Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres
De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel,... Toon meer
We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze... Toon meer
Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een d... Toon meer
Expeditieweg 18, 6657 KL, Boven-Leeuwen, Nederland
- 0487209002
- info@yorway.nl
- yorway.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Buiten de schuld van YorWay verkeerde…
Buiten de schuld van YorWay verkeerde polycarbonaat platen ontvangen.
Per omgaande de juiste platen verzonden.
Service zoals het hoort.

Antwoord van Yorway
Ipv 2 weken levertijd tikken we nu de 8…
Ipv 2 weken levertijd tikken we nu de 8 weken aan. Slechte communicatie
Goedendag
Goedendag. Ik wil je bedanken voor mijn bestelling, hoewel het lang duurde, was de klantenservice erg aardig en vriendelijk. Heel erg bedankt voor alles.

Antwoord van Yorway
Ik wacht al vanaf 15-09 op mijn…
Ik wacht al vanaf 15-09 op mijn veranda, 15 dagen levertijdt werft mij verteld. 22-10 bericht gehad dat ie binnen was en klaargemaakt zou worden voor transport.het is nu 27-10 . Na 41 dagen nog niks gekregen. Maar wel betaald

Antwoord van Yorway
De levering was uitstekend goed verpakt…
De levering was uitstekend goed verpakt en goed materiaal beslist een aanrader
Eerder ongewoon ongemakkelijk!
Tot nu toe gaat het nog niet " ongewoon gemakkelijk" zoals ze bij Yorway zeggen.
Eerder ongewoon ongemakkelijk, de bestelde plinten zouden afgelopen donderdag òf vrijdag geleverd worden,maar helaas na 2 dagen wachten niemand vernomen.
Bij bellen geen contact, men was al gesloten. Ook op de app totaa GEEN reactie ontvangen!
Erg ongemakkelijk om de ingehuurde mensen te melden dat de beloofde producten niet zijn geleverd en ik dus geen klus heb.
Uiteraard kon dit op dergelijk korte termijn niet kosteloos geannuleerd worden!
Nu op maandag eindelijk contact gehad met Yorway,maar een excuus kon er niet vanaf.
Dus buiten de extra kosten én levertijd die ze niet nakomen is het afwachten hoe het product zelf is. We zullen nóg even 4 dagen moeten wachten!
Levertijd dus 8 dagen later dan besproken én extra kosten moeten maken, zal dit netjes worden opgelost? Ik ben benieuwd!
Hopelijk veranderd deze 1-0 ervaring alsnog door een passende oplossing, we gaan het afwachten
Makkelijk om te bestellen maar nog ff…
Makkelijk om te bestellen maar nog ff wachten op de bestelling tot hij binnen is dan Jan ik pas een goede review schrijven

Overkapping
De overkapping binnen 15 werkdagen ontvangen en perfecte comunicatie betreft bezorg tijd!!
Yorway.nl zeker een aanrader
Bedankt