Yorway Reviews

3,3

Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres

De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel,... Toon meer

We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze... Toon meer

Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een d... Toon meer

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Plisse hordeur

Top product binnen een half uur gemonteerd door een vrouw 😉 een kind doet de was zeg maar.
Perfect op maat en super stevig ,strak design. Ben er heel blij mee. Gekocht product was een plisse hordeur.

14 april 2022

Antwoord van Yorway

Bedankt voor uw positieve recensie!
Fijn dat u zo tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier van uw bestelling.
Groeten team Yorway.

Prima service bij Horrentotaal

Prima service bij Horrentotaal! Ivm een nieuwe vloer hadden we een nieuw onderrail nodig t.b.v. de plissé hordeur. Deze is kosteloos opgestuurd door Horrentotaal. Erg te spreken over!

6 april 2022

Bedankt voor uw review! Groet, Team Yorway

Super snelle communicatie…

Zelfs in het weekend direct reactie op vragen via whatsapp zodat ik de bestelling kon afronden, super!

20 maart 2022

Hartelijk dank voor uw review. Groet, Team Horrentotaal

Er waren een aantal dingen verkeerd…

Er waren een aantal dingen verkeerd gegaan bij het leveren/bestellen, echter is dit heel goed opgelost door de klantenservice. Kwaliteit van de spullen is top.

19 maart 2022

Hartelijk dank voor uw review. Groet, Team Horrentotaal

Zeer tevreden met de kozijnen

Zeer tevreden met de kozijnen. Superkwaliteit en zeer vriendelijke personeel!

11 maart 2022

Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, team Yorway

geweldige service vanuit horrentotaal.

geweldige service vanuit horrentotaal.
Onderdeeltjes van de hor zelf kapot gemaakt. Maar horrentotaal stuurde gewoon gratis de onderdeeltjes op.
Dank daarvoor.

10 maart 2022

Antwoord van Yorway

Bedankt voor uw positieve recensie!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice.
Met vriendelijke groet Team Horrentotaal.

Goede service door eigen toedoen…

Goede service door eigen toedoen verkeerde maat besteld. Snel geholpen zeer klantvriendelijk medewerker Dennis complimenten!

27 februari 2022

Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Zeer moeilijk contact te krijgen met Yorway

Na het leveren van de veranda misten wij meerdere onderdelen waardoor wij tijdens het opbouwen stil kwamen te liggen. Moeilijk contact te krijgen met Yorway omdat er alleen via WhatsApp contact mogelijk is. Na eindelijk contact te hebben gehad de ontbrekende onderdelen zelf maar opgehaald omdat deze anders nog een week later bezorgd zouden worden.

5 februari 2022

Beste,

Wij vinden het oprecht vervelend dat uw ervaring niet geheel naar wens is geweest. Wij hebben dit probleem intern opgepakt om dergelijke in de toekomst te voorkomen.

Teleurstellend

De eerste en laatste keer dat ik hier mijn plinten heb besteld. Zogenaamd 3-5 werkdagen levertijd; maak er maar 3 weken van. Een klantenservice die elke week herhaald: “woensdag worden ze geleverd, u hoort van ons” en keer op keer donderdag nog niks gehoord. Bleek dat RAL 9016 überhaupt niet meer geleverd kon worden door de leverancier, maar er waren nog wel wat RAL 9010 plinten op voorraad dus heb ik deze dan maar opgehaald omdat ik klaar was met het wachten. Blijken ze kanariegeel uit te vallen; het is gewoon cremewit (RAL 9001). De hele gang van zaken uiterst teleurstellend.

27 januari 2022

Beste Elmar,
Bedankt voor je bericht. We vinden het erg vervelend dat uw ervaring teleurstellend is geweest. Onze excuses hiervoor. Wij zijn continu bezig onze service te verbeteren en het betreurt ons dat wij in uw geval niet hebben kunnen voldoen aan de verwachtingen. De telefoongesprekken welke wij met elkaar hebben gehad hebben wij als prettig en begripvol ervaren. Helaas hebben wij hier niet op tijd kunnen ingrijpen. Nogmaals willen wij u onze excuses aanbieden voor het ongemak.
Met vriendelijke groet, Team Yorway

We zijn ontzettend blij met onze…

We zijn ontzettend blij met onze overkapping die we bij Yorway hebben besteld. Er is in de tussentijd altijd goed contact geweest en er werd altijd snel gereageerd als wij weer vragen hadden. We raden iedereen aan om bij Yorway te kijken voor een overkapping.

27 januari 2022

Hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Yorway

Een heel mooi verhaal opgehangen aan de…

Een heel mooi verhaal opgehangen aan de telefoon. Ik zou de overkapping zonder ervaring makkelijk kunnen monteren . Ook zou ik de overkapping op korte termijn uit kunnen bouwen. Zijkanten en voorkant.

Hele mooie praatjes. Deze overkapping vergt ervaring. Ook is het niet mogelijk uit te bouwen. Ze bezitten de onderdelen niet eens.

Flutkoopje dus, als je uiteinde een dichte veranda wilt.

Ook is het materiaal niet sterk.
Ik vroeg of het 2 staanders bevat of 3. 2 was het antwoord. Vervolgens krijg ik er 3, die niet compleet zijn. Ik mis een U profiel. Deze zouden ze na sturen. Ik zit al een maand te wachten en nog steeds niks binnen ik heb mijn klacht neergelegd bij hun en ik zou een telefoontje krijgen voor een passende oplossing. Ik ben niet gebeld en krijg geen antwoord meer via WhatsApp. Dit terwijl ik voor de koop bijna altijd meteen antwoord had.

Geen aanrader

25 januari 2022

Beste,

Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring niet geheel naar wens is geweest. Dit zou u niet van ons mogen verwachten. Onze excuses hiervoor. Wij hebben naar aanleiding van uw bericht dit intern opgepakt om dergelijk in de toekomst te kunnen voorkomen.

Met vriendelijke groet, Team Yorway

Degelijke materialen en goede klantenservice

De bestelde overkapping kwam iets later dan verwacht, maar daar ben ik netjes vooraf over gebeld. De onderdelen zijn degelijk en netjes verpakt. De meegeleverde handleiding bestaat voornamelijk uit gedetailleerde plaatjes, maar deze zijn eigenlijk iets te klein om goed te kunnen volgen. Na een dagje puzzelen staat er toch een prachtige veranda overkapping. Ook de klantenservice is erg netjes. Dennis neemt de tijd om je goed te woord te staan en de ontbrekende transformator voor de verlichting werd snel nagestuurd. Top Service!

6 december 2021

Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Yorway

Snel en netjes geleverd

Fijne en snelle afwikkeling. Levering is keurig volgens afspraak geleverd.

17 november 2021

Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Nette en goede communicatie over de…

Nette en goede communicatie over de bestelling en mogelijke datum van levering. De levering zelf was minder goed...uurtje van te voren gebeld over de levering bij huis. Onhandig als je zelf 50 km verder weg zit.

8 november 2021

Antwoord van Yorway

Bedankt voor uw feedback! Wij gaan dit bespreken met ons transportbedrijf. Groet, Team Yorway