 5 dagen waarschijnlijk alsnog retour als onbestelbaar want langer houd GLS pakjes niet voor je vast. Opnieuw 0 sterren dus!
Met 2 van zulke bedrijven op rij wordt bestellen toch een soort Russisch Roulette.

Heel erg slecht!
Hallo,
Op 22 Juli jl. een bestelling geplaatst. Ik kon de bestelling niet betalen (waarschijnlijk had ik zelf iets verkeerd gedaan). Omdat de bestelling wel staat geregistreerd als niet betaald vervolgens gezocht naar een bankrekeningnr. en nergens op de site te vinden. Gemaild en geen antwoord. Een paar dagen later gebeld voor E 0,30 per minuut en na minuten geen banknr. Vervolgens weer gemaild en de link gekregen om te betalen. Direct betaald, inmiddels anderhalve week geleden en nog steeds staat de bestelling op payment pending. Een paar dagen geleden opnieuw een mail gestuurd met de vraag hoe dit kan en je voelt hem al aankomen, geen reactie! Het irriteert me inmiddels mateloos dat de weinig positieve reacties steeds direct op de voorpagina van de site staan. Jammer hoor, ik had er zo'n goed gevoel over toen ik de bestelling plaatste. Ik had dan ook graag de zaak af willen handelen via de webwinkel privé, maar u geeft mij die mogelijkheid niet door niet te reageren. Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Ik heb gewacht met het plaatsen van de reactie. In plaats van een mailtje voor de bevestiging kreeg ik een mailtje om het op te lossen. Uiteraard daarvoor gekozen. Vervolgens zou het begin van de week opgelost worden en nu staat de bestelling nog steeds op payment pending. Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst.

ik ben tevreden
order bij xteme-office
zolas ik al in de korte versie zei, ben ik tevreden over het produkt, de snelheid en de kwaliteit
gr henk

Antwoord van Xtreme Office
Probleemloze koop, vlekkeloze afhandeling.
Ruime keuze van artikelen, bevredigend beschreven. Voldoende betalingsmogelijkheden, correcte levering. Geen enkele reden voor kritiek; precies zo als online winkelen zou moeten zijn.

Antwoord van Xtreme Office
evaluatie komt voor het product
Helaas kan ik nog niets beoordelen want ik heb nog niets ontvangen. Hoop wel dat het nog komt. Het geld is al wel meteen afgeschreven.

Antwoord van Xtreme Office
Het artikel is niet geleverd.
Ik had de bestelling vandaag verwacht zoals aangegeven op de site. Maar de bestelling is niet aangekomen.

kluis gekocht
ik heb m'n kluis gekocht voor mijn (15e) verjaardag!!!
Ik heb hem vrijdag (12:00) gekocht, en nu is het inmiddels dinsdag en ik heb nog niets binnen.
Ik hoop hem vandaag toch echt binnen te krijgen.
Voor de rest prima site, het werkt snel en je hebt het zo in huis
Mooi op tijd geleverd, scherpe prijs!
Printerpapier besteld, goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd.